Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-28-05, 11:46 AM   #26
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
仲有最好多D戰術或事件做啦,最緊要吾好似PS2果D咁"行".........吾係打就等.....

舊 04-28-05, 12:19 PM   #27
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: kingtin1
以PS3既機能,應該馮親有女角色既Game都要加入依項設定啦~~
PS3一定有啦~
除非太細搖唔到就冇計啦~

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 12:21 PM   #28
Zaku
The One

引用:
作者: 啤梨王子
PS3一定有啦~
除非太細搖唔到就冇計啦~
[迷之聲]......... 邊個?!! 邊個?!! [/迷之聲]
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 12:24 PM   #29
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
要出一隻有大量戰爭恐怖感既無雙.

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 12:26 PM   #30
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
叫Koei諗諗同陳某合作啦
重現燎原火以一敵百o既感覺

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 12:40 PM   #31
^_^
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: Zaku
人肉攻城搭~

要唔要加埋乳搖~
最搖得0既係…董卓

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 01:41 PM   #32
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: ^_^
最搖得0既係…董卓
唔係許褚咩?

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 01:52 PM   #33
^_^
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: HEAD_HUNTER
唔係許褚咩?
原先我想話孟獲
…真係有夠香艷

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 01:52 PM   #34
Zaku
The One

引用:
作者: HEAD_HUNTER
唔係許褚咩?
董肥帶 bra 喎~

此篇文章於 04-28-05 05:22 PM 被 Zaku 編輯。
舊 04-28-05, 02:54 PM   #35
kingtin1

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
搖唔搖都係其次,爛唔爛衫先至係重點~~
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 02:57 PM   #36
Zaku
The One

引用:
搖唔搖都係其次,爛唔爛衫先至係重點~~
肯定鋪鋪用星妹.... 女王.... 小嬋.... 小香.....
奶媽都要一用~

另.......... 用董肥 mission 係限時內令女雜魚/將爛衫~

p.s.
改左 topic??
唔係無雙??
舊 04-28-05, 03:01 PM   #37
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
不要誤導

光榮PS3新作將於下月PS3發報會出展 =\= "真・三國無双新作發報

ONLY ONE PS3 title from KOEI confirmed right now
[PS3]鬼 發表
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=100501

此篇文章於 04-28-05 03:06 PM 被 neo2046 編輯。
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 03:04 PM   #38
Zaku
The One

引用:
作者: neo2046
不要誤導
咁唔通係之前講個隻「鬼」??
舊 04-28-05, 03:06 PM   #39
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Zaku
咁唔通係之前講個隻「鬼」??
[PS3]鬼 發表
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=100501

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 03:08 PM   #40
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
引用:
作者: neo2046
光榮PS3新作將於下月PS3發報會出展 =\= "真・三國無双新作發報
That's disappointing...

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 03:08 PM   #41
Zaku
The One

咁都仲有希望~
舊 04-28-05, 04:39 PM   #42
Moderator
核搭載二足步行戰車

引用:
作者: YHW
That's disappointing...
唔駛失望
你唔駛擔心
Koei邊有可能唔出PS3真三國
問題係E3會唔會有片睇
若有片睇,
係遊戲成品定係PS3機能示範demo

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 04:59 PM   #43
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Metal Gear NT
唔駛失望
你唔駛擔心
Koei邊有可能唔出PS3真三國
問題係E3會唔會有片睇
若有片睇,
係遊戲成品定係PS3機能示範demo
我都同意koei實會在ps3上繼續出無雙.

但koei 應該仲會在ps2上起碼出多一隻無雙 (戰無2 或者三無4猛獸傳), 應該唔會咁快公布ps3上的無雙, 亦唔會有片睇.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 05:13 PM   #44
square-enix
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
早前隻" 鬼 " PS3新作(今次出展作品??)應該都係為無雙試驗機能頭跑.
PS3距XBOX360都有一段時間, PS3無雙分分鍾最快都要明年夏至秋, XBOX360現時咁強既氣勢+早出, 可能跑先推出過PS3版.
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 07:21 PM   #45
samson
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: wing

但koei 應該仲會在ps2上起碼出多一隻無雙 (戰無2 或者三無4猛獸傳), 應該唔會咁快公布ps3上的無雙, 亦唔會有片睇.
護航作
PS2出個時都由無双護航

PS3無双四打
4p4p4p4pp4pppp4p4p44p
samson 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 07:49 PM   #46
波子
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDABCman2009
仲有咩新角色可以加?
波子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 07:51 PM   #47
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

到時太真實,會被禁。

舊 04-28-05, 08:02 PM   #48
kingtin1

PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
引用:
作者: 吉吉阿弟仔
仲有咩新角色可以加?
殘兵
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 08:29 PM   #49
Moderator
核搭載二足步行戰車

引用:
殘兵
引入合體技系統......重現殘兵《只用一次》

舊 04-28-05, 10:27 PM   #50
sgouki
gakky奸爸dee

引用:
作者: wing

我覺得PS3 度出可能又會改名,可能叫"超三國無雙"或"激三國無雙"

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:03 PM

手機版 | APP版