Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
手機平板遊戲討論版>イドラ ファンタシースターサーガ | PHANTASY STAR 30周年記念 | 一週年活動進行中
Squall-Lucifer 03:47 PM 08-17-19
才剛剛在火屬5星Pick-Up大敗而歸,你現在對我說9月出櫻井....?
https://twitter.com/sega_idola/statu...32281376169984
Vanux 10:18 AM 08-18-19
如果中相同角色, 應該升兩隻分岐, 還是突破一隻?
Squall-Lucifer 02:56 PM 08-18-19
作者: Vanux:
如果中相同角色, 應該升兩隻分岐, 還是突破一隻?
目前來說都是集中突破一隻
T.K. 09:16 PM 08-26-19
你無咁多星玉上一百
Squall-Lucifer 05:31 PM 08-30-19
https://idola.sega-online.jp/news/DestinyBonus/

那我隻ステラ要最大數值化的話是否要同時持有兩隻界限突破+4,分別是Law和Chaos各一隻,合計用10張ステラ才可以做到最大數值?
還是一隻ステラ完突之後做齊兩邊的命運分岐便可以?
T.K. 10:37 PM 08-30-19
一隻做兩面得啦

個必得好吸引,不過我全部突滿了(無俾錢)
以贈石黎講,成個水著送到250抽真係幾疏爽
其他SEGA好似無咁好
Squall-Lucifer 12:17 AM 08-31-19
我本來準備了5(到時6)抽的星鑽和票for9月的ルーサー,但SEGA居然在9月1出星祭抽魔頭ORZ
Dyhalt Rushifar 11:16 PM 08-31-19
作者: Squall-Lucifer:
我本來準備了5(到時6)抽的星鑽和票for9月的ルーサー,但SEGA居然在9月1出星祭抽魔頭ORZ
蠍佬其實唔係好勁,而且都係KEEP住會返架啦。
Squall-Lucifer 02:46 AM 09-01-19
目前從缺的角色:
土屬天蠍、賣花的小女孩
水屬老媽、反亂軍女傭兵ニコール
火屬小兔子女孩弓箭手
兵長、艾連、ミカサ
聖誕王女、新年女主
Dyhalt Rushifar 10:37 AM 09-02-19
未有既太多不能盡錄
Squall-Lucifer 10:40 AM 09-02-19
手殘花了5次10抽去抽星祭,魔頭就沒了,來了老媽和兩把6星武器=_=
目前只餘下一次10抽,希望去到魯蛇實裝的時候可以補回到2(3) 次
T.K. 07:27 PM 09-05-19
都係自己開團,有無人加?

我應該欠女僕

6%滿左女狂戰,等多幾個limit解限就可以滿埋stella
Dyhalt Rushifar 05:34 PM 09-10-19
作者: T.K.:
都係自己開團,有無人加?

我應該欠女僕

6%滿左女狂戰,等多幾個limit解限就可以滿埋stella
申請咗,不過隻GAME個旅團真係唔知有咩用
Squall-Lucifer 03:57 PM 09-11-19
沒忍到手,花了4500星鑽,不過直接抽到皇帝

目前除了期間限定角色,常設+星祭我差:
魔頭、火屬兔子、水屬狂戰士、土屬賣花小女孩

另外故事新出那個開胸黑衣女角好正
以及日後Madoi 有機會實裝
T.K. 09:53 PM 09-11-19
作者: Dyhalt Rushifar:
申請咗,不過隻GAME個旅團真係唔知有咩用
VINE?
Rv250 06:55 PM 09-12-19
VINE?
係我嚟
Dyhalt Rushifar 08:04 PM 09-12-19
VINE?
在下係セシル
T.K. 11:53 PM 09-15-19
https://twitter.com/sega_idola/statu...84021686964224
Squall-Lucifer 01:04 AM 09-16-19
9月24日,抽抽抽!
10月,抽抽抽!
Dyhalt Rushifar 11:49 AM 09-16-19
火系女主
遲D係咪會可以四屬女主成團?
Squall-Lucifer 02:02 PM 09-16-19
其實你抽中火屬女主已經可以4個女主一隊了…
但一年就要出色差版…這遊戲還能堅持下去嗎?

BTW 我去到9月24應該能準備到9K星鑽、5張散抽票和兩張10抽票給櫻井
10月的Madoi 就看櫻井的抽卡成果吧。
T.K. 07:20 PM 09-16-19
佢強化多D主線角色內涵,總比亂出角,之後無劇情既空氣角好
Squall-Lucifer 08:08 PM 09-16-19
看日本方面的資料,皇帝目前最好和鬥人近衛兵(就是有角那位火屬元素使,男)一起落Chaos隊,雖然帳面上皇帝在Law轉時招EB威力最高,但Chaos轉的EB有闇炎,配上Skill 2是即死連技.....
Dyhalt Rushifar 12:14 PM 09-17-19
火女主D SKILL好似冇更新過,淨係改大招同轉火…
Squall-Lucifer 01:44 PM 09-17-19
作者: Dyhalt Rushifar:
火女主D SKILL好似冇更新過,淨係改大招同轉火…
我看新角介紹是了無新意…
不過火屬女主叫做補血力相當好
可以補强火屬長期靠管制官補血的缺點
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面