Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-31-17, 01:13 PM   #1201
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
隻GAME其中要改既地方是9800信賴度,完全是沒必要+浪費時間,始終唔係ONLINE GAME咁花時間唔值

PS 見到A9有神人ALL 劍SS,得閒過頭嗎?

發現原來食乜都會加信賴,咁結果變成選擇唔會有語音播出得,結果一分鐘必定食到40+個,即使如此,琴日都追返半季FLASH先得幾件S……餘下的真不知點算好
其實真係要不停餵野比佢地食先加到
靠就咁去打
根本無可能有咁既心機
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 01:45 PM   #1202
PatrickNo42
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
引用:
作者: rinxlun 查看文章
終於都爆左
但感覺上都仲有好多好多野未做咁

想問吓龍之胃係咪要做左傭兵任先去到架???
唔係傭兵任,做王都(有劇院果個)一個支線任「巨神獣の研究者」就會去到

引用:
其實真係要不停餵野比佢地食先加到
靠就咁去打
根本無可能有咁既心機
主線鎖死果d應該得既,但支線攞既同埋抽番嚟嘅就冇咁好心機喇
PatrickNo42 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 02:13 PM   #1203
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
隻GAME其中要改既地方是9800信賴度,完全是沒必要+浪費時間,始終唔係ONLINE GAME咁花時間唔值

PS 見到A9有神人ALL 劍SS,得閒過頭嗎?

發現原來食乜都會加信賴,咁結果變成選擇唔會有語音播出得,結果一分鐘必定食到40+個,即使如此,琴日都追返半季FLASH先得幾件S……餘下的真不知點算好
一早同你講左食乜都加...聽語音真係玩死人...

十二兄弟好在負碌做左,差D 搞到把劍S 唔到...

Sent from my iPhone using Gaforum
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 02:16 PM   #1204
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
剛剛爆機⋯其實最後大佬我都吾知點解會死 XD
想問問 爆左機可以做乜 好似無野多到

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 02:54 PM   #1205
fortel
Game Master

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
剛剛爆機⋯其實最後大佬我都吾知點解會死 XD

想問問 爆左機可以做乜 好似無野多到
開秘景 刷劍 解劍任

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 12-31-17, 03:56 PM   #1206
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: fortel 查看文章
七冰玩到想嘔,到底要幾多要出個LV5比我,我都玩到56歌唱啦
好似要70…
我仲響LV2度苦戰緊…

引用:
開秘景 刷劍 解劍任
我依家都係返返轉頭去解任…
想問吓果D秘景其實係有咩用架??

引用:
作者: PatrickNo42 查看文章
唔係傭兵任,做王都(有劇院果個)一個支線任「巨神獣の研究者」就會去到
THX,經你提一提,已經過左喇

此篇文章於 12-31-17 03:59 PM 被 lunn 編輯。
舊 12-31-17, 04:41 PM   #1207
fortel
Game Master

引用:
好似要70…
我仲響LV2度苦戰緊…

我依家都係返返轉頭去解任…
想問吓果D秘景其實係有咩用架??

THX,經你提一提,已經過左喇
王子正印係要有一定數量秘景先解到,同埋有乜d劍d帶佢地去指定秘景先可以解牽
舊 12-31-17, 06:00 PM   #1208
fortel
Game Master

見到隻自稱國王咁好升對唔多對路....

要打完佢個任要由頭升過

此篇文章於 12-31-17 06:04 PM 被 fortel 編輯。
舊 12-31-17, 06:24 PM   #1209
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
見到隻自稱國王咁好升對唔多對路....

要打完佢個任要由頭升過
純粹睇劇情既話升完就可以收埋

舊 12-31-17, 06:35 PM   #1210
fortel
Game Master

引用:
純粹睇劇情既話升完就可以收埋
問題係要升多次呢
舊 12-31-17, 07:03 PM   #1211
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
想問派d 大眾臉去做傭兵任返黎,解左佢地d 圈圈但心相都係無加既?
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 07:26 PM   #1212
fortel
Game Master

引用:
作者: 斯羅 查看文章
想問派d 大眾臉去做傭兵任返黎,解左佢地d 圈圈但心相都係無加既?
心相係隱藏數,去到咁上下就會升,不過想快可以搵2隻係身直接食野食到400好感度,再轉另外2隻
舊 12-31-17, 08:57 PM   #1213
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
問題係要升多次呢
邊隻要升多次咁大獲呀?
舊 12-31-17, 09:22 PM   #1214
RPG之鬼

引用:
邊隻要升多次咁大獲呀?

自稱國王
開頭一睇見佢果樣就知有啲嘢

舊 01-01-18, 12:42 AM   #1215
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
請問一下 任務 瑪瑙的意志 至今都係未完成 究竟開任後去舊礦場找石先 定去商會找商人先 我試過更攻略跳去找石的四個地方都冇石 是否我漏造了甚麼?
舊 01-01-18, 01:00 AM   #1216
fortel
Game Master

引用:
請問一下 任務 瑪瑙的意志 至今都係未完成 究竟開任後去舊礦場找石先 定去商會找商人先 我試過更攻略跳去找石的四個地方都冇石 是否我漏造了甚麼?
呢個任好痴線,我玩到掉制 你要去全世界扑石,又要撞岩個LV又要唔係蟲,之後拎到D石就返去甲皮搵隻野驗之段升寶石學LV2 直接上網睇D真正石既位啦,慢慢搵會痴線
舊 01-01-18, 07:49 AM   #1217
ZERO NEKO

引用:
呢個任好痴線,我玩到掉制 你要去全世界扑石,又要撞岩個LV又要唔係蟲,之後拎到D石就返去甲皮搵隻野驗之段升寶石學LV2 直接上網睇D真正石既位啦,慢慢搵會痴線
Thanks 想問早皮隻野係邊 我覺得自己中bug 就算拎到d新石會無顯示⋯⋯⋯
舊 01-01-18, 09:58 AM   #1218
ZERO NEKO

見倒妮雅牽絆lv忍耐力要同焰共戰15回笑左

敗家尚未成功,開箱仍需努力
舊 01-01-18, 11:25 AM   #1219
細路翔
The One

跪求高橋係dlc再多虐喵喵一點

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-18, 01:54 PM   #1220
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
成日死game,連鎖時halt機,打到冇哂心機。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-18, 02:19 PM   #1221
fortel
Game Master

D 劍任好過癮

YOU竟然是個BOY

此篇文章於 01-01-18 02:22 PM 被 fortel 編輯。
舊 01-01-18, 02:21 PM   #1222
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
見倒妮雅牽絆lv忍耐力要同焰共戰15回笑左
今天的貓貓 也在提升忍耐力

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-18, 03:36 PM   #1223
細路翔
The One

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
今天的貓貓 也在提升忍耐力
我覺得應該將痴女喵個升絆條件改為睇住正太同焰/光出lv4超必30次(?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-18, 04:40 PM   #1224
RPG之鬼

引用:
D 劍任好過癮

YOU竟然是個BOY
伊吹是火雞人之下

舊 01-01-18, 05:28 PM   #1225
fortel
Game Master

引用:
伊吹是火雞人之下
伊吹我未做到

光話人地著少布

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月 MO 電視遊戲討論版 1288 05-29-21 09:55 AM
[死闘の末][Bloodborne The Old Hunters] 獵人心得交流區 (劇透請Spoiler) reiyaw 攻略及心得交流區 1221 02-04-16 05:00 PM
賣日版 New 3DS Xenoblade golan 買賣專區 0 09-14-15 10:43 PM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM

現在的時間是 01:52 AM

手機版 | APP版