Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40 80 130  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
kimtch 10:32 AM 09-21-15
卡冠gg :o)

master先clear得8首:o)
J+1 10:41 AM 09-21-15
終於跌啦\/

由手機版發出
~小鬼~ 11:16 AM 09-21-15
恭喜
當你諗住升SR 隊員的時候,就會發現裙係幾難出
空調 11:55 AM 09-21-15
作者: ~小鬼~:
恭喜
當你諗住升SR 隊員的時候,就會發現裙係幾難出
一車車SR就話姐
無課玩家得2張SR
reiyaw 03:12 PM 09-21-15
作者: 空調:
一車車SR就話姐
無課玩家得2張SR
無課玩耐左屎屎地(Pro FC)都可以有兩次十抽
兩次都中保底就真係無野講
(第二次十抽中左五張SR 一張重覆)
JMi 11:20 AM 09-21-15
恭喜呀 無野慘得過有得睇無得升.....

基本上成隻GAME無論咩都好難有目標FARM純粹等運到咁
日日打魔神紅箱的感覺
~小鬼~ 03:22 PM 09-21-15
應該唔係純random, 我見佢開技都係果D 時間
reiyaw 03:25 PM 09-21-15
應該唔係純random, 我見佢開技都係果D 時間
應該就係上面寫個秒數? 例如每9秒抽一次開唔開技
~小鬼~ 03:31 PM 09-21-15
作者: reiyaw:
應該就係上面寫個秒數? 例如每9秒抽一次開唔開技
No, 果個講緊個技hold 幾耐
reiyaw 03:38 PM 09-21-15
No, 果個講緊個技hold 幾耐

咦乜唔係判定時間咩 我都係睇第一版張圖
不過多左張SSR之後我RPR直接升左百幾(35x>>47x.)
一小英口 03:33 PM 09-21-15
運game 唔係不嬲都咁悲劇架咩 ... 而家PAD 打rank 突然跌多1個combo 都差勁多分啦
JMi 04:09 PM 09-21-15
作者: 一小英口:
運game 唔係不嬲都咁悲劇架咩 ... 而家PAD 打rank 突然跌多1個combo 都差勁多分啦
音game搞咁多做乜... 唉
reiyaw 04:11 PM 09-21-15
作者: JMi:
音game X
課金game O

一小英口 04:58 PM 09-21-15
作者: JMi:
當音Game打 送既石全部用黎回體 b

當我發現冇SSR打Master都打到S分既時候, 就已經看透了 b
JMi 05:02 PM 09-21-15
作者: 一小英口:
當音Game打 送既石全部用黎回體 b

當我發現冇SSR打Master都打到S分既時候, 就已經看透了 b
回體我都講左 純粹係太唔抵 10石爆一條體我爆石煲FC啦
等下遲D有無得平平D買水好過

而到你遟下FC都輸對面斷到九彩成條街時 又會開始睇唔透架啦 XD
~小鬼~ 03:43 PM 09-21-15
唔知,我就算升完個skill 句野都係冇變
reiyaw 03:59 PM 09-21-15
應該就例如 かなり=6~10秒 高確率=31~40%
升1lv多0.5秒/1%...?
kimtch 04:01 PM 09-21-15
某D SSR l1 同L2個技句野好似真係冇變..
~小鬼~ 04:06 PM 09-21-15
我升到5-6都係一樣
anyone 04:12 PM 09-21-15
杏歌上9速就即刻過到
kimtch 04:18 PM 09-21-15
根本成秋痴埋你係連禁GREAT都有問題就係要上速既時間
anyone 04:32 PM 09-21-15
但係fc唔到ge上9都係一樣
kimtch 05:21 PM 09-21-15
作者: anyone:
但係fc唔到ge上9都係一樣
首次CLEAR有 50石架
reiyaw 05:16 PM 09-21-15
(基本)免費手遊幾時有靠實力取勝既錯覺...?
一小英口 05:22 PM 09-21-15
街機音Game $2 一首歌係正常價

呢隻Game 當你50石回體打到3首
都係 $1.3 一首

當音Game 玩既唔貴啦

作者: reiyaw:
(基本)免費手遊幾時有靠實力取勝既錯覺...?
唔打排名 自high 既你理得人啫 a
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40 80 130  ... 最後

返回主題版面