Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
日本動漫畫討論版>ガンダムビルドダイバーズRe:RISE
武藤遊戲 11:09 AM 07-05-19

Lamsze 08:04 PM 07-05-19
睇黎變成長命劇
anyone 09:25 PM 07-05-19
成個系列大部分都可以舊模型炒雜錦當新野賣緊係永續
HAKAIDER 10:38 PM 07-05-19
可唔可以唔好再搞Build Divers ?

玩返Build Fighters 宅男砌模型好過啦..............
iu fu pig 10:49 AM 07-06-19
上次玩完OO做主角機
今次應該到AGE了?
由手機版發出
肉羊哩咖 12:24 PM 07-06-19
40週年有條 PV 出咗,見部主角機,但唔多知係乜~
HAKAIDER 03:03 PM 07-06-19
作者: 肉羊哩咖:
40週年有條 PV 出咗,見部主角機,但唔多知係乜~
應該都由笨大以為大家都愛嘅Naoki 親自打做嘅原創機體把.............
武藤遊戲 12:42 PM 07-29-19

武藤遊戲 01:04 PM 07-31-19

武藤遊戲 01:05 PM 07-31-19

肉羊哩咖 01:50 PM 07-31-19
暫時唔覺有咩新意。睇上咗之後點
J+1 01:57 PM 07-31-19
拆甲變侏儒。。。

由手機版發出
武藤遊戲 11:32 AM 08-25-19

oh水瀬....
亍 ◣ 09:38 PM 10-10-19
1,2

https://www.youtube.com/watch?v=dmfNXOrqU4w

https://www.youtube.com/watch?v=EME1F4NBpfw
C.Ryo 11:10 PM 10-10-19
初兩話感覺比上輯好好多,繼續上次GBN世界,亦有舊人物再登場,係主角好像威能了一點
WonderJimmy2 02:39 AM 10-11-19
節奏好好多,上輯Diver悶到hihi。

而且今次主角討好好多
呂鳳仙 08:54 AM 10-11-19
餓左咁耐終於有高達動畫,點知原來係亂咁build系列⋯⋯
即係又要捱一年先有正統高達新作⋯⋯

話說thunder bolt播完2輯後係咪冇咗聲氣
武藤遊戲 07:21 PM 10-11-19
看完提過前作劇情高難度任務

希望後段劇情咪暴走
HAKAIDER 08:25 PM 10-11-19
隻哥布林高達合左體個比例都係好古怪..............
肉羊哩咖 05:10 PM 10-12-19
睇咗頭兩話,一次過放兩話出嚟,好吖,但又未完個情節咁算點?製作一開始知要玩乜同要點玩就好好多,起碼緊湊啲,希望佢跟住條線去走唔好亂嚟。人物男就嫌佢抽離得滯,反而個熱血苯蛋好搶,個聲優發揮都好,佢同啲NPD (AI嚟?)玩配對?!另兩個隊員同掛名嘅女主腳唔多突出,而又玩同模型溝通嘅謎之少女?唔好掛。暫時見到舊人只有瑪姬大姐同神出鬼沒篘不死身。做厨房嗰位造形好似白色基地上面位伙頭大將軍噃~

主角機個比例好難接受,但玩換裝?睇吓點先。
呂鳳仙 10:43 AM 10-13-19
隻core gundam睇怕係笨大一早同SDCS夾好設定嘅陰謀⋯⋯

HAKAIDER 10:12 PM 10-17-19
第三集已經變左封頂舊玩家carry 萌新打官方大更新後新劇情任務..............
qwe 09:59 AM 10-18-19
作者: HAKAIDER:
第三集已經變左封頂舊玩家carry 萌新打官方大更新後新劇情任務..............
係一個鍾意VR女友嘅毒L 封頂舊玩家?
鳳熾魂 10:14 AM 10-18-19
封頂幾好丫,唔洗睇升LV
肉羊哩咖 06:53 PM 10-20-19
第三話好老梗啫,硬係要出新機,開始有少少 AGE 第一部結局陣除,希望只係本人多心~
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面