Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  ... 最後
日本動漫畫討論版>機動戦士ガンダム 水星の魔女 ( Season2:4月9日から毎週日曜午後5時)
葉老頭 10:31 PM 11-20-22
後半真係峰回路轉!!!

亞媽最後扮可愛承認風靈係高達

娘たち……
KENSNAKE 12:25 AM 11-21-22
作者: 葉老頭:
後半真係峰回路轉!!!

娘たち……
老母講既野俾蘇萊塔有幾多係真好懷疑。
肉羊哩咖 02:11 AM 11-21-22
後半真係峰回路轉!!!

娘たち……
佢老 -- 媽真係呃晒全世界⋯⋯⋯⋯

由悲劇 ->決鬥學院 -> 愛情學院 ->商戰學院 (無言
真!DC 09:27 AM 11-21-22
到底老媽係運籌帷幄予測倒米米行動定麥基里斯
由手機版發出
IDGAF 11:16 PM 11-21-22
第7話

平時套制服著到女角肥肥矮矮,
換返晚禮服就即刻苗條返晒。

4仔退場後,以為會出現:「可能我已經係第5個了」之類的劇情。(綾波零?)
點知係本尊自己執手尾。

"柱女"果幕之後,玩Silicon Valley《矽谷群英》《IT狗》果類劇情?!

新公司的名稱,應該是BANDAI才對吧。

如月釋臣 12:04 PM 11-22-22
睇完第七集後感

請各位踴躍投資

高達股份有限公司

GUN-DARM Inc.
J+1 05:24 PM 11-27-22
條宣傳片

果然商戰就係要使横手

不過我唔覺得可以寫好個故事
由手機版發出
小昭Teddy 05:26 PM 11-27-22
當你以為係半澤直樹式商戰, 原來係人中之龍拳頭推進法
野良猫 05:33 PM 11-27-22
PV好正
尤其狸貓對眼,十足十俾人落完降頭再去拍

同老媽對話又係,洗哂腦一樣
(=v=)b 05:49 PM 11-27-22
沙迪克同個5條女~感覺好似蒼月昇同佢班Innovator~
野良猫 06:04 PM 11-27-22
作者: (=v=)b:
我淨係睇到後宮王
肉羊哩咖 06:22 PM 11-27-22
可以叫做後宮王,仲係啲食碗面反碗底嘅人~ 今話比較悶,不過似乎舖排用拳頭決勝負。今話主角係白毛,勾出好多個世界嘅設定,不過紅毛真係 too simple, always naive。
葉老頭 06:33 PM 11-27-22
條PV
用返以前被滅殺條件再宣傳高達真係work……
Orage 08:06 PM 11-27-22
紅毛睇到老婆婆段片講唔知佢係邊個……

咁就講到明佢唔係Eri.......
真!DC 09:51 PM 11-27-22
你記得幼稚園老師咩樣嗎
係同唔係都講得通

本集重點係pv同最後後宮戰隊
應該是會團戰吧
由手機版發出
野良猫 10:03 PM 11-27-22
作者: 真!DC:
你記得幼稚園老師咩樣嗎
係同唔係都講得通

本集重點係pv同最後後宮戰隊
應該是會團戰吧
由手機版發出
認真
我記得一個,因為我讚過佢靚
仲記得佢有一把好飄逸嘅修髮
如月釋臣 01:36 PM 11-28-22
GUN-DARM抖音......

用作醫療用途的GUN-DARM
Rv250 09:37 PM 11-28-22
作者: 野良猫:
同老媽對話又係,洗哂腦一樣
似係知道實情, 但係太殘酷唔想接受現實, 唯有催眠自己仲諗埋藉口俾對方嗰種樣

話說狸貓話想返鄉下開學校, 有日真係實現到個畫面係咪就一群狸貓圍住佢
HAKAIDER 06:25 PM 11-29-22
作者: (=v=)b:
如果係謎本劇情, 應該會有妮卡姊比5 個人圍住玩調教play
真!DC 06:40 PM 11-29-22
https://twitter.com/G_Witch_M/status...OuIWbxbFQ&s=19
ニカ・ナナウラ役 代役のお知らせ

ニカ・ナナウラ役として出演されている宮本侑芽さんが、体調不良による一時休養のため、
代役として、12月11日(日)放送の第10話より白石晴香さんに出演頂きます。

ニカ・ナナウラ役:宮本侑芽 ⇒ 白石晴香

希望早日冇事
由手機版發出
J+1 05:31 PM 12-04-22
老母嗰滴眼淚....
由手機版發出
(=v=)b 06:10 PM 12-04-22
沙迪克同妮卡係同一個集團~ 妮卡係負責聯絡~ 身為養子既沙迪克係地球人~? 背後老闆會唔會就係地球軍~?
沙迪克個句"妳該不會是gundam吧"~ 係乜野意思呢~?風靈係gundam已經係共識啦~ "妳"係指蘇萊塔~?
BHD-L GT-SYS~ 預判對方行動~ 近似zero system~
葉老頭 06:12 PM 12-04-22
由紅變藍.....
解除左限制系統?
J+1 06:27 PM 12-04-22
由紅變藍.....
解除左限制系統?
由12變成13?
所以黑肉那個問題的對像就係狸貓本人?
所以老母感動的是某東西終於回應了狸貓???
咁既劇情可以合家歡時間播?

由手機版發出
肉羊哩咖 06:55 PM 12-04-22
一開頭就嚟個回帶,跟住都予佢會咁,而原來當中有人負責「聯絡」⋯⋯紅毛一時間氣弱,又一時間咁堅定⋯⋯

唉,後宮王嗰邊仲似主角⋯⋯ 佢最後都係信唔過,仲係好危險。

以為大公子會⋯⋯ 不過個藍色嗰下⋯⋯
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  ... 最後

返回主題版面