Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
街機遊戲討論版>艦これarcade
Squall-Lucifer 11:57 AM 04-18-16
無開幕雷的話大坪戰力立即下降不少,但藤田艦隊缺點是沒輕重巡,赤城扶桑山城之後便是陽炎不知火雪風時津風
Squall-Lucifer 08:30 PM 04-18-16
佐倉和東山艦隊都輸在沒制空能力
野水、上阪艦隊沒戰艦和重巡
井口艦隊都叫做有航巡
anyone 07:27 PM 04-20-16
http://www.inside-games.jp/article/2.../20/97996.html
■FAQ注目の項目
・カードセットの上限は36枚
・「主砲」は艦娘の装備に依存して射程距離が決定
・艦娘は轟沈しても復活・復帰が可能
・ランキング上位に入ると報酬がもらえる

第時街機回流返web game版player大慘劇不可避
Squall-Lucifer 07:31 PM 04-20-16
AC版是給錢就可以復活
而且可以選擇即時復活還是日後充錢時才復活,即是和DQ一樣可以給你拖著個棺材那種吧
CardGameDan 09:10 AM 04-21-16
作者: Squall-Lucifer:
AC版是給錢就可以復活
而且可以選擇即時復活還是日後充錢時才復活,即是和DQ一樣可以給你拖著個棺材那種吧
LT時復活係600yen,唔復活就咁復歸就扣等級
anyone 07:42 PM 04-20-16
大破進擊gogogogogo
Squall-Lucifer 10:19 PM 04-26-16

萬二yen的86vs300yen的欠雷
anyone 10:32 PM 04-26-16
區區假主角同時雨同價
Squall-Lucifer 10:35 PM 04-26-16
不明白個收買價是如何定的
anyone 10:40 PM 04-26-16
睇受歡迎程度/rare架je

有得玩我第一隻沉吹雪
CardGameDan 03:33 PM 04-27-16
有得放好快手放啦
leotam3 07:55 PM 04-27-16
作者: CardGameDan:
有得放好快手放啦
要排到去玩先得架
CardGameDan 12:13 AM 04-28-16
作者: leotam3:
要排到去玩先得架
有得排好過我係香港冇得玩
anyone 07:58 PM 04-27-16
頭先睇到真係只能笑了

sephirothmk3 04:54 PM 04-28-16
街機版D資源點來ga?
CardGameDan 06:33 PM 04-28-16
作者: sephirothmk3:
街機版D資源點來ga?
課金/自動回復
sephirothmk3 09:32 AM 04-29-16
課金/自動回復
咁大建未好大獲
CardGameDan 04:11 PM 04-30-16
作者: sephirothmk3:
咁大建未好大獲
而家未有大建
Squall-Lucifer 07:04 PM 05-02-16

中破的秋月值7萬円
DMRevolution 08:51 PM 05-02-16
好想玩....
我要儲齊日高隊 /口\
anyone 08:58 PM 05-02-16
未有弥生
windart 11:28 PM 05-12-16
剛剛返來晒下,其實自己係臨走兩日先有時間去排下,
過左黃金週閒日叫好排好多,秋記GIGO有16台機,限玩900GP+1建造,
一般排一個鐘左右就玩到一次,900GP夠打2場+1追擊戰,連建造玩一次可以有4-5張卡。

自己兩日打左8場,最大收穫係最後一場出時雨改,重係閃版,
呢類改閃版暫時重好罕有個價企得幾高下,其他白卡都比剛出時平了很多,
正空最貴加賀1300yen,金剛型最貴榛名都係1400yen左右,直接買好過自己建造,
資源留返黎開發裝備重好

因為聽講2-3追擊戰有機會跌秋月,最近好多人係咁打呢版
年輕所犯下的錯誤 09:57 PM 05-14-16
廣島試玩左幾鋪 不過果到限600gp 抽唔到咩好卡 仲要唔係好識走T字位射擊 頭幾關已經唔夠時間經常TIMEOUT W.......出既卡應該同難度成正比?起碼都見到有一兩個新提督玩頭幾關都唔見有好卡出.........

另外果到D提督幾好人.....肯讓我呢D新提督玩先又肯借卡比我玩W.......
CardGameDan 04:43 PM 05-15-16
作者: 年輕所犯下的錯誤:
廣島試玩左幾鋪 不過果到限600gp 抽唔到咩好卡 仲要唔係好識走T字位射擊 頭幾關已經唔夠時間經常TIMEOUT W.......出既卡應該同難度成正比?起碼都見到有一兩個新提督玩頭幾關都唔見有好卡出.........

另外果到D提督幾好人.....肯讓我呢D新提督玩先又肯借卡比我玩W.......
其實入左戰場好多野要做,實際玩起上黎比想像中複雜
年輕所犯下的錯誤 09:42 PM 05-15-16
其實入左戰場好多野要做,實際玩起上黎比想像中複雜
秋葉原係要坐定定係到排 or 填紙計時間差唔多到時間再番黎排?d卡秋葉原咩鋪頭有得買??想買番張金剛......
1 2 3 4 

返回主題版面