Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37  ... 最後
收藏品討論版>[16th]初音.....
亍 ◣ 09:49 PM 02-10-14
好奇怪分色....

http://vocaloguide.com/archives/11628
ゆり 10:57 PM 02-10-14
作者: 亍 ◣:
好奇怪分色....

http://vocaloguide.com/archives/11628
表身比例已奇怪

再加神分身件

高手向
TCS_disable 09:52 AM 02-12-14
好奇怪分色....
Fujimi 恆例架啦,買定砂紙底灰噴油

近期有隻原本用係四驅車賽道跑嘅Q版F1(Grand Prix Q),硬上弓充靜態模型,
仲要要你Cut走車身同車加上面果堆Bumper,正宗唔得佢死 sad
搞到我第一次玩磨件噴灰 sad

呢隻我應該有經驗搞好佢
Tano 02:11 PM 02-13-14
作者: TCS_disable:
Fujimi 恆例架啦,買定砂紙底灰噴油

近期有隻原本用係四驅車賽道跑嘅Q版F1(Grand Prix Q),硬上弓充靜態模型,
仲要要你Cut走車身同車加上面果堆Bumper,正宗唔得佢死 sad
搞到我第一次玩磨件噴灰 sad

呢隻我應該有經驗搞好佢
Q版F1我以為係陳年舊貨,但見個價肯定不是清倉價

要自己Cut咪設計得重差個笨大08年前出的爆四驅
亍 ◣ 07:56 PM 02-11-14
笨大個投影技術?

なんかやってるw #雪ミククエスト on Twitpic
亍 ◣ 09:31 PM 02-13-14
Q版F1即係邊隻?

========================

making of 1:1

TCS_disable 11:24 PM 02-13-14
Q版F1即係邊隻?
果間廠嘅其他Product

作者: Tano:
Q版F1我以為係陳年舊貨,但見個價肯定不是清倉價

要自己Cut咪設計得重差個笨大08年前出的爆四驅
睇車款應該係用黎鬥當年Tamiya Mini-F1 嘅電動野黎
擺明清倉底貨嘅屎橋
TCS_disable 11:33 PM 02-13-14
之前有人係頑童同我搶隻 Racing Miku 2010 黏土,
搶到成650蚊都要夾硬倍再用多一蚊贏我

而家我用一半價錢買返隻返黎

而家煩啦...
亍 ◣ 08:19 PM 03-04-14
大人的初音

izumo 09:06 PM 03-04-14
今年演唱會做乜搞到咁鬼鼠?
2月尾先公佈?
hea到連圖都都唔搵KEI 畫
就咁用番 PDF2 D圖就算
亍 ◣ 09:12 PM 03-04-14
matsuri da diva??

唔算年度演唱會吧....

============================

要問不如問點解印尼會有expo ???????

http://mikuexpo.com/
izumo 10:16 PM 03-04-14

============================

要問不如問點解印尼會有expo ???????

http://mikuexpo.com/
正路一年2次 春秋二祭
印尼...果然係國際巨星
TCS_disable 07:28 AM 03-07-14

有生放送
clanyuen1 01:34 AM 03-08-14
請問東京哪裡多一番抽?
我呢2日去新宿十幾間FM,7-11,便利店都搵唔到,
去台場Gundam館有,但不是初音的。
陳國漢之友 12:06 PM 03-08-14
便利店要familymart先有,同埋好似今日1800先開始
我26號先去,唔知仲有無都抽
ゆり 02:15 PM 03-08-14
信和138抽一下
由手機版發出
陳國漢之友 08:28 PM 03-08-14
作者: ゆり:
信和138抽一下
由手機版發出
隻黏土人有無得單買?
clanyuen1 10:37 PM 03-08-14
箱根FM未有初音,只有one piece 中左dei 3隻
fhdelibird 11:58 PM 03-08-14
唔係間間family mart都有,小心
http://kuji.goodsmile.jp/familymart/kanto/kanagawa.html

今日分兩間抽了兩次,中了些咁的...
三隻grafig無重複

亍 ◣ 01:33 AM 03-09-14
有冇見到鏡音錢罌??好似唔細....
fhdelibird 08:38 AM 03-09-14
有冇見到鏡音錢罌??好似唔細....
間間都有擺獎品出來display
我覺得OK大隻
ゆり 06:14 PM 03-11-14
頑童一番FIGMA8XX土人900
由手機版發出
TCS_disable 07:33 PM 03-11-14
作者: ゆり:
頑童一番FIGMA8XX土人900
由手機版發出
黏土AB過千一隻啦
ゆり 08:12 PM 03-11-14
作者: TCS_disable:
黏土AB過千一隻啦
利申:一番既完全冇隻中槍
fhdelibird 10:07 PM 03-12-14
禮拜日兩抽中了figma
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37  ... 最後

返回主題版面