Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 03-04-02, 07:35 PM   #101
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
除左boost..........仲有樣叫counter boost.....ga..^^;
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-02, 11:23 PM   #102
Legends
黑林首領

註冊日期: Dec 2001
聖堂船入面的BOSS,個隻野我足足打左成個星期日先想出攻略方法,差不多用左45分鐘打佢.如果用momo偷佢野的話,可以得到"指揮官的紋章",可以每個turn中自動加一格ap值.另外,現在又發現到迷之敵人,可打或不打的,以現在的我,更本冇辦法勝的.佢既HP有9999,經濟值有18000的.佢會 在DURANDAL的居住區中的有道具售賣的房間的右邊衣櫃裹.有自信的人,不妨挑戰一下.
(當然啦,我是一邊上貓,一邊打的.所以時間會容易浪費掉.)

[ March 04, 2002: Message edited by: Legends ]

Legends 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-02, 12:31 AM   #103
nerv173
Game Master

市面上本$38的攻略不太詳盡,如估唔係貪佢有金手指,我都唔鬼買佢。不單隱藏資訊不足,就連各角色的必殺枝等資料也沒有,劇情更加欠奉,分分鐘Page1個流程仲詳細過佢!始終都係Game書連載詳細D。
nerv173 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-02, 01:13 AM   #104
Legends
黑林首領

引用:
Originally posted by nerv173:
分分鐘Page1個流程仲詳細過佢!

唔知是讚或是彈呢?
舊 03-05-02, 01:34 AM   #105
wonghakkan
Senior Gamer
K

Question

想問問個 battle passport 晌邊度有?
wonghakkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-02, 02:05 AM   #106
Legends
黑林首領

引用:
Originally posted by K:
想問問個 battle passport 晌邊度有?

請你去呢個討論區的page 1,有記載到的.(打BOSS位置中)
舊 03-05-02, 08:45 AM   #107
nerv173
Game Master

引用:
Originally posted by Legends:

唔知是讚或是彈呢?

Legends兄不要誤會,當然是讚
舊 03-05-02, 04:42 PM   #108
Xena
Junior Member
世界の果て

你地玩到邊呀?

我玩o左3日,而家玩到齊晒6人,
Lv27,而家係第26,27巿街度同D敵人開心緊
Xena 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-02, 04:48 PM   #109
torocat

隻game 32小時就爆到機~好鬼短 ~ˍ~
爆機時都係40lv左右
torocat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-02, 04:54 PM   #110
Matthew Wong
Game Master
潛艇基地56號

to xena
嘩,你都好快wor﹗
我都仲係elsa號五人合流打緊個大佬﹗lv得11 jar﹗

起來﹗起來﹗起來﹗起來﹗

"You better do the right thing instead of do the thing right!"

中左neverland毒..........玩GOCIV玩到停唔到手﹗
Matthew Wong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-02, 04:59 PM   #111
Xena
世界の果て

TO torocat

睇唔倒你寫幾多小時呀,可唔可以用英文寫個小時出厘,
Thx
舊 03-05-02, 05:16 PM   #112
torocat

有冇人知道第1 同第4條 倉庫 key係邊度拎
我爭呢2條~

[ March 05, 2002: Message edited by: torocat ]

torocat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-02, 05:22 PM   #113
Legends
黑林首領

TO XENA:

我都話你會發神威加啦!
Xena 你係唔係打錯字阿?我和你一樣都是打到去第26,27市.點解你既lv27,而我只是lv17 ga????
你有冇打到個牛仔阿!

[ March 05, 2002: Message edited by: Xena ]

舊 03-05-02, 07:39 PM   #114
Xena
世界の果て

TO torocat

第1隻匙好似係個衛星城巿入面

TO Legends

真係lv27嫁
舊 03-05-02, 07:43 PM   #115
Legends
黑林首領

TO XENA
係唔係剛剛去完beach阿?如果是的話,你一定儲了很耐lv了.我是lv17的.

[ March 05, 2002: Message edited by: Legends ]

舊 03-05-02, 11:07 PM   #116
nerv173
Game Master

引用:
Originally posted by torocat:
隻game 32小時就爆到機~好鬼短 ~ˍ~
爆機時都係40lv左右

隻Game短會唔會係佢會分幾集出,好似Capcom在DC出?鶧弛遉煍梖搳C現在才第一集,希望出多兩三集。
舊 03-05-02, 11:11 PM   #117
Legends
黑林首領

引用:
Originally posted by nerv173:

隻Game短會唔會係佢會分幾集出,好似Capcom在DC出?鶧弛遉煍梖搳C現在才第一集,希望出多兩三集。

好似話會出三集.
舊 03-06-02, 12:11 AM   #118
nerv173
Game Master

我依家玩到第二章,即去牢房救momo,你地有冇試過不給敵人發現地去到牢房,我想知有冇特別Item或Event發生。我已試了3次也失敗,如估冇事發生,我用LV99打死哂D守圍算Lu!
舊 03-06-02, 01:26 AM   #119
wonghakkan
K

引用:

請你去呢個討論區的page 1,有記載到的.(打BOSS位置中)

0下?? 之後有冇得去過???
wonghakkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-02, 01:49 AM   #120
Legends
黑林首領

引用:
Originally posted by K:

0下?? 之後有冇得去過???

有.事實上係要再番去一次先拿到的.
舊 03-06-02, 02:23 AM   #121
Xena
世界の果て

TO Legends

第一次去beach好似都有Lv24,而家救完13人就Lv30
別外,我每次一有新劇情就行暈一次所有地方(好辛苦)
仲有,而家欠心口件零件就可整倒隻合體機械人喇
舊 03-06-02, 02:31 AM   #122
Legends
黑林首領

Xena

我想問你之前你有冇遇過一位牛仔,佢HP有9999的

[ March 06, 2002: Message edited by: Xena ]

舊 03-06-02, 02:57 AM   #123
Xena
世界の果て

TO Legends

牛仔?唔多覺有,係邊度見嫁?
舊 03-06-02, 03:37 AM   #124
kenny

Cool

Xenosaga - EPISODE 1 o果首歌仔 !! ~ 正 !!

[ March 06, 2002: Message edited by: 井上  ]

舊 03-06-02, 09:49 AM   #125
Legends
黑林首領

引用:
另外,現在又發現到迷之敵人,可打或不打的,以現在的我,更本冇辦法勝的.佢既HP有9999,經濟值有18000的.佢會 在DURANDAL的居住區中的有道具售賣的房間的右邊衣櫃裹.有自信的人,不妨挑戰一下.
[ March 04, 2002: Message edited by: Legends ]

TO XENA.
我之前已寫了的.

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XB/GC PSO Episode I&II 討論區 參 magnum 攻略及心得交流區 404 06-05-04 11:47 AM
RO 討論區 VOL.14 之 夢幻之島(2) 小嘉 PC電腦遊戲討論版 961 07-11-03 02:07 AM
Metal Slug 3 討論區 Q頭 攻略及心得交流區 39 07-06-03 12:21 AM
ETC Xenosaga Drama CD neo2046 Neo Music UNIVERSE 0 08-28-02 02:49 PM

現在的時間是 04:10 AM

手機版 | APP版