Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
飲食版>非老麥漢堡包店討論
POKA 09:14 PM 09-20-10
作者: Kurtmeyer:
生意難做,太陽廣場的「堡加敬」(Burger King)九月廿四日last day……
租咁貴!緊係唔夠維皮啦!
係就殺入屋村!
同m記開火
陸奧 貴志 09:10 AM 09-21-10
即係邊間?tst近海港城o個間?
ahleung 01:55 PM 10-04-10
唔知有無人提過, 灣仔合和中心對面間fat burger執左......
netfestv3v 09:47 PM 10-13-10
作者: IamO:
cwb 廣場二期間freshness burger 摺埋
sad , 冇偈啦 , 太多香港人中意食垃坡..

freshness burger 又小地鋪 , 又吾賣廣告, 變相更少人知

趁佢全線收皮之前食多幾十次先 ...

不過睇到依個post己經feel到好多人對食burger既地方有局限 , 講埋啲地方太大路

要好食又新鮮環境正既 , 有burger room , outback steakhouse , 仲有間係cwb怡和中心(不過執左) , 個和牛漢堡都好好食 , 佢會比手套你食
irismong 02:02 PM 01-14-11
今日的ubuyibuy有triple o
http://www.ubuyibuy.com/HK/zh
irismong 02:02 PM 01-14-11
作者: netfestv3v:
sad , 冇偈啦 , 太多香港人中意食垃坡..

freshness burger 又小地鋪 , 又吾賣廣告, 變相更少人知

趁佢全線收皮之前食多幾十次先 ...

不過睇到依個post己經feel到好多人對食burger既地方有局限 , 講埋啲地方太大路

要好食又新鮮環境正既 , 有burger room , outback steakhouse , 仲有間係cwb怡和中心(不過執左) , 個和牛漢堡都好好食 , 佢會比手套你食
freshness burger食過覺得太一般, 所以試過一次都無再食
果間係皇室~
sgouki 05:36 PM 04-24-12
係北角食過間LOCAL野Burger Mix, 都ok喎, $22 個包差吾多有M記2個GE SIZE, 自制漢堡排都幾大排下, 有機會再試....
凍檸茶 07:18 PM 04-24-12
作者: irismong:
freshness burger食過覺得太一般, 所以試過一次都無再食
果間係皇室~
同意, 唔係真係咁FRESH =W=
Eking 11:05 PM 04-25-12
作者: sgouki:
係北角食過間LOCAL野Burger Mix, 都ok喎, $22 個包差吾多有M記2個GE SIZE, 自制漢堡排都幾大排下, 有機會再試....
呢間野最大問題....連個飽都好多油......
MS331 07:32 PM 04-26-12
作者: sgouki:
呢間係幾好食,lunch遠少少都會去
ZlWS 12:17 AM 04-27-12
作者: MS331:
呢間係幾好食,lunch遠少少都會去
鰂魚涌間唔多人即整等一陣就得
之前間中食下,
不過太熱氣好耐冇食
ben wai 06:19 PM 04-27-12
有冇去過SSP間JHD?
新鮮整Burger
W!LL 11:13 PM 11-14-13
灣仔英皇中心地舖(宇宙船對面)新開MOS BURGER
yeah yeah 10:46 AM 11-15-13
上環有間叫bowling burger
都ok唔錯..
ZlWS 12:03 PM 11-15-13
作者: POKA:
租咁貴!緊係唔夠維皮啦!
係就殺入屋村!
同m記開火
BK同the link成合作伙伴啦
W!LL 04:35 PM 11-15-13
灣仔mos bur頭先1點去排,排左五分針後就無哂優惠餐,唔係預左要賣成日架咩,咁快無哂
凍檸茶 01:10 AM 11-16-13
天后開咗OOO
cyberfox 12:02 AM 11-18-13
作者: W!LL:
灣仔mos bur頭先1點去排,排左五分針後就無哂優惠餐,唔係預左要賣成日架咩,咁快無哂
五分針W

職業病
W!LL 04:15 PM 11-18-13
今日終於食到,叫左$30珍珠堡,好食,不過覺得唔夠"將"
睇下聽日有冇得加多d
W!LL 09:43 PM 02-07-14
Mos bur 13/2 推出鰻魚珍珠堡
david 09:27 AM 05-29-15
Burger King被追租逾150萬

作者: :
在本港有8間分店的快餐連鎖店Burger King,其經營公司健味堡有限公司自今年初起多次被追租,其於尖沙嘴希爾頓大廈的分店業主,亦入稟高等法院,指健味堡自去年12月開始欠租,截至本月欠租金連雜費共逾150萬元。

原告業主時代物業有限公司在入稟狀中透露,被告健味堡有限公司及租約擔保人An Hui Jian於去年10月跟原告簽下維期3年的合約,月租27萬元,現要求交還欠租及將舖位交出。健味堡有限公司的中環、灣仔及北角分店早前亦被追租。

kin~kin 10:14 AM 05-29-15
作者: david:
Burger King被追租逾150萬
睇怕就快全線結業。
捲毛老爺 12:08 PM 05-29-15
開頭真係 係威係勢
而家... [包縮 薯條差]
又冇特別 抵.......
T.K. 12:10 PM 05-29-15
薯條轉m記款果排密謀自殺
屯門市中心都執左
鳳熾魂 01:31 PM 05-29-15
Mos 香港又係做唔起咁沙田最近但都執左一段時間
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

返回主題版面