Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-29-05, 11:57 PM   #51
Willow
Ultimate Gamer
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
引用:
作者: Busconcamp
12月果盒MG Z GUNDAM 2.0重癲...
D客已經講明要貨...記得預埋佢果份...

咁激
唔通要訂
但到時又可能升價

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線  
舊 10-29-05, 11:59 PM   #52
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: fatyee
我幸運地入左一盒... 大約九點幾走時估計佢仲有至少四盒喎....

我就因為去o個度之前見倒福 x 賣 279... 所以見倒呢個價就諗都唔諗入一盒...
基本上...
4000YEN模型...
街舖會做$230~240
少貨巧賣既...
就會加返D價(當然仍便宜於建議價)
相反...
唔巧賣既4000YEN死貨(P. GUNDAM,降落傘百式)
個價就插水到...無眼睇...
偶賣清晒P. GUNDAM...總共蝕左500蚊... <--5張$100

模型都會有賺有蝕,有升有跌...唉...股票咩~~~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 10-30-05, 12:00 AM   #53
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
究竟旺角有幾多間係商業大廈高層上既模型舖??
msz006 目前離線  
舊 10-30-05, 12:03 AM   #54
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: Willow
咁激
唔通要訂
但到時又可能升價
向相熟店舖留貨吧...
因為怎樣看...MG Z GUNDAM 2.0...都唔似會巧似百式帶住降落傘咁...真係"降落"...直插!

舊 10-30-05, 12:07 AM   #55
Willow
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
引用:
向相熟店舖留貨吧...
因為怎樣看...MG Z GUNDAM 2.0...都唔似會巧似百式帶住降落傘咁...真係"降落"...直插!

可惜冇相熟店舖
我都覺隻Z ver2個價會企得好硬

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線  
舊 10-30-05, 12:09 AM   #56
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

hguc 多支話晒都叫有好多like 百武既人都 like 埋佢既hyperbazookerlaunhger,
但都係戰死收埸,

而家mg 只係多件無人like 咁滯既降落傘,

仲唔死硬
msz006 目前離線  
舊 10-30-05, 12:09 AM   #57
fatyee
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
12月果盒MG Z GUNDAM 2.0重癲...
D客已經講明要貨...記得預埋佢果份...
我都想要貨... 不過... 都係隨緣啦... 呢隻 178 ver.2 我都唔知幾時先有時間o拍好佢...

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線  
舊 10-30-05, 12:10 AM   #58
fatyee
Game Master

引用:
作者: msz006
九點幾!?!?!?
夜晚?!!?!?!?
我打機打左一陣五點左右去已經無晒喇喎

第二批返貨???
係呀... 夜晚九點幾... 我記得我買完去吉吉家食飯時都仲未夠十點...

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線  
舊 10-30-05, 12:17 AM   #59
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
作者: fatyee
係呀... 夜晚九點幾... 我記得我買完去吉吉家食飯時都仲未夠十點...
...............................本來已經好orz,
現在直情係想死
msz006 目前離線  
舊 10-30-05, 12:19 AM   #60
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
向相熟店舖留貨吧...
MG Z GUNDAM 2.0短期都唔會曉插
個人覺得曉飛既機會重大

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線  
舊 10-30-05, 12:24 AM   #61
fatyee
Game Master

引用:
...............................本來已經好orz,
現在直情係想死
我都係好好彩咋... 我上左去兩次... 第一次想買時先發覺唔夠錢要落返去[手禁]... 上返去好彩仲有貨....

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線  
舊 10-30-05, 12:40 AM   #62
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
今日入左mk2, 正
不過唔知幾時先得閒開工

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 10-30-05, 06:58 AM   #63
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

引用:
hguc 多支話晒都叫有好多like 百武既人都 like 埋佢既hyperbazookerlaunhger,
但都係戰死收埸,

而家mg 只係多件無人like 咁滯既降落傘,

仲唔死硬
仲要冇電鍍...
黑咪 破壞大王 目前離線  
舊 10-30-05, 04:03 PM   #64
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004

舊 10-30-05, 04:04 PM   #65
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

死貨超新星
msz006 目前離線  
舊 10-30-05, 07:27 PM   #66
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
出師未捷身先死

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

此篇文章於 10-30-05 09:33 PM 被 masaki 編輯。
masaki 目前離線  
舊 10-30-05, 07:49 PM   #67
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: masaki
身師未捷身先死
我一睇到都諗起你呢句
真係沒出貨先興奮
LonelyBlue 目前離線  
舊 10-30-05, 11:42 PM   #68
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: masaki
出師未捷身先死
見過impulse同跳傘百式用賤價發賣,以為已經創o左歷史新低,
但估唔到……果然一山還有一山低……

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 10-31-05, 01:07 AM   #69
kenhon
Senior Gamer
みくる♪だいすき♪

註冊日期: Dec 2004
好價錢..好價錢! 咁我11月唔買住lu~

舊 10-31-05, 01:10 AM   #70
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 呂鳳仙
見過impulse同跳傘百式用賤價發賣,以為已經創o左歷史新低,
但估唔到……果然一山還有一山低……
難怪個機司的表情咁憂愁啦~~~

是否呢一系之前的銷路唔好呢?

此篇文章於 10-31-05 01:21 AM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線  
舊 10-31-05, 01:48 AM   #71
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: kenhon
好價錢..好價錢! 咁我11月唔買住lu~
巧價錢...巧價錢...
令偶可立定決心唔入貨了~ '''

舊 10-31-05, 02:25 AM   #72
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

1/60SF一定唔會好似
Impluse 1000Yen事件咁既

舊 11-01-05, 08:46 AM   #73
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

引用:
作者: money
1/60SF一定唔會好似
Impluse 1000Yen事件咁既
一樣係蟹
黑咪 破壞大王 目前離線  
舊 11-01-05, 09:24 AM   #74
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
九點幾!?!?!?
夜晚?!!?!?!?
我打機打左一陣五點左右去已經無晒喇喎

第二批返貨???
移左位咋下= =|||

舊 11-01-05, 02:11 PM   #75
危險人物
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2002
請問隻HGUC電鍍Z高達出左未???
又話10月尾出~而家又冇乜消息咁既~
危險人物 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM

現在的時間是 04:24 AM

手機版 | APP版