Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-04-07, 07:31 PM   #26
Azusa
Game Master

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 一小英口 查看文章
岩岩開始睇呢套野....
似乎呢度冇乜人睇 (我都係因茅原実里配女主角先諗住睇下...
但係睇都有唔少字幕組有做開... 應該都唔差

睇下睇下... 又覺得唔錯喎 (睇左三集)

漫畫版叫咩名 ?
我都係靠茅原実里頂住十幾集, 如果唔係...

唉...都係唔講啦...
Azusa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-07, 07:33 PM   #27
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: Azusa 查看文章
我都係靠茅原実里頂住十幾集, 如果唔係...

唉...都係唔講啦...
我都係咁頂左十幾集......
故事係屬於小品中既小品....
打又唔得,百合又唔得,故事就更加

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-07, 07:34 PM   #28
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
似乎呢度冇乜人睇 (我都係因茅原実里配女主角先諗住睇下...

漫畫版叫咩名 ?
因為同期有大作
到最後你個腦會一篇空白

未見過有港漫

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-07, 07:35 PM   #29
龍之子
Game Master

引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
我都係咁頂左十幾集......
故事係屬於小品中既小品....
打又唔得,百合又唔得,故事就更加
如果有26集的話
可能會有好多野睇

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-07, 07:36 PM   #30
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: 龍之子 查看文章
因為同期有大作
到最後你個腦會一篇空白

未見過有港漫

有漫畫的.出了三集
作者係"領見敦".
作者有另一本新作的...但不記得名,好似講雨童女的...

舊 06-04-07, 08:19 PM   #31
一小英口
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
乜講到套野好似咁灰咁既... ?

算啦 都係睇埋落去先講 /\

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-07, 08:40 PM   #32
淡水
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:

漫畫版叫咩名 ?
漫畫中文譯名"除魔維納斯"
呢套動我睇完有被騙了12星期之感
淡水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-07, 08:43 PM   #33
一小英口

引用:
作者: 淡水 查看文章
漫畫中文譯名"除魔維納斯"
呢套動我睇完有被騙了12星期之感
我諗唔會好似動畫秋蟬咁感掛...

舊 06-04-07, 08:47 PM   #34
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
秋蟬??定寒蟬???
寒蟬好睇好多............可惜無見過中文版小說,得三篇畫漫.

舊 06-04-07, 08:50 PM   #35
淡水
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
秋蟬未得閒睇唔知
但呢套個故事就真係"超老套+爛尾"
祝君好運
淡水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-07, 10:30 PM   #36
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
秋蟬未得閒睇唔知
但呢套個故事就真係"超老套+爛尾"
祝君好運
睇漫,會開心過睇動
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-07, 10:56 PM   #37
一小英口

引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
秋蟬??定寒蟬???
寒蟬好睇好多............可惜無見過中文版小說,得三篇畫漫.
動畫睇完個頭上面一大個問號

引用:
秋蟬未得閒睇唔知
但呢套個故事就真係
祝君好運
thz
不過我似乎對老土結局冇乜異議

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
睇漫,會開心過睇動
咁更加應該睇左d冇咁開心既野先啦 /\ (謬論

舊 06-06-07, 08:27 AM   #38
一小英口

睇完了 /\

故事都唔錯

係結局真係快左少少...

我諗唔係十二集完既話成套野應該會更好睇 /\

*OP碟買硬了/\

舊 06-06-07, 09:28 AM   #39
leemm9900
Insane Gamer
夜遊人

註冊日期: Jan 2006
Because the 動畫 is to busy( just 12 集, very busy)

亡者只能在終結的地方等待至終・・・
leemm9900 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 09:34 AM   #40
一小英口

引用:
作者: leemm9900 查看文章
Because the 動畫 is to busy( just 12 集, very busy)
我差d load唔切

舊 06-06-07, 06:26 PM   #41
Kraretto
Junior Member

IMO, 其實中中之作,不過獨眼女主角就好感減20。但係首ED都幾好聽,My computer 播放中
Kraretto 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 06:34 PM   #42
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: Kraretto 查看文章
IMO, 其實中中之作,不過獨眼女主角就好感減20。但係首ED都幾好聽,My computer 播放中
睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦
露斯亞唔係咁表面架
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 10:43 PM   #43
一小英口

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦睇漫啦
露斯亞唔係咁表面架
係咪一般漫畫舖都有賣 ?
如果台版漫就麻煩了

舊 06-06-07, 10:44 PM   #44
石主乙個
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
>係咪一般漫畫舖都有賣 ?
如果台版漫就麻煩了

一般漫畫舖都有賣
但點解話如果係台版漫就麻煩?

此篇文章於 06-06-07 10:47 PM 被 石主乙個 編輯。
石主乙個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 10:46 PM   #45
一小英口

引用:
作者: R222 查看文章
台版漫做乜?
香港好難搵

舊 06-06-07, 10:48 PM   #46
石主乙個
Crazy Gamer

可以去雲起搵..
話時話,灣仔188間雲起係咪執左?

舊 06-06-07, 10:49 PM   #47
一小英口

引用:
可以去雲起搵..
話時話,灣仔188間雲起係咪執左?
唔清楚..... /\

因為我之前台版「天使戰隊」都係搵舖頭訂....
驚煩

舊 06-06-07, 10:52 PM   #48
石主乙個
Crazy Gamer

如果雲起無左就真係煩,我都唔知邊度執D台版漫(特別係香港無代理)返黎

舊 06-06-07, 10:59 PM   #49
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
如果雲起無左就真係煩,我都唔知邊度執D台版漫(特別係香港無代理)返黎
灣仔那間轉左去1/f以前買死仔蝶間鋪.

其實個故事都極奇簡單,只係殺父記吧.
第一隻先來個最後 cut in.......跟住原來係倒敘法
之後就講學生妹醒覺事件.
然後就獨眼妹身世.
最後就係學生妹暴走.
最後一集loop返第一集既接續..

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[GC]Metal Gear Solid: The Twin Snakes 神祕人1號 電視遊戲討論版 761 06-04-04 05:24 PM
edonkey 2000 v0.52 有 virus問題? Gallardo 手機資訊/電腦軟硬討論 0 02-24-04 11:27 PM
Warning: New Virus called "Welchia" bbaeric 手機資訊/電腦軟硬討論 7 08-22-03 04:14 PM

現在的時間是 05:46 AM

手機版 | APP版