Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-06-09, 07:23 PM   #251
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
我只係想有駕駛倉視點...吟都冇

舊 06-06-09, 08:42 PM   #252
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
GT 3/ 4 都冇呢個功能
等五年後的GT P2 啦
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-09, 08:45 PM   #253
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
以PSP機能
cockpit view只係一塊紙皮

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-09, 08:59 PM   #254
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 卡柏 查看文章
我覺得由始至終呢隻psp既gt都係sony一廂情願去叫山內整....
如果真係迫宮事件, 以山內呢d幾有性格既producer, 分分鐘攪埋隻GT5之後拉隊走人都有份....
拉隊走人?除左SONY之外,有邊間遊戲廠可以比佢如此放縱,一早講過限制佢一下會係好事

舊 06-06-09, 09:11 PM   #255
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Viper II 查看文章
以PSP機能
cockpit view只係一塊紙皮
你講左我想講的東西

有特別錶板已經好夠

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-09, 12:03 AM   #256
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
日本 PSP用 官網連片都放上黎
應該無再拖數嘅退路
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-09, 12:41 AM   #257
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
以畫面黎講, 似乎GT3都未有, 不過手提機黎講足夠啦, 只係希望有番D新要素, 吾好搞到好似係濃縮內容既移植版甘就好了

舊 06-07-09, 12:46 AM   #258
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
拉隊走人?除左SONY之外,有邊間遊戲廠可以比佢如此放縱,一早講過限制佢一下會係好事
至低限度, 呢隻GT一定唔係山內儲心積累咁等到Go出場先開發成功....
學你話齋, sony太縱容佢地team人喇, 迫山內拿拿林整番隻正章GT俾psp都已經叫好仁慈
(以上問題全部為假設\/
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-09, 01:51 AM   #259
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

總算推出 PSP 版,
等左 5 年,老懷安慰囉。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-09, 01:53 AM   #260
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 八仙果 查看文章
總算推出 PSP 版,
終於可以退出 Vaporware Club
舊 06-07-09, 08:30 AM   #261
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: 八仙果 查看文章
總算推出 PSP 版,
咁 GT5 ( 曾經化身為 GT4HD -> GT5P ), 都好似 2005 講到哩家, 會唔會打破 GT Portable O既紀錄哩. 桂神 話齋, 紀錄係用黎打破, 我地放長雙眼睇啦.

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-09, 10:27 AM   #262
綱之小子
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDjoybe
其實對於我來講, 有得係街度玩gt,
我都已經覺得幾好啦.....係就係等左咁多年先出...
但係可以隨街玩gt同覺得佢的quality都超出psp的機能.....
我覺得ok啦...!!
綱之小子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-09, 10:58 AM   #263
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
我最想知有冇得連線玩……平時o向屋企玩要一個mon兩份用真係好迫

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-09, 11:16 AM   #264
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
我最想知有冇得連線玩……平時o向屋企玩要一個mon兩份用真係好迫
冇得連線咁恐佈? 仲要兩個人迫O係一個MON玩??
應該唔會掛....
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-09, 06:36 PM   #265
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 卡柏 查看文章
冇得連線咁恐佈? 仲要兩個人迫O係一個MON玩??
應該唔會掛....
佢應該係話用電視雙打就會出現的分割畫面

舊 06-07-09, 11:20 PM   #266
neo
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
【E3 2009】
PSP版は初心に返って作った2009年の『グランツーリスモ』――山内一典氏インタビュー
ついにベールを脱いだPSP版『グランツーリスモ』について、開発を手掛けるポリフォニー・デジタルの山内一典氏にインタビューを行った。
http://www.famitsu.com/game/news/1224804_1124.html
ttp://www.famitsu.com/game/news/1224804_1124.html

『目に見えるものを感じずに・・・目に見えぬものを感じられるとでも言うのか?』
『おまえ達にも見えているのだろう?未来永劫、この輪廻を断ち切ることなど出来ないことを。』
『それ故に・・・悔いの残らぬよう、やり遂げなさい。』
「我、生きずして死すこと無し。理想の器、満つらざるとも屈せず。
これ、後悔とともに死すこと無し・・・」
「わかっていたはずだった・・・」「私達は、自由を見られるかしら?」
「これで・・・良かったのか?」
「大丈夫・・・何時かきっと、分かり合える日が来る。
そして、遠い未来へ・・・命は受け継がれるから。」
neo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-09, 12:01 AM   #267
chunmanx
我ge代號係風

PSN  IDndswii
psp機能始終和ps2還有段距離
就算係行足psp cpu的god of war
都和ps2的god of war1有段明顯差距
依家psp去到咁ge畫面已經好靚啦!

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-09, 05:28 PM   #268
王小虎

註冊日期: Apr 2002
http://www.gtplanet.net/gran-turismo-psp-what-we-know/

Monaco

Grand Canyon (小小奇怪的物理系統,不過手提機我唔介意太多..)

E3 demo的十二條tracks
* High Speed Ring
* Laguna Seca
* Trial Mountain
* Nurburgring Nordschleife
* Ice Arena
* Cote d’Azur
* Tsukuba
* Grand Valley
* Tokyo R246
* Deep Forest
* Grand Canyon
* Swiss Alps
* Seattle
* Autumn Ring

有Ferrari Enzo

http://www.andriasang.com/e/blog/200..._cockpit_view/
Gpara訪問暗示可能有in-car view,不過暫時當冇好了。

引用:
The site asked Yamauchi if the PSP installment recreates the cars internals. "They're not recreated," responded Yamauchi. "We have the cockpit view and the high angle view, but we're looking into whether or not we can include the view in between those."
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-09, 05:31 PM   #269
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 王小虎 查看文章
Grand Canyon (小小奇怪的物理系統,不過手提機我唔介意太多..)
係GT黎講係非常正常得很的現像

Monaco... 幾多年前啊

此篇文章於 06-08-09 05:38 PM 被 TCS_disable 編輯。
舊 06-08-09, 05:43 PM   #270
ゆり

註冊日期: Nov 2004
用go玩睇來有難度

舊 06-08-09, 05:45 PM   #271
TCS_disable
我有車車~

Richard Burns 教我地,飛嘅時候係需要 Off Throttle
俾油,係要細力 w
舊 06-08-09, 05:56 PM   #272
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
作者: 王小虎 查看文章
E3 demo的十二條tracks
* High Speed Ring
* Laguna Seca
* Trial Mountain
* Nurburgring Nordschleife
* Ice Arena
* Cote d’Azur
* Tsukuba
* Grand Valley
* Tokyo R246
* Deep Forest
* Grand Canyon
* Swiss Alps
* Seattle
* Autumn Ring
我要香港賽道

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-09, 06:01 PM   #273
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: lph_1818 查看文章
我要香港賽道
唔好又係尖沙咀就得了

舊 06-08-09, 06:03 PM   #274
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
唔好又係尖沙咀就得了
我想佢跑中環, 同 Pau 一樣激
舊 06-08-09, 06:09 PM   #275
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
我想佢跑中環, 同 Pau 一樣激
我想跑青馬

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] PlayStation®Network ID 收集區(新格式使用中,請重新填寫<P.1>) LKC 攻略及心得交流區 344 01-27-14 05:09 PM
[全機種]影片區+E3特集(6/1更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 18 04-07-05 06:06 PM

現在的時間是 05:35 PM

手機版 | APP版