Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 09-16-21, 11:03 AM   #7701
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
忠義入隻抗戰號有無得諗?
& 張霍弋好勁, 縮地偷一下邊好痛

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-21, 11:11 AM   #7702
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: b_boy 查看文章
忠義入隻抗戰號有無得諗?
& 張霍弋好勁, 縮地偷一下邊好痛

縮完偷人一下,然後自己比人打穿咗

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-21, 12:13 PM   #7703
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
見到袁紹本身想打返黎 但原來第5張卡 不了

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-21, 02:28 PM   #7704
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
見到袁紹本身想打返黎 但原來第5張卡 不了
比啲幹勁嚟啦

縮地征圧戦法原來永續
Ver.2.1.0D 効果時間延長 50c→99c

鏟手遊保平安

此篇文章於 09-16-21 05:22 PM 被 LR猫 編輯。
舊 09-17-21, 04:48 PM   #7705
LR猫
ˊ_>ˋ

壽司郎世嘉無腦抄決刻
宜家變咗2醒一下,3醒一下,勁過何曾

鏟手遊保平安
舊 09-17-21, 06:12 PM   #7706
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: LR猫 查看文章
壽司郎世嘉無腦抄決刻
大大印左未

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-21, 06:13 PM   #7707
GUSTAV
The One
poor

引用:
壽司郎世嘉無腦抄決刻
將太的後宮

一向都話多魅deck 毒瘤黎

舊 09-17-21, 06:16 PM   #7708
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
大大印左未
機都未打
引用:
將太的後宮

一向都話多魅deck 毒瘤黎
等睇wara狗屌鬼世嘉緊急下修

鏟手遊保平安
舊 09-17-21, 06:26 PM   #7709
GUSTAV
The One
poor

引用:
機都未打

等睇wara狗屌鬼世嘉緊急下修
https://twitter.com/wakoudo2929/stat...71621674700806

舊 09-20-21, 03:20 PM   #7710
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
壽司郎世嘉無腦抄決刻
+7+10 仲復活, 勁到癲
已經開始量產化, 等睇緊急下修

應該會多左d開幕deck黎應對

上星期趁王凌未減分前砌左異6推左幾場
一場+24~31真係好爽

btw, 聖母天啟感覺都好勁
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-21, 06:55 PM   #7711
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
+7+10 仲復活, 勁到癲
已經開始量產化, 等睇緊急下修

應該會多左d開幕deck黎應對

上星期趁王凌未減分前砌左異6推左幾場
一場+24~31真係好爽

btw, 聖母天啟感覺都好勁
讓副將都係差啲啲咁
叫做打到機但又未勁到屈

依存1.25果啲就勁,槍甘寧咁

鏟手遊保平安
舊 09-21-21, 01:42 PM   #7712
GUSTAV
The One
poor

幾個月冇玩D對手流左好多 一陣就5個證
但打到第2張卡已經覺悶唔想打

希望頂到第5張

舊 09-22-21, 10:01 AM   #7713
柚原このみ

玩sushi

舊 09-23-21, 08:48 AM   #7714
LR猫
ˊ_>ˋ

係砦玩太耐世嘉好似迫我出砦咁係咁比下格我打咁
20証去到4千中喇,睇嚟下個月又升垃圾線

鏟手遊保平安

此篇文章於 09-23-21 10:01 AM 被 LR猫 編輯。
舊 09-23-21, 10:20 AM   #7715
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
係砦玩太耐世嘉好似迫我出砦咁係咁比下格我打咁
20証去到4千中喇,睇嚟下個月又升垃圾線
我成日要對格上

王凌同反攻異6升得好快, 19証考試了
考試唔使理異彩, 諗緊用咩好

引用:
幾個月冇玩D對手流左好多 一陣就5個證
但打到第2張卡已經覺悶唔想打

希望頂到第5張
每日打咭咁囉
我都仲係第2張努力緊
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-21, 11:34 AM   #7716
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
我成日要對格上

王凌同反攻異6升得好快, 19証考試了
考試唔使理異彩, 諗緊用咩好

每日打咭咁囉
我都仲係第2張努力緊
輸司空贏鬥霸

舊 09-27-21, 02:46 AM   #7717
b_boy
↘呆~

引用:
輸司空贏鬥霸
大大好勤力

&今日靠後指提咗2句, KO 咗個霸王

淯底可保一世平安
舊 09-27-21, 11:20 AM   #7718
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
輸司空贏鬥霸
已經用緊貓王喇
引用:
大大好勤力

&今日靠後指提咗2句, KO 咗個霸王
無點打機壽司郎都未印

鏟手遊保平安
舊 09-27-21, 11:26 AM   #7719
GUSTAV
The One
poor

打到貓王個場剛好10個證打埋升格戰

貓王幾勁 幾舊抵比
玩多2日就收皮繼續引退 下次袁家有勁卡再搵我

舊 09-28-21, 10:21 AM   #7720
LR猫
ˊ_>ˋ

點解啲人打到好似放低開個計就有咁
我都要捽一張卡射架
兩場兩個証

下局印司壽郎 執下卡出嚟玩先

鏟手遊保平安
舊 09-28-21, 11:37 AM   #7721
b_boy
↘呆~

引用:
已經用緊貓王喇

無點打機壽司郎都未印
壽司郎一街都係

淯底可保一世平安
舊 09-28-21, 11:38 AM   #7722
b_boy
↘呆~

引用:
打到貓王個場剛好10個證打埋升格戰

貓王幾勁 幾舊抵比
玩多2日就收皮繼續引退 下次袁家有勁卡再搵我
夾晒老師

淯底可保一世平安
舊 09-28-21, 12:00 PM   #7723
GUSTAV
The One
poor

引用:
夾晒老師
唔得玩多2場就知老師現環境飛機都打唔到 (唔計夾馬王者硬掘FULLCOMBO)

得打漢曹操OK 其他連開計都有問題 可能係我唔夠拼勁 打醒2壽司呢D大攻勢車落去好似應該夠打

最後轉左槍田豐 唔使睇氣推到埋去5氣+6易拎城血好多

不過 8 4 4 武力 仲要隻馬1征低武 都係辛苦

個挑太勁成日無腦用 用到冇哂氣/挑錯人就GG

此篇文章於 09-28-21 12:06 PM 被 GUSTAV 編輯。
舊 09-28-21, 02:40 PM   #7724
b_boy
↘呆~

引用:
唔得玩多2場就知老師現環境飛機都打唔到 (唔計夾馬王者硬掘FULLCOMBO)

得打漢曹操OK 其他連開計都有問題 可能係我唔夠拼勁 打醒2壽司呢D大攻勢車落去好似應該夠打

最後轉左槍田豐 唔使睇氣推到埋去5氣+6易拎城血好多

不過 8 4 4 武力 仲要隻馬1征低武 都係辛苦

個挑太勁成日無腦用 用到冇哂氣/挑錯人就GG
SOSAD, 仲諗住3氣挑+老師夠玩

淯底可保一世平安
舊 09-28-21, 11:31 PM   #7725
柚原このみ

引用:
點解啲人打到好似放低開個計就有咁
我都要捽一張卡射架
兩場兩個証
[img]https://images.plurk.com/3FsoJYnSlFxdXWisZvPKAM.jpg[/]

下局印司壽郎 執下卡出嚟玩先
收左皮喇

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 10:24 AM

手機版 | APP版