Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 
手機平板遊戲討論版>[iOS/An]Fire-Emblem-Heroes(ファイアーエムブレム ヒーローズ)
ShinDou 08:06 PM 03-28-17
而家先拎到修練塔全步行4人生存十層凸破果3石,要成15次

仲有全員飛/騎/重,得番5日應該升唔切D人,執少左9石 @@
樹靈DRYAD 03:39 PM 03-29-17
https://youtu.be/yI-bQOBs8I0

復活節角色: 綠斧,藍書,騎槍,飛竜綠書

重點係今次係新角色無紅色pickup..應該都係開game後第一次~~

飛竜綠書應該係今次的看點了(特性上)
izumo 04:05 PM 03-29-17
作者: ShinDou:

仲有全員飛/騎/重,得番5日應該升唔切D人,執少左9石 @@
唔係打唔過但 完全噁心到想放棄...
SilverShadow 04:05 PM 03-29-17

HEA住解任,我都係剛剛先解完步行
會盡量解埋飛行
作者: 樹靈DRYAD:
https://youtu.be/yI-bQOBs8I0

復活節角色: 綠斧,藍書,騎槍,飛竜綠書

重點係今次係新角色無紅色pickup..應該都係開game後第一次~~

飛竜綠書應該係今次的看點了(特性上)
可以專抽藍綠的確唔錯

唔知係唔係得3%復活節角色,另外3%依然係普通5星
HakiK 04:57 PM 03-29-17
作者: SilverShadow:
唔知係唔係得3%復活節角色,另外3%依然係普通5星
都9成係
終於都去到複製人轉蛋

15次打難度10本身已經用百幾二百氣
全飛,全馬,全甲最衰係要刷埋地形同對手
真係見弓/法可以即re
唔想為左3石花心機花時間去升d飛馬/騎
仲要無乜邊隻係5星
ShinDou 05:51 PM 03-30-17
20石抽到隻兔男,勁咩﹖點解有個網話佢十分滿分﹖淨係有招斧經驗幫斧升LV咋麻,其他招好似冇乜特別,打人1下補4同冇都冇乜分別啦﹖
HakiK 12:47 PM 03-31-17
20石抽到隻兔男,勁咩﹖點解有個網話佢十分滿分﹖淨係有招斧經驗幫斧升LV咋麻,其他招好似冇乜特別,打人1下補4同冇都冇乜分別啦﹖
因為五圍好靚,平均分配,該高既高,整體都平均值以上
而且回血斧同獅子奮迅相性極好,進一步推高5圍
總值同重甲有得比,你想像下一隻高攻高速行兩格既重甲係咩一回事…
由手機版發出
樹靈DRYAD 01:05 PM 03-31-17
作者: HakiK:
因為五圍好靚,平均分配,該高既高,整體都平均值以上
而且回血斧同獅子奮迅相性極好,進一步推高5圍
總值同重甲有得比,你想像下一隻高攻高速行兩格既重甲係咩一回事…
由手機版發出
カミラ同ユリア屬同類....差別在於一個魔防(ユリア)同防禦(カミラ)~都係打一擊殺但會飛係賣點~D飛刃同飛盾buff完真係咩都殺得死

クロム進戰力超強上到50攻的高速斧而防守能力又唔低....原版紅劍淚目

ルキナ招飛燕鬼神真係幾勁下....

マークス算係最差...五圍向左防守而攻擊力太低...算係今次個pool最伏~
ShinDou 01:06 PM 03-31-17
係喎如果諗埋食技應該幾勁 XD 應該都係獅子+待伏+吐息啦﹖
HakiK 01:48 PM 03-31-17
比起吐息,我鐘意攻擊or速度威嚇多d
由手機版發出
樹靈DRYAD 03:08 PM 03-31-17
係喎如果諗埋食技應該幾勁 XD 應該都係獅子+待伏+吐息啦﹖
獅子+回復3+速度/守備威嚇...打正攻都可以考慮~
ShinDou 04:40 PM 04-01-17
終於拎埋4飛行果3石,重裝應該冇乜可能,騎馬應該都得但得番1日爆水都爆唔切啦,HEA打下算 XD
ko121314 05:32 PM 04-03-17
lunatic 9-3 個2石真係打死人
最後打到對面淨1隻之後開光之加護復活換2石算
咁都計perfect都幾正
ShinDou 09:36 PM 04-04-17
我岩岩都用左1次光加護拎左9-2果兩粒石了,爭9-5 XD

9-5燒左成4個 XD 不過仲有幾十個係度冇咩機會用,都係用黎拎呢D石架啦
ko121314 08:52 AM 04-05-17
之前都唔係好覺, 最近感受到鬥技場真係滿滿惡意
對面全隊齊哂support奧義ABC技
最慘個次係見到隻獅子奮瞬待伏ニノ另加再動人
被屈死
HakiK 10:13 AM 04-05-17
作者: ko121314:
之前都唔係好覺, 最近感受到鬥技場真係滿滿惡意
對面全隊齊哂support奧義ABC技
最慘個次係見到隻獅子奮瞬待伏ニノ另加再動人
被屈死
最慘係你自己要硬食一隻加分角
有時佢d打靶地型又易比人屈死一隻
(真係勁憎熔岩同兩邊橋個場,走都無位走)
對上果次爆左6,7次水先刷到perfect最高分
由手機版發出
ShinDou 10:58 AM 04-05-17
乜防衛落bonus人冇分加架咩?
ko121314 11:04 AM 04-05-17
作者: HakiK:
最慘係你自己要硬食一隻加分角
有時佢d打靶地型又易比人屈死一隻
(真係勁憎熔岩同兩邊橋個場,走都無位走)
對上果次爆左6,7次水先刷到perfect最高分
由手機版發出
之前無留意以為要全隊加分角先會高分+自己無課hea玩所以上2,3星期都無理
原來入1隻就得
ShinDou 08:09 PM 04-20-17
鬥雞第1次有4528分咁高,不過都排成5萬1 @@ 好多人打
HakiK 10:04 AM 04-21-17
鬥雞第1次有4528分咁高,不過都排成5萬1 @@ 好多人打
上次update提升左基本獲得分數呀嘛
以家4528其實唔算高
我打4650先勉強排到頭1萬

Btw改左99體之後已經一日開一次打哂氣就算
魔改左幾隻主力角色之後都無咩心機養
D新角色抽返黎又係魔改,本身又無咩吸引力
玩法又完全無變,d增援呀剩都係得個講字
由手機版發出
ShinDou 10:27 AM 04-21-17
我都係清左其他game ap先,有時間先打下呢隻,呢排有得升飛兵執石有番d野搞下

鬥雞我直頭每星期淨係打7場贏晒就算,冇追全炒perfect
ShinDou 01:15 PM 04-21-17
今次竟然1take過到lunatic大英雄XD
ShinDou 12:15 PM 04-22-17
執晒飛兵D石而家有成63,等有勁野先射了,暫時D角夠用,淨係想中龍馬同隻斧重甲,隻GAME最屈都係全距離反擊D角

鬥雞防衛唔知做乜今次0分,唔知係D人開始識屈番我轉頭定冇人打我,之前次次都250以上
若天 02:09 PM 04-24-17
執晒飛兵D石而家有成63,等有勁野先射了,暫時D角夠用,淨係想中龍馬同隻斧重甲,隻GAME最屈都係全距離反擊D角

鬥雞防衛唔知做乜今次0分,唔知係D人開始識屈番我轉頭定冇人打我,之前次次都250以上

個人反而覺得幾隻全距離反擊唔算最勁,只能算係勁果批,因為多左技能繼承
好似海哥(斧甲),而家幾隻綠魔都有能力一回殺到佢,更莫說而家紅色人好多人裝相性激化
ShinDou 11:08 PM 04-24-17
我覺得最勁都係D 勇者武+鬼神/死線 秒人,或者 全距反擊+待伏,隻斧佬唔搵特別野招呼佢會俾佢反擊2下秒殺

相性激化好難用,尤其鬥雞,遇到D有一兩隻克你既差唔多等於打少隻,又難拉打

復刻女軍師終於過到LUNATIC,不過紅劍士仲未諗到點過LUNATIC,都係會打打下有人死
標籤:櫻井孝宏, 火焰之紋章 英雄, 野獣先輩
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

返回主題版面