Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-01-21, 06:37 PM   #2101
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
次次都有人爆料話堅大貨到 係邊?
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-21, 06:56 PM   #2102
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: JoJo 查看文章
次次都有人爆料話堅大貨到 係邊?
連日本都繼續缺,派籌都大混亂
睇怕要穩定供貨仲未有耐

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-21, 08:23 PM   #2103
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
連日本都繼續缺,派籌都大混亂
睇怕要穩定供貨仲未有耐
過年放假>感染後番工>集體中招再爆過>產量再下降
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-21, 09:03 PM   #2104
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
又像失踪般,沒消息中不中
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-21, 09:19 PM   #2105
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
AEON又唔中,不過可以自己CHECK算係咁。
印象中AMD好似話上半年都唔會夠晶片做大貨。

舊 02-01-21, 09:47 PM   #2106
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
唔好意思呀,今次抽唔中你,希望下次到你啦!

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-21, 10:08 PM   #2107
JoJo

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
引用:
作者: pet3 查看文章
唔好意思呀,今次抽唔中你,希望下次到你啦!
下左3次啦 頂你
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-21, 11:30 PM   #2108
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
我又收唔到email話唔中,但又收唔到sms話中,即係點樣樣!?
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-21, 11:52 PM   #2109
不死身的出木杉
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
其實應該大把人係連無抽中的通知都收不到....
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-21, 08:16 AM   #2110
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
命運mode:一個啱啱買左xbox ge fd中左log on ps5雙手制版 w 二月九號取機
係你既就避唔到~

此篇文章於 02-02-21 08:20 AM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-21, 09:41 AM   #2111
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
我又收唔到email話唔中,但又收唔到sms話中,即係點樣樣!?
我都係, sony一向唔中冇msg/mail, 但係豐澤次次都有唔中msg/mail, 今次冇....?

舊 02-02-21, 12:11 PM   #2112
Alpha2

註冊日期: Sep 2016

抽唔到, 暫時頂住檔先
Alpha2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-21, 12:21 PM   #2113
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
三條友幫fd抽都係白果多

馬後炮mode
上次見裂口低開即刻入手係明智
起碼唔駛心思思咁耐
我應該去炒股眼光應該唔錯

相薄
舊 02-02-21, 12:47 PM   #2114
ralphswng
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: Alpha2 查看文章

抽唔到, 暫時頂住檔先
可否講一講開箱体驗
ralphswng 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-21, 01:09 PM   #2115
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:

抽唔到, 暫時頂住檔先
係都2+3再用融合卡啦
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-21, 03:45 PM   #2116
dc97sing
Junior Member

註冊日期: Dec 2020
呢部ps5有冇mario玩
dc97sing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-21, 05:46 PM   #2117
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
三條友幫fd抽都係白果多

馬後炮mode
上次見裂口低開即刻入手係明智
起碼唔駛心思思咁耐
我應該去炒股眼光應該唔錯
係,玩左先等,等落去真係5月都要抽
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-21, 06:56 PM   #2118
Alpha2

註冊日期: Sep 2016
PS5之亂!「大量喪屍」湧商場瘋搶 東京警視廳出動驅散

https://www.setn.com/News.aspx?NewsID=892088
Alpha2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-21, 08:03 PM   #2119
大覺屋師真
The One

引用:
作者: dc97sing 查看文章
呢部ps5有冇mario玩

但已經有原生遊戲千幾隻任揀
果部ps5啲人買嚟玩上世代game嘅

相薄
舊 02-03-21, 10:23 AM   #2120
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
sony 收到email 中左
原價比frd 拎

此篇文章於 02-03-21 10:32 AM 被 Hello MiMi 編輯。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-21, 10:39 AM   #2121
Eking

引用:
PS5之亂!「大量喪屍」湧商場瘋搶 東京警視廳出動驅散

https://www.setn.com/News.aspx?NewsID=892088
big camera 又係搞笑, 明知疫情咁, 重玩排隊.....

舊 02-03-21, 10:40 AM   #2122
Eking

引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
sony 收到email 中左
原價比frd 拎
今朝收MAIL? ....

舊 02-03-21, 11:13 AM   #2123
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: Eking 查看文章
今朝收MAIL? ....
10:21 email..
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-21, 09:38 AM   #2124
Eking

即係尋日冇, 就真係冇.....XD

舊 02-04-21, 10:32 AM   #2125
Reishin
Feels good

3DS Friend Code1118 1586 3100
https://twitter.com/gamaniinyo47/sta...73020166397952

PS5本體係蝕住賣
要靠週邊嚟平返條數

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
亞洲首個PLAYSTATION®3遊戲製作課程─「數碼創意大本營」 Designer 電視遊戲討論版 7 04-30-08 06:57 PM
Playstation 1 問題 Gizmo 電視遊戲討論版 5 04-29-04 03:35 PM

現在的時間是 03:56 AM

手機版 | APP版