Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 406 456 496 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 516 556 606 1006 1506  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
GN00508771 12:01 AM 03-22-16
大鬼難打過伯爵+1 哂左一道令咒補血(戈場: 天草,伯爵,孔明
如果唔用天草應該連令咒都慳番-.- 但又唔想抽左回來唔用)

敵人隻伯爵咁高攻既~
不過都係冇問題
鈴蘭 12:02 AM 03-22-16
作者: T.K.:
結局高橋女乜水??
可以做傲慢位??

我用劍式
以為可以
即死>笑架wwwwww
算啦 無得避架啦 果個一定就係南丁
鈴蘭 12:04 AM 03-22-16
作者: 蛋撻王子:
咁既情況

唔怪之得三爺前三爺後 笑左

我隻三爺得寶具一
用埋C狐狐嫁都唔太夠力咁 可惜可惜~
孔明很重要 個減防真係減好多...
蛋撻王子 12:04 AM 03-22-16
作者: 鈴蘭:
算啦 無得避架啦 果個一定就係南丁
其實佢本來係預出南丁格爾
但係迴響太激烈所以臨時改劇本
搵左隻大鬼黎做替工

依家趕緊工重製南丁格爾

(講到真既一樣咁)
rfdingo 12:05 AM 03-22-16
崩壞板後咪可以再出多次囉www
蛋撻王子 12:07 AM 03-22-16
作者: 鈴蘭:
孔明很重要 個減防真係減好多...
無計
孔明係我首抽後第一隻中既五星

抽到今day都仲係寶具一
感受唔大

朋友寶具4同我講好爽我都無機會感受下
GN00508771 12:16 AM 03-22-16
孔明個加防真係好偉大....
T.K. 12:43 AM 03-22-16
無課三公一號,打大鬼令咒
伯爵直接硬爆
無法職sosad
樹靈DRYAD 12:50 AM 03-22-16
C龍娘+玉藻+孔明......安全到飛起~

比起來~伯爵真係易~
鐵之侍 08:11 AM 03-22-16
作者: GN00508771:
大鬼難打過伯爵+1 哂左一道令咒補血(戈場: 天草,伯爵,孔明
如果唔用天草應該連令咒都慳番-.- 但又唔想抽左回來唔用)

敵人隻伯爵咁高攻既~
不過都係冇問題
+2,又不能即死,結果打兩次還是要用令咒過關

伯爵算容易了,用一堆狂戰出最大火力,雖然也是打了兩次。。。。。
Dor 08:43 AM 03-22-16
打伯爵俾B叔用朱古力禮裝勁爽
好似有幾條命咁
digiharuka 09:20 AM 03-22-16
大鬼用 c狐萬聖龍娘子安徒磨掉了 (c狐開至少5次寶具) ...
teealpha 11:31 AM 03-22-16
作者: 鐵之侍:
+2,又不能即死,結果打兩次還是要用令咒過關

伯爵算容易了,用一堆狂戰出最大火力,雖然也是打了兩次。。。。。
大鬼可以即死……我用殺式即死左隻仲有38W血既大鬼
伯爵我反而兩次都打到剩6W血時死晒D人,唔想煩一石丟死佢算
鈴蘭 11:39 AM 03-22-16
無計
孔明係我首抽後第一隻中既五星

抽到今day都仲係寶具一
感受唔大

朋友寶具4同我講好爽我都無機會感受下
我孔明都係寶具一 係-20都已經好勁啦
由手機版發出
T.K. 12:32 PM 03-22-16
無課三公,殺式同劍式兩個直死10都即死唔到大鬼
鐵之侍 12:40 PM 03-22-16
作者: teealpha:
大鬼可以即死……我用殺式即死左隻仲有38W血既大鬼
伯爵我反而兩次都打到剩6W血時死晒D人,唔想煩一石丟死佢算
超好運氣……很多人都即死失敗了
大破人間 12:42 PM 03-22-16
作者: 鐵之侍:
超好運氣……很多人都即死失敗了
呢隻大鬼既即死率應該調低了...

其實而家玩即死仲有無得好似以前咁不斷OUT GAME入GAME屈到中?
rfdingo 01:28 PM 03-22-16
作者: 大破人間:
呢隻大鬼既即死率應該調低了...

其實而家玩即死仲有無得好似以前咁不斷OUT GAME入GAME屈到中?
應該有
我尋日個場道中個隻 第1次即死唔得,kill app 再入,換次序再出就ok了
(但換哂次序組合試哂唔得應該就投得降?
大破人間 01:35 PM 03-22-16
作者: rfdingo:
應該有
我尋日個場道中個隻 第1次即死唔得,kill app 再入,換次序再出就ok了
(但換哂次序組合試哂唔得應該就投得降?
我就係想知呢點, 唔換次序是再插幾多次都唔中?
蛋撻王子 01:39 PM 03-22-16
http://s.inside-games.jp/article/2016/03/22/97071.html

係街 唔拾了~
T.K. 01:41 PM 03-22-16
形態變化的話,青吾變獅子玩偶裝嗎?w
大破人間 01:43 PM 03-22-16
http://s.inside-games.jp/article/2016/03/22/97071.html

係街 唔拾了~
呢個形態變化完全不識人心......
T.K. 01:44 PM 03-22-16
靈基脫>脫>脫
淫穢extra喎
Kaori Yae 01:55 PM 03-22-16
期待會有尼綠件泳衣
樹靈DRYAD 02:31 PM 03-22-16
到現在都未維護公告~~下星期唔知係唔係卡池某角色機率UP ONLY呢....
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 6 406 456 496 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 516 556 606 1006 1506  ... 最後

返回主題版面