Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
體育版>艾 歷 臣 :朗 尼 可 媲 美 巴 治 奧
Bleed Saga 10:40 AM 06-11-03
英 格 蘭 領 隊 艾 歷 臣 週 一 發 表 預 言 ,新 秀 朗 尼 未 來 成 就 可 媲 美 意 大 利 英 雄 巴 治 奧 及 葡 國 黃 金 大 將 雷 哥 斯 達 。

巴 治 奧 及 雷 哥 斯 達 均 曾 是 艾 歷 臣 麾 下 球 員 ,艾 歷 臣 對 他 們 瞭 如 指 掌 ,深 信 朗 尼 擁 有 如 他 們 一 樣 的 能 力 ,他 說 ︰ 「 回 想 我 曾 帶 過 十 七 歲 便 打 正 選 的 球 員 ,八 十 年 代 的 巴 治 奧 及 雷 哥 斯 達 都 取 得 了 大 成 就 。 實 在 找 不 到 理 由 說 朗 尼 不 能 像 巴 治 奧 吧 。 」 艾 歷 臣 指 出 ,朗 尼 最 欠 缺 的 是 經 驗 ︰ 「 教 練 不 能 教 的 是 經 驗 ,不 論 在 英 超 還 是 國 際 賽 ,球 員 都 要 靠 自 己 累 積 。 」

雖 然 艾 歷 臣 對 朗 尼 情 有 獨 鍾 ,但 現 在 最 大 難 題 是 應 否 在 周 三 對 斯 洛 伐 克 的 歐 洲 國 家 盃 中 ,讓 朗 尼 正 選 上 陣 ,夥 拍 奧 雲 。 艾 歷 臣 不 得 不 在 希 斯 基 及 朗 尼 中 抉 擇 。 他 認 為 ,希 斯 基 與 朗 尼 打 法 不 同 ,不 好 比 較 ,希 斯 基 主 要 是 中 路 突 破 ,朗 尼 作 用 比 較 多 ,在 2比 0勝 土 耳 其 一 仗 中 演 活 了 後 上 前 鋒 的 角 色 ,艾 歷 臣 指 出 ︰ 「 希 斯 基 、 奧 雲 都 做 過 此 角 色 ,舒 寧 咸 做 得 很 好 ,若 中 、 前 場 距 離 太 大 ,這 個 承 接 角 色 非 常 重 要 。 」

艾歷臣侮辱緊巴治奧
阿高 10:41 AM 06-11-03
完全係語無倫次
碧咸23 10:46 AM 06-11-03
仲爭好遠姐!
DC 97 10:57 AM 06-11-03
差好遠喎
chunyu 12:37 PM 06-11-03
低能.......
紅血人 02:28 PM 06-11-03
巴治奧同雷哥斯達係國家隊都冇乜大賽運
莫非佢想郎尼都係一樣

何況巴治奧同雷哥斯達係國家隊重心球員
郎尼係英格蘭應該有排都未去到呢個level呀"
古鐵.巨人 09:55 PM 06-11-03
連類型都唔同, 巴治奧雷哥斯達屬於有創造力既球員, 朗尼係箭頭, 點比較?

就算年輕成名係共通點, 但係朗尼仲有漫漫長路行, 咁早下定論會唔會早左d?

吹捧既說話太多, d後生仔好易一朝得志, 希望朗尼唔好被寵壞, 做第二個加斯居尼......
steve 10:32 PM 06-11-03
Crazy.....

can't compare at all
專治瘋症陸大夫 12:11 AM 06-12-03
無人可以代替巴治奧的
Busconcamp 01:18 AM 06-12-03
朗尼能否成大器,實在言之尚早~
麥C 01:31 AM 06-12-03
擔心0下朗尼會唔會似奧雲咁仲好啦
炎尾燃 02:34 AM 06-12-03
賣花梗係讚花香啦
馬沙 05:03 AM 06-12-03
巴治奧地位無人可取替 !!
啤梨王子 08:02 AM 06-12-03
佢食錯野頂喇!!!
天下有我 10:59 AM 06-12-03
技術-巴治奧win
射術-巴治奧win
創造力-巴治奧win
領軍-巴治奧win
魅力-巴治奧win
矛柴-朗尼win

媲美巴治奧!? 佢未有資格~
祖羅.祖班納 01:23 PM 06-12-03
佢講緊個個係第d巴冶奧ja呀 ex.A.巴冶奧,B.巴冶奧 同R.巴冶奧比?無野呀 同D.巴冶奧同比唔上啦
專治瘋症陸大夫 03:01 PM 06-12-03
作者: :
Originally posted by 祖羅.祖班納 :
佢講緊個個係第d巴冶奧ja呀 ex.A.巴冶奧,B.巴冶奧 同R.巴冶奧比?無野呀 同D.巴冶奧同比唔上啦
上水巴治奧
\ /
DQGUNDAM 06:53 PM 06-12-03
作者: :
Originally posted by 專治瘋症陸大夫 :
無人可以代替巴治奧的
agree,朗尼仲爭好遠好遠好遠好遠好遠
大山椒魚 10:03 PM 06-12-03
巴治奧及雷哥斯達我都like,
朗尼??係乜水泥ga <-----唔睇英超的人

返回主題版面