Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
收藏品討論版>GOODSMILE 中國工廠生產的所有商品皆延期2-3個月
GreenTea 05:00 PM 02-28-20
作者: :
關於新型冠狀病毒肺炎所造成的生產延期公告

感謝各位平時對敝公司產品的支持與愛護。
由於新型冠狀病毒肺炎的影響,造成中國工廠生產的所有商品皆延期2~3個月,
造成各位諸多困擾,我們在此致上誠摯的歉意。

今後將視新型冠狀病毒肺炎的情況調整,盡早將商品送達至各位顧客的手中。
敬請理解與見諒。

此外,關於各項商品的延期狀況,將於確認發售月份後另行公告。
https://www.goodsmile.info/zh/post/5...%E5%91%8A.html

我諗其他中國製產品都要延期,今年發售個批
Rance 09:00 PM 02-28-20
痛定思痛,諗下搬返D返去日本生產啦
雖然日本都爆到好似大陸咁
怪盜小G 09:52 PM 02-28-20
本身間中都有MADE IN JAPAN架啦
真!DC 10:08 PM 02-28-20
樂見
等各國明白中国設廠有風險
由手機版發出
Tano 10:07 AM 02-29-20
原來重有日資廠未搬去越南
呂鳳仙 12:03 PM 02-29-20
聽聞大陸人人工已經唔算平,只係QC仲keep到,同以前投放太多資源,一時搬唔走⋯⋯

的確好多都逐步移向越南(突然醒起越南係今次肺炎最早封關個堆國家!?
野良猫 02:25 PM 02-29-20
作者: 呂鳳仙:
聽聞大陸人人工已經唔算平,只係QC仲keep到,同以前投放太多資源,一時搬唔走⋯⋯

的確好多都逐步移向越南(突然醒起越南係今次肺炎最早封關個堆國家!?
所以奸所以奸笑啲越嚟越貴
尤其佢成日開一堆空頭支票,邊有得咁易搬
Rance 03:30 PM 02-29-20
GSC重要上海有分部,成日出埋晒D支那GAME角色FIGURE,應該成間公司開始畀支那職員侵蝕緊
點會比你搬去越南

返回主題版面