Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-20-22, 10:31 PM   #226
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
後半真係峰回路轉!!!

亞媽最後扮可愛承認風靈係高達

娘たち……
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-22, 12:25 AM   #227
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 葉老頭 查看文章
後半真係峰回路轉!!!

娘たち……
老母講既野俾蘇萊塔有幾多係真好懷疑。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-22, 02:11 AM   #228
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
後半真係峰回路轉!!!

娘たち……
佢老 -- 媽真係呃晒全世界⋯⋯⋯⋯

由悲劇 ->決鬥學院 -> 愛情學院 ->商戰學院 (無言

舊 11-21-22, 09:27 AM   #229
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
到底老媽係運籌帷幄予測倒米米行動定麥基里斯
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-22, 11:16 PM   #230
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
第7話

平時套制服著到女角肥肥矮矮,
換返晚禮服就即刻苗條返晒。

4仔退場後,以為會出現:「可能我已經係第5個了」之類的劇情。(綾波零?)
點知係本尊自己執手尾。

"柱女"果幕之後,玩Silicon Valley《矽谷群英》《IT狗》果類劇情?!

新公司的名稱,應該是BANDAI才對吧。

舊 11-22-22, 12:04 PM   #231
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
睇完第七集後感

請各位踴躍投資

高達股份有限公司

GUN-DARM Inc.
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-22, 05:24 PM   #232
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
條宣傳片

果然商戰就係要使横手

不過我唔覺得可以寫好個故事
由手機版發出

此篇文章於 11-27-22 05:30 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-22, 05:26 PM   #233
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
當你以為係半澤直樹式商戰, 原來係人中之龍拳頭推進法

舊 11-27-22, 05:33 PM   #234
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
PV好正
尤其狸貓對眼,十足十俾人落完降頭再去拍

同老媽對話又係,洗哂腦一樣
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-22, 05:49 PM   #235
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
沙迪克同個5條女~感覺好似蒼月昇同佢班Innovator~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-22, 06:04 PM   #236
野良猫
肥倫

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
我淨係睇到後宮王
舊 11-27-22, 06:22 PM   #237
肉羊哩咖
griffin611

可以叫做後宮王,仲係啲食碗面反碗底嘅人~ 今話比較悶,不過似乎舖排用拳頭決勝負。今話主角係白毛,勾出好多個世界嘅設定,不過紅毛真係 too simple, always naive。

此篇文章於 11-27-22 07:06 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-22, 06:33 PM   #238
葉老頭
Crazy Gamer

條PV
用返以前被滅殺條件再宣傳高達真係work……
舊 11-27-22, 08:06 PM   #239
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
紅毛睇到老婆婆段片講唔知佢係邊個……

咁就講到明佢唔係Eri.......

舊 11-27-22, 09:51 PM   #240
真!DC
Banned User
奉行我道

你記得幼稚園老師咩樣嗎
係同唔係都講得通

本集重點係pv同最後後宮戰隊
應該是會團戰吧
由手機版發出
舊 11-27-22, 10:03 PM   #241
野良猫
肥倫

引用:
作者: 真!DC 查看文章
你記得幼稚園老師咩樣嗎
係同唔係都講得通

本集重點係pv同最後後宮戰隊
應該是會團戰吧
由手機版發出
認真
我記得一個,因為我讚過佢靚
仲記得佢有一把好飄逸嘅修髮
舊 11-28-22, 01:36 PM   #242
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
GUN-DARM抖音......

用作醫療用途的GUN-DARM
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-22, 09:37 PM   #243
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 野良猫 查看文章
同老媽對話又係,洗哂腦一樣
似係知道實情, 但係太殘酷唔想接受現實, 唯有催眠自己仲諗埋藉口俾對方嗰種樣

話說狸貓話想返鄉下開學校, 有日真係實現到個畫面係咪就一群狸貓圍住佢
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-22, 06:25 PM   #244
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
如果係謎本劇情, 應該會有妮卡姊比5 個人圍住玩調教play

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-22, 06:40 PM   #245
真!DC
Banned User
奉行我道

https://twitter.com/G_Witch_M/status...OuIWbxbFQ&s=19
ニカ・ナナウラ役 代役のお知らせ

ニカ・ナナウラ役として出演されている宮本侑芽さんが、体調不良による一時休養のため、
代役として、12月11日(日)放送の第10話より白石晴香さんに出演頂きます。

ニカ・ナナウラ役:宮本侑芽 ⇒ 白石晴香

希望早日冇事
由手機版發出
舊 12-04-22, 05:31 PM   #246
J+1
望過黎呀!!!!!!

老母嗰滴眼淚....
由手機版發出
舊 12-04-22, 06:10 PM   #247
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
沙迪克同妮卡係同一個集團~ 妮卡係負責聯絡~ 身為養子既沙迪克係地球人~? 背後老闆會唔會就係地球軍~?
沙迪克個句"妳該不會是gundam吧"~ 係乜野意思呢~?風靈係gundam已經係共識啦~ "妳"係指蘇萊塔~?
BHD-L GT-SYS~ 預判對方行動~ 近似zero system~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-22, 06:12 PM   #248
葉老頭
Crazy Gamer

由紅變藍.....
解除左限制系統?
舊 12-04-22, 06:27 PM   #249
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
由紅變藍.....
解除左限制系統?
由12變成13?
所以黑肉那個問題的對像就係狸貓本人?
所以老母感動的是某東西終於回應了狸貓???
咁既劇情可以合家歡時間播?

由手機版發出

此篇文章於 12-04-22 06:30 PM 被 J+1 編輯。
舊 12-04-22, 06:55 PM   #250
肉羊哩咖
griffin611

一開頭就嚟個回帶,跟住都予佢會咁,而原來當中有人負責「聯絡」⋯⋯紅毛一時間氣弱,又一時間咁堅定⋯⋯

唉,後宮王嗰邊仲似主角⋯⋯ 佢最後都係信唔過,仲係好危險。

以為大公子會⋯⋯ 不過個藍色嗰下⋯⋯

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
機動戦士ガンダム 戦場の絆Ⅱ 安安 街機遊戲討論版 41 02-22-24 12:00 PM
[PSV] 機動戦士ガンダム エクストリームバーサスフォース 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 817 06-13-16 02:14 PM
[PSV] 機動戦士ガンダム バトルフォートレス l 停止運營 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 61 02-27-16 01:35 AM
[動畫] 「機動戦士ガンダム」Blu-ray BOX、8月28日発売決定! money 日本動漫畫討論版 31 03-14-14 03:34 PM
機動戦士ガンダム UC [已售] 武藤遊戲 電視遊戲討論版 352 07-16-12 10:35 PM

現在的時間是 05:13 PM

手機版 | APP版