Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-08-19, 10:03 AM   #76
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 尼路 查看文章
認真講個呢個設定本身好怪……
唔認真跟佢地個邏輯,今次班主角一係新手一係回坑,中間發生過咩可能唔知。玩MMO呢D情況唔奇。(雖然人工智能產生明明應該係世界大事,但佢地個世界觀好明顯只係啊……個情度……)
最奇喺主角有打上輯個義士聯盟戰(如果有參加,一定喺冠軍果方同build driver打,又同今輯主角啲回憶有衝突)
以為呢兩集會交代身世,點知搞慶典玩咗成集⋯⋯
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-19, 11:33 AM   #77
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
最奇喺主角有打上輯個義士聯盟戰(如果有參加,一定喺冠軍果方同build driver打,又同今輯主角啲回憶有衝突)
以為呢兩集會交代身世,點知搞慶典玩咗成集⋯⋯
由手機版發出
斷估可能後面會出返上集主角,然後假三日月會講點解消失的係我老婆唔係你老婆然後打一場後BBQ

舊 12-08-19, 03:57 PM   #78
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: 尼路 查看文章
斷估可能後面會出返上集主角,然後假三日月會講點解消失的係我老婆唔係你老婆然後打一場後BBQ
我一直以為假三明老婆喺上集果個⋯⋯乜兩個人黎架?(好亂呀)
完全無提上輯啲人,連gun build嘅冠軍都唔見埋
由手機版發出

此篇文章於 12-08-19 04:00 PM 被 iu fu pig 編輯。
舊 12-08-19, 04:08 PM   #79
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
邊個係假三明?
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-19, 04:41 PM   #80
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 真!DC 查看文章
邊個係假三明?
由手機版發出
主角

假三日月

引用:
我一直以為假三明老婆喺上集果個⋯⋯乜兩個人黎架?(好亂呀)
完全無提上輯啲人,連gun build嘅冠軍都唔見埋
由手機版發出

沙拉怎會和三明有路....

梅是新出世的

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-19, 05:25 PM   #81
真!DC
Banned User
奉行我道

頂主角得罪你咩攞條白痴三洗駕駛員哩講
主角有勇有謀有技術
係唔合群d啫

佢網婆同莎拉唔似樣吧
由手機版發出
舊 12-08-19, 11:49 PM   #82
尼路
The One

引用:
作者: 真!DC 查看文章
頂主角得罪你咩攞條白痴三洗駕駛員哩講
主角有勇有謀有技術
係唔合群d啫

佢網婆同莎拉唔似樣吧
由手機版發出
單純睇樣,男主同青梅竹馬點睇都係三日明同雅朵拉大幾年

舊 12-09-19, 11:43 AM   #83
iu fu pig
塵埃...

三明技巧係最top果憋幾個啊,有咩唔好
全鐵血人生最完美果個,有兩條女送上門,有人幫自己留種,

不過真係單純覺得個樣似,唔關技術事
舊 12-11-19, 12:03 PM   #84
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

剛看見先行。。。
美兒好打得

舊 12-11-19, 12:22 PM   #85
pet3
The One

這套是13還是26集?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 12-12-19, 02:27 PM   #86
pet3
The One

https://www.youtube.com/watch?v=bYL9...ture=emb_title

11話
提早播出

FGO 目標預算
舊 12-15-19, 07:40 PM   #87
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
今話幾好,廢話講少啲,劇情多咗好多。有人真係衰多口累街坊。

舊 12-19-19, 07:53 PM   #88
尼路
The One

又.hack

舊 12-19-19, 08:09 PM   #89
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
雖說都有心理準備...

之後

劇情咁黑既
下次返到去唔通係幾年後
下集真MAY姐登場?
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-19, 08:29 PM   #90
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
油王小弟本尊登場.................

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-19, 09:41 PM   #91
肉羊哩咖
griffin611

玩 bad end?!

舊 12-19-19, 10:20 PM   #92
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
bad mid season

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-19, 10:48 PM   #93
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
個Game世界即係代表全世界server?

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-19, 12:57 AM   #94
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
唔通 死SERVER > DATA 回朔這樣? 同一關再打一次?

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-19, 10:44 AM   #95
pet3
The One

AIDA事變吧

FGO 目標預算
舊 12-20-19, 03:41 PM   #96
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
今輯劇情頽爆, 之後係咪會出上輯舊角色救亡..............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-19, 06:37 PM   #97
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
今輯劇情頽爆, 之後係咪會出上輯舊角色救亡..............
岩岩今集真係估佢唔到,
衛星武器炸地球喺要GBN呢啲先做到
風見個表情好似食咗條要負責嘅女咁(乜原來一直都上緊身架?)

上輯主角應該喺伏線,無理由咁大件事都唔提,
偽三明今集完全無講野咁濟⋯⋯
姐姐好似睇哂劇本咁⋯⋯⋯
由手機版發出
舊 12-20-19, 08:25 PM   #98
pet3
The One

引用:
岩岩今集真係估佢唔到,
衛星武器炸地球喺要GBN呢啲先做到
風見個表情好似食咗條要負責嘅女咁(乜原來一直都上緊身架?)

上輯主角應該喺伏線,無理由咁大件事都唔提,
偽三明今集完全無講野咁濟⋯⋯
姐姐好似睇哂劇本咁⋯⋯⋯
由手機版發出
梅應該因為自己是放浪AI(.hack//用語)
所以早已經知道村人同樣不是程式而是AI

壞高達的人應該是未歸還者

如果真係抄.hack(老闆一樣)
石田的定位應該奧拉阿媽
等緊奧拉的生父

要和奧拉合作先可以先可以殺掉他

全世界網絡爆炸
.hack//都玩爆過幾次
其中一次就是AiDa事件

FGO 目標預算
舊 12-20-19, 10:17 PM   #99
真!DC
Banned User
奉行我道

話說gundam fans一見到舊野應該都估到係殖民星炮d fd吧

似乎做兩季了
預告加標題都估倒mission fail
但估唔到影響埋現實世界
下集係現實世界見面吧
由手機版發出

此篇文章於 12-20-19 10:19 PM 被 真!DC 編輯。
舊 12-26-19, 07:51 PM   #100
肉羊哩咖
griffin611

做乜變咗做 SAO 㗎?!玩到咁大?有少少懷疑係半路轉軚。

真人嘅人設又幾懶噃 -- 除咗可以賣錢嗰個之外。咁佢哋又點知邊到集合返去嘅呢?!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Rise of the Planet of the Apes 信長 電影版 52 08-07-19 01:31 PM
Rise of Nightmares by Sega shodanng2 電視遊戲討論版 5 05-30-11 08:08 PM
Rise of the Argonauts 神祕人1號 電視遊戲討論版 21 12-22-08 12:19 AM
[多機種] Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 06-19-07 09:40 PM
[新game]rise of legends (rise of nations series) LIGHTTHELIGHT PC電腦遊戲討論版 20 06-19-06 11:40 PM

現在的時間是 12:52 PM

手機版 | APP版