Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
電視遊戲討論版>大乱闘スマッシュブラザーズ SP Super Smash Bros. Ultimate | 已售
信長 04:46 AM 08-06-18
https://twitter.com/NintendoVS/statu...02051884150784

8月8日 有smash direct
新角色就一定啦, 希望有demo
leungky1 08:39 AM 08-06-18
應該只差遊戲模式未深入講過
由手機版發出
張飛後代 12:22 AM 08-07-18
信Rumor一成,雙目失明.

大家都係等Direct既消息比較好.
(點解那邊廂會有人嫌新資訊公開次數太多?大作唔係就應該定期公開新資料先至畀到人一種多野玩既感覺咩? )
N0T51B 03:59 AM 08-07-18
作者: 張飛後代:
信Rumor一成,雙目失明.

大家都係等Direct既消息比較好.
(點解那邊廂會有人嫌新資訊公開次數太多?大作唔係就應該定期公開新資料先至畀到人一種多野玩既怠覺咩? )
應該係話老任到目前為止都係偏重大亂鬥情報
張飛後代 04:39 AM 08-07-18
作者: N0T51B:
應該係話老任到目前為止都係偏重大亂鬥情報
風靡全球既超級大作情報唔係特別多先至係唔正常.
CCemi 08:10 AM 08-07-18
遊戲都重有4個月唔夠就出
以前2年前公佈壓縮到半9個月內佈
料較密集都正常吧
N0T51B 11:20 AM 08-07-18
作者: CCemi:
遊戲都重有4個月唔夠就出
以前2年前公佈壓縮到半9個月內佈
料較密集都正常吧
因為今年自家陣容比較弱
所以有啲玩家希望有多啲唔同遊戲嘅情報
但係到而家都係淨大部分大亂鬥news
所以我成日都話等下,老任維持得18年度2000萬台目標,應該仲有其他野發佈既...
CCemi 01:05 PM 08-07-18
作者: N0T51B:
因為今年自家陣容比較弱
所以有啲玩家希望有多啲唔同遊戲嘅情報
但係到而家都係淨大部分大亂鬥news
所以我成日都話等下,老任維持得18年度2000萬台目標,應該仲有其他野發佈既...
今年老任自家作品有 MARIO TENNIS, SUPER MARIO PARTY, SMASH SPECIAL
力度的確唔強, 但都叫做有3隻新作
老任早幾年已經中哂招係開發高清遊戲所需要既時間上
所以我上年己經預期今年老任既出品量一定比第一年小好多
但第一年其實都係 ZELDA, SPLATOON 2, ARMS, MARIO, XB2 這5隻新作
只能夠講第一年唔同類別既遊戲較多
其實老任自己既策略上都係第一年靠自己, 第二年開始都要有三廠作品幫手橕場架啦
iu fu pig 01:13 PM 08-07-18
作者: CCemi:
今年老任自家作品有 MARIO TENNIS, SUPER MARIO PARTY, SMASH SPECIAL
力度的確唔強, 但都叫做有3隻新作
老任早幾年已經中哂招係開發高清遊戲所需要既時間上
所以我上年己經預期今年老任既出品量一定比第一年小好多
但第一年其實都係 SPLATOON 2, ARMS, MARIO, XB2 這4隻新作
只能夠講第一年唔同類別既遊戲較多
其實老任自己既策略上都係第一年靠自己, 第二年開始都要有三廠作品幫手橕場架啦
老任堅持傳統每隻遊戲都可以玩一段時間嘅,連第三廠SE隻旅人都仲玩緊
不過⋯⋯的確比較令人擔憂黎緊有乜嘢遊戲(其實擔心都係沿Wii開始儲落黎嘅經歷,話就話呢家同掌機戰線合併咗,但係之前掌機嘅IP出現過咩? 妖怪手錶囉⋯⋯⋯)
不過今年第三廠,真係除咗冷飯就係冷飯⋯⋯最
大亂鬥香港無乜熱潮出現過,我都估唔到歐美會咁多人愛
題外話提起歐美⋯⋯令人尖叫嘅MP呢⋯⋯⋯好似上年標題之後就無影
由手機版發出
leungky1 01:46 PM 08-07-18
作者: iu fu pig:
老任堅持傳統每隻遊戲都可以玩一段時間嘅,連第三廠SE隻旅人都仲玩緊
不過⋯⋯的確比較令人擔憂黎緊有乜嘢遊戲(其實擔心都係沿Wii開始儲落黎嘅經歷,話就話呢家同掌機戰線合併咗,但係之前掌機嘅IP出現過咩? 妖怪手錶囉⋯⋯⋯)
不過今年第三廠,真係除咗冷飯就係冷飯⋯⋯最
大亂鬥香港無乜熱潮出現過,我都估唔到歐美會咁多人愛
題外話提起歐美⋯⋯令人尖叫嘅MP呢⋯⋯⋯好似上年標題之後就無影
由手機版發出
三廠唔少嘅,Ubi,笨大,Sega呢啲合作算幾深入
Capcom無咩方向,SE似乎就剛剛抓到路
其他嗰啲就無計,要班慣哂4K嘅去做番1080,真係決定做唔做都有排諗

老任自Switch起個市場策略就係未整好哂唔會再講太多
演示堅持全部要有玩嘅原素
就算MP4同B3新一期財報都係TBA,而唔係2019
相對依隻大亂鬥安排係特別啲,感覺係將本來2019個期拉前
由手機版發出
N0T51B 02:53 PM 08-07-18
其實嚟到八月都好似無乜特別消息有人擔心係好正常
不過我覺得既然老任第一期結算都繼續實行2000萬台目標
股東大會又暗示online有特別野/仲有野未公佈/火出集中年尾
我又覺得唔使緊張嘅,咪睇下佢呢個月出咩牌囉
CCemi 03:37 PM 08-07-18
18年我就唔多睇好重有更多野出架啦
不過19年第一季都重可以期待一下
neo2046 09:37 PM 08-08-18
作者: 信長:
https://twitter.com/NintendoVS/statu...02051884150784

8月8日 有smash direct
新角色就一定啦, 希望有demo

大乱闘スマッシュブラザーズ SPECIAL Direct 2018.8.8
https://youtu.be/FzSftUDjlEw

Super Smash Bros. Ultimate Direct 8.8.2018
https://youtu.be/Awl4L0yVdkg
leungky1 09:58 PM 08-08-18
66/66E Castlevania/Simon/Richter(E)
67 Donkey Kong/King K Rool
4E Metroid/Dark Samus (E)
25E Fire Emblem/Chrom (E)

MonHunt 支援/BOSS
103場地,每個多版,開關自然災害,兩場地遊玩間自由轉換
800首場地歌,官方話等於買碟
5on5/3on3,32強賽,點將賽,仲有一個模式未講

由手機版發出
MO 10:25 PM 08-08-18
痴線, 雄火龍都出埋....
MultiPASS 10:27 PM 08-08-18
究竟仲可以去到幾癲...
mario0606 10:28 PM 08-08-18
有個模式打左格
neo2046 10:30 PM 08-08-18
大乱闘スマッシュブラザーズ SPECIAL Direct 2018.8.8
https://youtu.be/OYf16WgNPjs

Super Smash Bros. Ultimate Direct 8.8.2018
https://youtu.be/P-kQWJrjRV4

作者: :

信長 10:30 PM 08-08-18
我快死.... 咁多新料
真係終極版!!!!!!!!!
MO 10:36 PM 08-08-18
[Rumor]
https://www.eventhubs.com/news/2018/...oc-or-mimikyu/

先講下Vergeben.. 佢只有Reddit ,Gamefaqs 會出post ,可追溯佢D post
佢E3 前已講有Ridley, 同全角色登場,
另外之前injustice 2 DLC 有TMNT (亂估都難中.所以佢D 消息來源有一定可信性)

惡魔城的Simon Belmont 佢講過好多次,同最近佢話有動森 Isabelle,
好堅定話其他任何leak ,無呢兩個角色就一定係假leak

同今次佢話gen7 有pokemon 可用... 不過排除樹梟,岩狼人,謎擬 Q
中咗1個了.............
jyeung1 10:42 PM 08-08-18
我快死.... 咁多新料
真係終極版!!!!!!!!!
感覺真係似系列終極板!!

另外個人覺得最吸引係
800首歌,可以當歌聽
sleep mode 情況下!

呢個幾有吸引力!

佢個single player mode吾吸引
只係每場打不同對手,吾係橫向動作,
有大boss

有個icon 未開,即系仲有多個min direct for Super smash
應該介紹其他遊戲模式!!

MultiPASS 10:47 PM 08-08-18
歐版連GC掣限定禮盒

信長 10:48 PM 08-08-18
作者: jyeung1:
感覺真係似系列終極板!!

另外個人覺得最吸引係
800首歌,可以當歌聽
sleep mode 情況下!

呢個幾有吸引力!

佢個single player mode吾吸引
只係每場打不同對手,吾係橫向動作,
有大boss

有個icon 未開,即系仲有多個min direct for Super smash
應該介紹其他遊戲模式!!

好大機會真係亞空使者2 , 櫻井要做一隻終極版smash
襯咁多角色,資源, 做多次就完美, 佢地D 互動劇情好精彩
King K rool 同ridley 可以做當中奸角之一
neo2046 10:48 PM 08-08-18
作者: MultiPASS:
歐版連GC掣限定禮盒

neo2046 10:51 PM 08-08-18
Secret mode not yet revealed

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面