Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-29-05, 12:32 AM   #26
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: KIM
但$2XX可以買到1/60都係好底的事情~~~
前個月去貨...$195的說...
有時D價...控制不能...簡直"失控"~ '''

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 10-29-05, 12:32 AM   #27
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: ultrachiu
係喎,應該係咁:......
都好平播~~~~~如果係1/60虎虎就好了!!!

我今日買了---> NO.10

KIM 目前離線  
舊 10-29-05, 12:35 AM   #28
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
係喎,應該係咁:
之前mk賣$250再送
早排呢個"買一送一"套餐...
係舖家自己搞亂自己利益既"代表作"...

舊 10-29-05, 12:38 AM   #29
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Busconcamp
早排呢個"買一送一"套餐...
係舖家自己搞亂自己利益既"代表作"...
都係吸引唔到我買......本身有卡gun,$250買多隻卡gun做乜
(完全無視impluse.....)

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線  
舊 10-29-05, 12:43 AM   #30
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
都係吸引唔到我買......本身有卡gun,$250買多隻卡gun做乜
(完全無視impluse.....)
巧一個不受"大贈送優惠"所動的GUNDAM玩家~ '''

舊 10-29-05, 01:54 AM   #31
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
引用:
所以...最大機會擁有該本書仔既...
係由家長陪同去百貨買MG既小朋友...
今日葵芳都有書仔跟喎
jerry 目前離線  
舊 10-29-05, 02:02 AM   #32
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: jerry
今日葵芳都有書仔跟喎
偶都懊惱中...
事關先頭係另一討論區...
有人話見百貨MG先有印花...
同埋佢去街舖問過D店主...
話抽獎印花係百貨先有...街舖無...
跟行街所講既相反左<--即係佢講錯左過偶聽!
家陣偶...
印花又無...書仔又無...
明日要搞清楚...
係咪"無印花,書仔後補"???

舊 10-29-05, 02:05 AM   #33
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
偶都懊惱中...
咩你一時一樣架?

KIM 目前離線  
舊 10-29-05, 02:12 AM   #34
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: KIM
咩你一時一樣架?
接收返黎既信息有誤...
偶都無辦法架...
行街將2件事掉轉耶!
偶無印花...更無書仔...

舊 10-29-05, 02:18 AM   #35
kenhon
Senior Gamer
みくる♪だいすき♪

註冊日期: Dec 2004
頂..百貨MG有乜平呀..依期

舊 10-29-05, 02:24 AM   #36
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: kenhon
頂..百貨MG有乜平呀..依期
建議價發售...當有折...
平...平極也不及街舖...

[靠估]巧可能...巧似聖鬥士大系印花咁...有D人會...X印花...[/靠估]

舊 10-29-05, 01:08 PM   #37
#1plus1#

註冊日期: Aug 2005
隻1:60impluse就算跌到$2XX再送卡巾對我都係冇乜吸引力
似乎我對impluse的成見太深

#1plus1# 目前離線  
舊 10-29-05, 04:41 PM   #38
williamsiusuper

註冊日期: May 2004

轉自hkml

舊 10-29-05, 06:22 PM   #39
東海林
釘宮病病患者

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: williamsiusuper

轉自hkml
咁平我都想買來玩下

舊 10-29-05, 07:31 PM   #40
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: #1plus1#
隻1:60impluse就算跌到$2XX再送卡巾對我都係冇乜吸引力
似乎我對impluse的成見太深
我都係咁話,路人高達好垃圾...
仲要送1比60,太[亞]地方
LonelyBlue 目前離線  
舊 10-29-05, 07:41 PM   #41
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: williamsiusuper
http://mouz.dreamhosters.com.nyud.net:8090/09/src/1130418576672.jpg
轉自hkml
1000日元就有交易

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線  
舊 10-29-05, 09:08 PM   #42
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
mg 印花有咩抽先???
今日去兆萬16樓,
見mk2 ver2 @@*,有6盒,
諗住咁大盒拎住去打機好異相,
所以打完先番去買,

點之去到己經無晒

msz006 目前離線  
舊 10-29-05, 11:03 PM   #43
遊戲怪
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
mg高達 rx-178 mkll 2.0版 $259 算唔算~抵~

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線  
舊 10-29-05, 11:13 PM   #44
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
作者: 遊戲怪
mg高達 rx-178 mkll 2.0版 $259 算唔算~抵~
有d 地方330,
有d地方220
msz006 目前離線  
舊 10-29-05, 11:19 PM   #45
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: msz006
有d 地方330,
有d地方220
$230~245...去晒...

舊 10-29-05, 11:21 PM   #46
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
睇返VOL.8吧...
引用:
今日去兆萬16樓,
所以打完先番去買,

點之去到己經無晒

$228...平到咁都唔買左先...
話左派唔足貨...

舊 10-29-05, 11:32 PM   #47
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
睇返VOL.8吧...

話左派唔足貨...
果時見到得好少人睇,而且個個奏晒眉頭咁,以為無人會買,
點知一轉頭..........

唉..算啦.反正買左番尼都係無時間即砌.....
hguc super gundam ,s-gundam ,勇j 都未完成......

此篇文章於 10-29-05 11:37 PM 被 msz006 編輯。
msz006 目前離線  
舊 10-29-05, 11:46 PM   #48
fatyee
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
今日去兆萬16樓,
所以打完先番去買,

點之去到己經無晒

我幸運地入左一盒... 大約九點幾走時估計佢仲有至少四盒喎....

引用:
睇返VOL.8吧...

話左派唔足貨...
我就因為去o個度之前見倒福 x 賣 279... 所以見倒呢個價就諗都唔諗入一盒...

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?

此篇文章於 10-29-05 11:48 PM 被 fatyee 編輯。
fatyee 目前離線  
舊 10-29-05, 11:51 PM   #49
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

12月果盒MG Z GUNDAM 2.0重癲...
D客已經講明要貨...記得預埋佢果份...

舊 10-29-05, 11:51 PM   #50
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
作者: fatyee
我幸運地入左一盒... 大約九點幾走時估計佢仲有至少四盒喎....

我就因為去o個度之前見倒福 x 賣 279... 所以見倒呢個價就諗都唔諗入一盒...
九點幾!?!?!?
夜晚?!!?!?!?
我打機打左一陣五點左右去已經無晒喇喎

第二批返貨???
msz006 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM

現在的時間是 12:49 AM

手機版 | APP版