Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 10-24-02, 08:58 PM   #1
雙星
God of Gamer
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
兵 工 廠 著 錯 波 砵 似 滑 雪

所 謂 「 工 欲 善 其 事 , 必 先 利 其 器 」 , 阿 仙 奴 部 份 球 員 似 乎 唔 知 呢 個 道 理 重 要 性 , 我 求 大 俠 睇 電 視 直 播 見 到 佢 對 歐 塞 爾 時 , 錯 波 砵 好 似 滑 雪 咁 跣 到 一 仆 一 碌 , 重 搞 到 雲 格 無 得 贏 波 慶 祝 五 十 三 歲 生 日 , 真 係 唔 知 好 嬲 定 好 笑 。
其 實 以 阿 仙 奴 班 球 員 咁 有 比 賽 經 驗 , 照 計 無 理 由 唔 識 因 應 天 氣 同 場 地 環 境 合 適 波 砵 , 分 分 鐘 對 表 現 影 響 好 大 , 結 果 就 睇 住 羅 倫 、 韋 拉 、 龍 格 保 個 個 不 停 跌 低 之 後 又 起 身 , 認 真 失 禮 , 唔 認 得 波 衫 重 以 為 隊 係 歐 塞 爾 。
而 我 求 大 俠 淨 係 見 到 韋 拉 識 得 及 時 走 去 場 邊 要 求 換 過 對 波 砵 , 之 後 就 真 係 轉 身 都 唔 會 咁 易 跌 低 。 唉 ! 我 求 大 俠 唔 係 見 佢 輸 波 先 至 咁 講 , 只 係 換 波 砵 唔 係 要 好 多 時 間 , 咁 都 唔 做 ? 真 係 唔 明 咯 !

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《 受 難 曲 》 米 路 吉 遜 的 12 年 長 征 岸邊露伴 Neo Entertainment TREND 16 03-14-04 12:30 AM
車 廂 激 吻   蘇 永 康 搞 掂 有 線 之 花 岸邊露伴 Neo Entertainment TREND 47 02-14-04 05:30 AM
E-mail FW: 先 達 鬼 機 大 踢 爆 Minga 影音館 16 02-09-04 05:10 PM

現在的時間是 08:04 AM

手機版 | APP版