Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-01-10, 08:40 PM   #276
漆黑天使
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: C.N 查看文章
點會啊~上demo果度入去就搵到~
岩岩再開多次機上過去睇PSN都係無>.<
你上唔上去睇下
漆黑天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-10, 08:44 PM   #277
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 漆黑天使 查看文章
你上唔上去睇下
Go to Demos -> Newest Demos

I'm downloading Vanquish Demo from USPSN too
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-10, 08:55 PM   #278
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
試完
真係唔錯,不過要克服一開頭唔慣既操作
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-10, 09:17 PM   #279
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: 沙翁 查看文章
試完
真係唔錯,不過要克服一開頭唔慣既操作
我開頭都唔慣...係咁衝埋去送死...
玩第2次個陣習慣左就爽好多

舊 09-01-10, 09:40 PM   #280
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
引用:
作者: ~Tsz~ 查看文章
同埋可能試玩個版圖都係機械為主,D敵人同場境好似痴埋一舊甘..
我都覺得巨型敵人同場境色調太似...
反而兵仔紅色就幾易認
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-10, 10:25 PM   #281
C.N
Junior Member

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 漆黑天使 查看文章
你上唔上去睇下
我down左好耐~頭先上去睇過都仲有啊~你肯定係上美服?

C.N 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-10, 10:52 PM   #282
漆黑天使

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: C.N 查看文章
我down左好耐~頭先上去睇過都仲有啊~你肯定係上美服?
算了....
我等聽日去日PSN dl好過....
漆黑天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 12:27 AM   #283
~天揚~

註冊日期: Jul 2009
點解專登用埋部機最後一個免費金會員去開美國ACC
佢話"此項目已不提供下載"既 =.=?
~天揚~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 02:06 AM   #284
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
香港xbox360 account唔知幾時先有得dl.............

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 08:46 AM   #285
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005
因為xbox臨時抽番出黎,正式推出好似係2號
Shinjyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 02:32 PM   #286
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
日本store都有demo了

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 04:08 PM   #287
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: Shinjyo 查看文章
因為xbox臨時抽番出黎,正式推出好似係2號
即係香港xbox live都係今日有

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 04:33 PM   #288
dust11

係日版psn dl左

可能我玩唔慣槍game

我覺得個boss第二型態好難打
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 06:43 PM   #289
haku1976
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2008
XBox Live Gamertaghaku1976
xbox唔見有,香港同日本marketplace都係...
唯有download PSN試咗先...
haku1976 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 07:56 PM   #290
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: haku1976 查看文章
xbox唔見有,香港同日本marketplace都係...
唯有download PSN試咗先...
日本360有了.
http://marketplace.xbox.com/ja-JP/ga...53450841/?of=1

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 08:24 PM   #291
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
作者: AiStudio 查看文章
好像要日本金會員
PSN是咪一般US a/c就可以download?係我就download ps3 demo先
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 08:30 PM   #292
kashiko
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
引用:
作者: 一一 查看文章
好像要日本金會員
PSN是咪一般US a/c就可以download?係我就download ps3 demo先
普通a/c, 日文同US PSN都有
kashiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 08:54 PM   #293
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
剛剛下了玩左一陣~
開始左玩先知原來隻game無跳.

唔知點解我想依隻game有行血比我睇度會好d,
因為比人打到過左某個damage會自動入ar mode,但ar mode用完唔代表一定死,可能會轉左為overheat,
但我平時用灑ar mode都會overheat,
搞到我都唔知由紅血(死唔去)轉為入overheat到底我當時有幾血剩!?

估唔到係隻game有得自己轉語言.
不過最估唔到過場動畫係播片....
引用:
作者: 一一 查看文章
好像要日本金會員
係要金,360的demo頭一個星期只有那個地區的金會員先可以下載

此篇文章於 09-02-10 08:57 PM 被 ai. 編輯。
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 09:37 PM   #294
九點半

註冊日期: Mar 2008
試左兩個demo,好似係360版少勝...(只係我覺得...)
解像360好d,主角件甲d字同花恨360清d
偵數我唔係太敢講話360版好d,平時行好似無乜分別,但一高速移動時,ps3版係快d既睇落,但以我覺得係因為ps3版高速移動時幀數少左先覺得快左...
特"校"就ps3版好d,由其係佢d光比較有動感,360版就好死好硬咁
九點半 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 09:44 PM   #295
Jonney
フゥーハハハハ

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code3007 9047 8125
PSN  IDwills368
XBox Live Gamertagwills368
BOSS第二形態點打??a

英知を持つ者こそ、最も愚かであること。歴史からも読み取れる。
海に生ける魚は、陸の世界を知らない。彼らが英知を持てば、それもまた滅び逝く。
人間が光の速さを超えるのは、魚たちが陸で生活を始めるよりも滑稽。
これは抗える者たちに対する、神からの最後通告とも言えよう。
Jonney 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 10:12 PM   #296
C.N

引用:
作者: 九點半 查看文章
試左兩個demo,好似係360版少勝...(只係我覺得...)
解像360好d,主角件甲d字同花恨360清d
偵數我唔係太敢講話360版好d,平時行好似無乜分別,但一高速移動時,ps3版係快d既睇落,但以我覺得係因為ps3版高速移動時幀數少左先覺得快左...
特"校"就ps3版好d,由其係佢d光比較有動感,360版就好死好硬咁
事實上兩個版本解像一樣~PS3色彩比較豐富~360版幀數較穩定~但呢隻game兩個版本基本一樣~唔會有一個少左d野~所以比黎都冇意思~要揀就揀手制啦~

舊 09-02-10, 10:23 PM   #297
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
終於明白左隻game點解話難操縱
要L1、L2同按先可以入到慢動作
但本身噴射又好快
所以玩上手唔係好慣

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 10:23 PM   #298
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: Jonney 查看文章
BOSS第二形態點打??a
射手>射心口
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 10:37 PM   #299
dust11

引用:
作者: chunmanx 查看文章
但本身噴射又好快
所以玩上手唔係好慣
回避中按L1都可以入慢動作
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-10, 10:38 PM   #300
C.N

引用:
作者: chunmanx 查看文章
但本身噴射又好快
所以玩上手唔係好慣
建議你最好玩一次練習模式~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收ps3 game: vanquish 蝦片人 買賣專區 0 09-30-15 06:43 PM
[Rumor] VANQUISH 2 |三上真司 武藤遊戲 電視遊戲討論版 27 06-16-15 04:36 PM
賣PS3 vanquish,少量輕小說 jzeroj2 買賣專區 2 10-08-13 04:52 PM
放/賣 全新未開封PLAT ART 改 Vanquish Sam Gideon shukei 買賣專區 0 07-13-13 01:39 AM
賣PS3 vanquish,少量輕小說 jzeroj2 買賣專區 4 03-26-13 11:31 PM

現在的時間是 09:49 PM

手機版 | APP版