Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-13-13, 05:24 PM   #951
小特特
God of Gamer
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
monster個名側邊有個logo係咩意思?

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-13, 06:02 PM   #952
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
等佢出Pokemon Z先會入手
268 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-13, 06:03 PM   #953
CCemi

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 天涯笑笑生 查看文章
係= ="
有d 野唔知較好,咩都唔使理。。。
知左係深淵黎。。。
話說很信和其他game 鋪,買pm 真係20+..
唔覺有細佬同學生哥
其實我直情覺得呢個係一個地獄黎..
果時我曾經有段時間為左一隻寵去衝努力同個體值
但跟手我連pm都唔想玩...

而家再攞返上手都係輕鬆玩算了
證明我唔係專業玩家

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-13, 06:04 PM   #954
haluforever
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2007
Nintendo Switch ID0208-7629-1209
PSN  IDHalu6_6
引用:
作者: KeaneYip 查看文章
白色身綠色頭髮果隻?
我老婆岩岩中左男
男好d?係未個隻仙子!
haluforever 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-13, 06:04 PM   #955
rictws
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2013
Wii U IDrictws
PSN  IDric_tws
捉到比卡超啦!
今集隻比卡超真係勁可愛!
rictws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-13, 06:09 PM   #956
Kris
Crazy Gamer

Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
引用:
其實我直情覺得呢個係一個地獄黎..
果時我曾經有段時間為左一隻寵去衝努力同個體值
但跟手我連pm都唔想玩...

而家再攞返上手都係輕鬆玩算了
證明我唔係專業玩家
我自己就咁擦性格都有少少灰

所以都係想輕鬆d玩。。。唔洗咁執著,反而我又唔會online同人battle

btw 想問打到去第幾關幾時先拎到初代三隻主角寵?

舊 10-13-13, 06:12 PM   #957
Kenny10071110
Crazy Gamer
~肯 尼 王~

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDKeNnYaN_HK
想問一下封面神獸問題
是不是x版可以捉x神獸,y版捉y?
還是X版捉y,y版捉x?
Kenny10071110 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-13, 07:05 PM   #958
haluforever

Nintendo Switch ID0208-7629-1209
引用:
作者: Kris 查看文章
我自己就咁擦性格都有少少灰

所以都係想輕鬆d玩。。。唔洗咁執著,反而我又唔會online同人battle

btw 想問打到去第幾關幾時先拎到初代三隻主角寵?
同博士打完就有
舊 10-13-13, 07:07 PM   #959
haluforever

引用:
作者: rictws 查看文章
捉到比卡超啦!
今集隻比卡超真係勁可愛!
我都仲未捉,都唔知幾時可以番去之前
仲有配音!
舊 10-13-13, 07:29 PM   #960
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
引用:
作者: 天涯笑笑生 查看文章
係= ="
有d 野唔知較好,咩都唔使理。。。
知左係深淵黎。。。
話說很信和其他game 鋪,買pm 真係20+..
唔覺有細佬同學生哥
我尋日係信和/好景見唔少學生出機+GAME(唔知點解著校服)

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-13, 07:30 PM   #961
CCemi

勁屈機攞,係咪得比卡超有配音架

舊 10-13-13, 07:53 PM   #962
CCemi

重覆發言了

舊 10-13-13, 09:07 PM   #963
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
勁屈機攞,係咪得比卡超有配音架
pika ~~~pi
一開始森林收服左隻女

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-13, 09:44 PM   #964
issac92354
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
Wii U IDissac923
Nintendo Switch ID1782-7939-0391
3DS Friend Code3566 1501 6317
PSN  IDissac923
係咪今輯所有道館都唔可以中途離場去補血?
由手機版發出
issac92354 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-13, 09:53 PM   #965
catho7
Game Master
焗肉醬貓

Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
引用:
作者: issac92354 查看文章
係咪今輯所有道館都唔可以中途離場去補血?
由手機版發出
暫時我打過既可以返轉頭去PC回血
(打到第四場館)

舊 10-13-13, 10:00 PM   #966
haluforever

大家交流交流啦
3625 8257 1986
舊 10-13-13, 10:46 PM   #967
haluforever

依貝係未捉兩隻好?
舊 10-13-13, 10:48 PM   #968
小特特
薔薇騎士団

車厘龜同奇異種子有冇得捉的a

Blog

pixiv
舊 10-13-13, 10:49 PM   #969
catho7
Game Master
焗肉醬貓

引用:
作者: haluforever 查看文章
大家交流交流啦
3625 8257 1986
已ADD
0533 4943 9848

引用:
作者: 小特特 查看文章
無揀到就大體上無得捉,但你可以上GTS換

舊 10-13-13, 10:55 PM   #970
小特特
薔薇騎士団

而家手上係火狐同小火龍
想搵隻ok d既水系植物系補下aaa

↙fd code,歡迎addb

Blog

pixiv
舊 10-13-13, 11:03 PM   #971
Sea

註冊日期: May 2011
想問下DL版有無得backup save?
如果有, 想買DL版

舊 10-13-13, 11:21 PM   #972
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: nameH 查看文章
謝解答

有冇大大知道今日咩價位?
6字頭了,買唔落手
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-13, 11:23 PM   #973
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 小特特 查看文章
巴士話2周目狩獵區有
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-13, 11:27 PM   #974
haluforever

引用:
作者: catho7 查看文章
已ADD
0533 4943 9848

無揀到就大體上無得捉,但你可以上GTS換
Added
舊 10-13-13, 11:27 PM   #975
issac92354
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
Wii U IDissac923
Nintendo Switch ID1782-7939-0391
3DS Friend Code3566 1501 6317
PSN  IDissac923
引用:
作者: catho7 查看文章
暫時我打過既可以返轉頭去PC回血
(打到第四場館)
第一個點中途出返去?
唔識上返去(只知打贏左可以係後面走)

issac92354 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC]美科學家將致癌因子命名為POKEMON!Pokemon公司提出抗議 neo2046 手提遊戲機討論版 13 12-27-05 08:03 PM
[Pokemon]デオキシス入手 :cwm26: /[/Pokemon] Eugene 手提遊戲機討論版 8 07-03-04 11:29 PM
[機種未定]Pokemon系列最新作發表預定!(係GBA Pokemon Emerald?!) 神祕人1號 手提遊戲機討論版 16 06-28-04 07:21 PM
[GC]GC・GBA用「Pokemon」次回作の構想が! Pokemon FESUTA & E3発表 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 01-08-04 10:34 PM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 06:53 AM

手機版 | APP版