Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 學術文化綜合研討區

主題工具 顯示模式
舊 06-03-04, 01:52 PM   #1
石光
God of Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
ive account....!(FD)

點溫?
有無人有balance sheet(後面係t&p&l)o個張note?
有ge可唔可以scan俾我....
仲有...
ive有無講過考d乜..?
同埋有無派過d details?
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 03:18 PM   #2
小白
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
我上年考左,都有78分
仲要有一大條冇做過咁濟
你趕唔切既話淨係溫P & L
BALANCE SHEET已經夠
小白 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 04:26 PM   #3
石光
God of Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
引用:
作者: 小白
我上年考左,都有78分
仲要有一大條冇做過咁濟
你趕唔切既話淨係溫P & L
BALANCE SHEET已經夠
我連o個張main note都唔見左...
有無人可以...HELP ME
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 07:47 PM   #4
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
唔知幫唔幫到你

我上HKSA 幫你搵到下面個STANDARD

see P.57-60

如果係IVE 自己admend 個個d , 偶就幫唔到你喇

舊 06-03-04, 09:17 PM   #5
gamerroid
Game Master

註冊日期: May 2002
PSN  IDgamerroid
XBox Live Gamertaggamerroid
Question

問: 是week 6:introduction to the trading & profit & loss a/c?還是week 7: introduction of balance sheet?
不知道4年前fd--business的東西有沒有用?
看你的樣子,應該是第一次學account吧!fd的a/c是十分淺的!只有LCCI first level的程度!而LCCI比會考淺很多......相信應該很容易合格才是!

gamerroid 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Account 問題 !!!!(dr and cr) Misaki Taro 學術文化綜合研討區 1 05-31-04 08:53 PM
IVE FD 中文可以點溫...? 石光 學術文化綜合研討區 4 05-30-04 09:41 PM
FD: 世界舉重賽慘痛瞬間!! 斯羅 體育版 29 12-11-03 01:07 PM
JAVA功課唔識做 麥C 手機資訊/電腦軟硬討論 5 05-12-03 10:23 PM

現在的時間是 01:01 PM

手機版 | APP版