Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-11-07, 06:55 AM   #151
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: kam7050 查看文章
點解我睇個陣都唔覺呢d係笑點架orz
你道行不足

要發現笑點就要多增廣見聞

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-07, 11:24 AM   #152
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
你道行不足

要發現笑點就要多增廣見聞
哈哈,無錯,要多上網,多睇波 ~

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-07, 05:47 PM   #153
基拉大神
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
葉柱:我讀得書少,唔好呃我

此篇文章於 10-16-07 06:10 PM 被 基拉大神 編輯。
基拉大神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-07, 06:01 PM   #154
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 基拉大神 查看文章
葉柱:我讀得書少,唔好蝦我
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-07, 06:10 PM   #155
基拉大神

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: nelson888 查看文章

sor,打錯左
基拉大神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-07, 06:56 PM   #156
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 基拉大神 查看文章
葉柱:我讀得書少,唔好呃我
為搞gag改設定
我記得設定上葉柱成績唔差

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-07, 06:58 PM   #157
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
為搞gag改設定
我記得設定上葉柱成績唔差
讀得書少唔等於成績差

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 10-24-07, 12:09 AM   #158
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
有冇搞X錯呀~~~
突然轉咗做 "光之美少女"......

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-07, 12:13 AM   #159
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 赤目黑龍 查看文章
有冇搞X錯呀~~~
突然轉咗做 "光之美少女"......
做到52集就突然唔播
都唔down聲

舊 10-24-07, 12:44 AM   #160
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
上星期都冇講播完

今日錄左睇番先知X)
照睇

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-07, 12:45 AM   #161
赤目黑龍
赤貧神

PSN  IDdamnprincess
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
做到52集就突然唔播
都唔down聲
原來係52集
咁就係喇
通常都係咁
一啲較為長嘅動畫
都冇可能一次過買晒番嚟播

唉......
又可能要等半年至有得睇......

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-07, 01:12 AM   #162
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
仲諗住睇埋對海神一戰
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-09, 03:35 PM   #163
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

下星期五做返
http://schedule.tvb.com/home/20090220.html?all&3

舊 02-14-09, 08:25 PM   #164
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
衝鋒21 (II) 中文字幕 粵/日

"(II)"即係新一輯?

星期3 keroro完左之後 "守護蛋精靈 中文字幕 粵/日"
會唔會係"しゅごキャラ"?

而家翡翠台都全部有雙語?
不過都係會聽廣東話

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-09, 01:27 AM   #165
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
係咪重係o個位高登友寫對白先?

舊 02-20-09, 05:33 PM   #166
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

PSN  IDchownett
引用:
作者: Rance 查看文章
係咪重係o個位高登友寫對白先?
絕對係la,已經勁多惡搞位

湯告魯斯,楊過,紅色有角三倍速,會俾家長投訴 ...

舊 02-20-09, 05:36 PM   #167
暗黑流星cal
Ultimate Gamer
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
男人心一字馬.... 有無人CAP左??
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-09, 05:48 PM   #168
waifaat
如月左衛門

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: 暗黑流星cal 查看文章
男人心一字馬.... 有無人CAP左??
句野真係好正...笑左
waifaat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-09, 05:58 PM   #169
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: chow263 查看文章
絕對係la,已經勁多惡搞位

湯告魯斯,楊過,紅色有角三倍速,會俾家長投訴 ...
仲有會被ban

舊 02-21-09, 01:54 AM   #170
結城yuuki
軍曹

註冊日期: Sep 2006
栗田嗰幾句
「唔得呀,會畀家長投訴o架」
「唔可以用暴力o架,如果我哋畀人投訴嘅話,啲話事人實會bam咗我哋o架」
「我哋咁難得先可以繼續落去,你都唔想波都未打,就畀人cut走o賈」
我硬係(凝)主係TVB配音組的不滿,
被盲光社之輩亂咁投訴、被廣管局下令的禁則事項太多,所以串番人
結城yuuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-23, 06:05 PM   #171
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
好懷念讀書睇動漫既日子特別開心

《アイシールド21》發行21周年!村田雄介揭特別篇〈BRAIN×BRAVE〉43秒預熱動畫
https://game.udn.com/game/story/1220...rFpuZywgadwAhc

Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-23, 10:10 PM   #172
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
《光速蒙面俠21》21周年 作畫村田雄介特別短篇漫畫「BRAIN×BRAVE」近日JUMP+刊載
https://www.toy-people.com/?p=82864

更新有bgm 版
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:04 AM

手機版 | APP版