Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
收藏品討論版>國產類敢達系列
T.K. 12:26 PM 08-16-16
http://tieba.baidu.com/p/4726157814
貼吧
OOQ

模型、合金之類,請在此討論
神龍 12:39 PM 08-16-16

mg
好似係
T.K. 12:43 PM 08-16-16
我覺得膊頭唔夠屹
霸氣不足
D.K. 12:45 PM 08-16-16
我睇錯以為係國產敗類...

睇下有冇人GO先~
T.K. 12:46 PM 08-16-16
唔俾版權,都幾敗類架w

不過老變第三廠玩家傾向正面,敢達第三廠就傾向負面,呢個心態又幾特別
T.K. 01:04 PM 08-16-16
竟然出Bd
我比較想出武者、騎士

而何不出三國傳?
Rance 02:00 PM 08-16-16
作者: T.K.:
唔俾版權,都幾敗類架w

不過老變第三廠玩家傾向正面,敢達第三廠就傾向負面,呢個心態又幾特別
咁變型金剛O個D都係自己設計只係拎個造型,高達類都係拎BANDAI D野或者手辦去翻模改造緊係難接受D

不過玩埋哂D咩高高O個D翻版真係唔值得可憐囉,百零二百蚊盒正版都畀唔起不如留返黎睇醫生啦
T.K. 02:08 PM 08-16-16
果D又難砌難油,本身就被騙
不過不孝子、企鵝外型做得幾好,砌我就無技術評價不能

之前見號斗丸件都唔錯,不過都好貴
GN00508771 02:43 PM 08-16-16
雖然唔係敢彈

唔記得邊間廠公佈左會出ブラスターテッカマンブレード(有合金@@)
T.K. 02:53 PM 08-16-16
野望屋設計,小眼睛工作室開模
sunhikari 04:47 PM 08-16-16
果D又難砌難油,本身就被騙
不過不孝子、企鵝外型做得幾好,砌我就無技術評價不能

之前見號斗丸件都唔錯,不過都好貴
其實除左係笨大本身無出或者D限量武器配件外
其他敢達模型都應該玩返正版
單係上網睇唔少人話要玩大力金剛指.....真心覺痴線

而PG 獨角鳳凰應該係第一隻國產.....但老實我想笨大開多D,自己噴金都可以
fami~yan 04:58 PM 08-16-16
作者: sunhikari:
其實除左係笨大本身無出或者D限量武器配件外
其他敢達模型都應該玩返正版
單係上網睇唔少人話要玩大力金剛指.....真心覺痴線

而PG 獨角鳳凰應該係第一隻國產.....但老實我想笨大開多D,自己噴金都可以
認同,我順帶想講另一個問題...

有D人成日講BANDAI做魂限咁賤格,我咪買國產囉(最近例子:某異形雙龍)
買唔起MB嘛,咪買水果DESTINY囉,係BANDAI唔識賺錢出埋MG咋
都唔明呢D人既價值觀到底點解會扭曲成咁...
利申:我都有買過一兩隻國產
sunhikari 05:04 PM 08-16-16
作者: fami~yan:
認同,我順帶想講另一個問題...

有D人成日講BANDAI做魂限咁賤格,我咪買國產囉(最近例子:某異形雙龍)
買唔起MB嘛,咪買水果DESTINY囉,係BANDAI唔識賺錢出埋MG咋
都唔明呢D人既價值觀到底點解會扭曲成咁...
利申:我都有買過一兩隻國產
其實PB個邊本身無乜野,以前無人訂,無乜野,然後突然一大堆人知道有好野又瘋搶,而家PB又整頓過又回復正常,真心能講一句香港方係網上購物真係無乜經驗,無諗過香港人會瘋搶咁解

而MB方面真係笨大心知肚明LOR唔該
sunhikari 05:07 PM 08-16-16
竟然出Bd
我比較想出武者、騎士

而何不出三國傳?
你想佢出乜先
三國傳大陸自己有出原創機,但垃圾都不行咁解

曾買過之前限量發售的項羽劉邦SD
項羽OK的,但劉邦.....佢真係好夠憺死只係把項羽翻完再加多把劉備用的雙刀就算.........

T.K. 05:36 PM 08-16-16

出呢類

出魂限都尚可接受,起碼你預到價錢,唔係大炒就大蝕先令人痛苦
ZERO NEKO 10:49 PM 08-16-16

出呢類

出魂限都尚可接受,起碼你預到價錢,唔係大炒就大蝕先令人痛苦
出左依隻未
ZERO NEKO 10:53 PM 08-16-16
個人好like 標題 like Mo show 1/72 OO不及暴風我覺得
axe1292 11:06 PM 08-16-16
作者: ZERO NEKO:
個人好like 標題 like Mo show 1/72 OO不及暴風我覺得
果隻暴風幾型下
axe1292 11:07 PM 08-16-16
作者: sunhikari:
你想佢出乜先
三國傳大陸自己有出原創機,但垃圾都不行咁解

曾買過之前限量發售的項羽劉邦SD
項羽OK的,但劉邦.....佢真係好夠憺死只係把項羽翻完再加多把劉備用的雙刀就算.........

隻正常比例呂布算唔算先
Tano 11:20 PM 08-16-16
唉,敢達系限定

重諗住問福娃合體機械人還有機會入手?
mikemike 12:55 AM 08-17-16
作者: Tano:
唉,敢達系限定

重諗住問福娃合體機械人還有機會入手?
自己上淘寶找啦
T.K. 09:25 AM 08-17-16
福星鎖核金剛,四肢是福娃歡歡、貝貝、妮妮及迎迎,而身體黑色主幹部分為晶晶!
GN00508771 10:31 PM 08-17-16
MC 超合金 Metal Gear MB 高達00R OO Raiser 三红
(圖片只供參考,以廠商出圖為準)
價未定:790至850以內
訂金200
暫定 截單曰期: 夠數截單
暫定 到貨曰期: 待定

越出越多
神龍 11:29 PM 08-17-16
成日將topic睇成敗類
唔好記住我 11:55 PM 08-17-16
會出Z高達 2.0改版,有D興趣
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面