Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-05-08, 12:01 AM   #176
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Jamie 查看文章
初時的確說是殘像
最後是進化到單打時可以一個人企前場一個人後場的真分身...
本來係話佢左右移動快所以令人睇錯,都算
一個人打雙打,仲要用到奧洲式,仲要開波個下網前面都仲有個影.......

舊 02-05-08, 12:55 AM   #177
Jamie
God of Gamer
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
本來係話佢左右移動快所以令人睇錯,都算
一個人打雙打,仲要用到奧洲式,仲要開波個下網前面都仲有個影.......
YEAH其實我都是想說一個人打雙打那次... 但打錯了字 XD
誇張到所有觀眾都覺得不是殘影...... ^^

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-08, 03:16 AM   #178
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
好好好 終於升LV到最後一級了 今次 許生 又會俾D咩驚喜我地呢...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-08, 03:17 AM   #179
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
引用:
作者: GN00508771 查看文章
好好好 終於升LV到最後一級了 今次 許生 又會俾D咩驚喜我地呢...
奪去五感後醒覺第六感.

舊 02-09-08, 03:20 AM   #180
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
奪去五感後醒覺第六感.
最新一話 已經達到天衣無逢

此篇文章於 02-09-08 03:26 AM 被 GN00508771 編輯。
舊 02-09-08, 03:45 AM   #181
遊戲人間
"oui"

XBox Live Gamertagark0811
引用:
最新一話 已經達到天衣無逢
照咁計越前已經超越左手塚....

南次郎去到天衣無鏠未?

舊 02-09-08, 06:47 AM   #182
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
鳳凰天翔要出現了\/

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-08, 10:57 AM   #183
Mr.66
Game Master

啊...變超西囉...

舊 02-09-08, 11:42 AM   #184
david
The One

註冊日期: Mar 2002
唔知點解,我覺得呢套o野如果賣去美國,食住龍珠同naruto個勢,應該會幾收得。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-08, 10:45 PM   #185
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: david 查看文章
唔知點解,我覺得呢套o野如果賣去美國,食住龍珠同naruto個勢,應該會幾收得。
但動畫畫質實在係

舊 02-14-08, 05:10 PM   #186
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
超級撒亞人呀

舊 02-14-08, 06:04 PM   #187
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
超級網球人終於出現!!
可憐的神之子應該好快會死啦 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-08, 04:47 AM   #188
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
超級網球人終於出現!!
可憐的神之子應該好快會死啦 ...
神之子:球,,,球在哪裡????

(之前明明說球根本不會消失的說....)

全國大賽完左後 如果仲有..會唔會有 超級網球人2,3,4....

舊 02-15-08, 10:38 AM   #189
nohopeleo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
神之子:球,,,球在哪裡????

(之前明明說球根本不會消失的說....)

全國大賽完左後 如果仲有..會唔會有 超級網球人2,3,4....
即係要整個網球王子GT,打網球打到上太空

舊 02-15-08, 04:59 PM   #190
Shadow 神
混沌與光明的創造者

唔知會唔會終於打死人,結果要祈求網球龍復活 ... 之後手塚因為隻手廢左,移植機械臂,學埋練網術 ... etc ...

wii friend code: 3580 5742 2557 1699
舊 02-16-08, 01:09 AM   #191
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
個波快到連肉眼都睇唔到
幸村被個波打中肯定一身散
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-08, 01:22 AM   #192
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: Seamty2 查看文章
個波快到連肉眼都睇唔到
幸村被個波打中肯定一身散
你咁講
我發覺原來球証先係最神

舊 02-16-08, 01:27 AM   #193
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: POISON 查看文章
你咁講
我發覺原來球証先係最神
唔係呀...球証都睇唔到呀.. ...
佢係要睇錄影帶 check返先知in or out...佢都唔知開左ball..
可能快過子彈...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-08, 02:20 AM   #194
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
終於進入連波都睇唔到既境界喇

舊 02-16-08, 03:16 AM   #195
邪逆
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2004
唔知網王遲d會唔會出隻格鬥game呢??
邪逆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-08, 03:29 AM   #196
hidetoshi981
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagmisugi1024
之前都出左喇﹐俾個波打中扣好多HP架。。。
你玩過未

Xbox one 美版
hidetoshi981 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-08, 03:35 AM   #197
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

睇完...除左屈機 搞笑 仲有咩好講

神之子快D奪取超級網球人1的5感啦(之後可能會....2 3 4....)

舊 02-16-08, 11:36 AM   #198
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
屈機
快到肉眼見唔到
就算神掂到個波都應該爆開

舊 02-16-08, 12:02 PM   #199
Shadow 神
混沌與光明的創造者

我諗接落黎神應該用一招唔駛掂個波而令個波自己飛走或回擊,好似逆手塚 zone 咁先有得打 ~

舊 02-16-08, 12:09 PM   #200
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
作者: 邪逆 查看文章
唔知網王遲d會唔會出隻格鬥game呢??
而加打波定係打人呀~~~~

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 米澤穂信「氷菓」総合THREAD丨 京都アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 687 03-25-24 08:31 AM
[動畫] 川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」総合THREAD丨 二期確定?! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1008 01-14-24 06:11 PM
[動畫] 松本零士 アニメ作品 総合THREAD丨「宇宙海賊キャプテンハーロック」CGアニメ映画化決定 money 日本動漫畫討論版 8 12-19-15 02:18 PM

現在的時間是 03:31 AM

手機版 | APP版