Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-27-20, 02:55 PM   #176
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
後代你要唔要去投訴埋bio3密碼用918?
佢咁樣整game係咪你所講既放縱?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-20, 07:18 PM   #177
march
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
剛剛看完這個POST,已加了大家。

我也剛玩可以一齊分享個島~多多指教

我的NS編號:8287-9500-4417
march 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-20, 07:24 PM   #178
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 阿聰 查看文章
你覺得唔滿意咪唔好玩動森,唔好入嚟睇囉。
如果人地玩動森唔上網玩的話,人地係GAME入面整咩根本就唔到你批評。

我有少少溝色,但唔係好認真溝,啲花大部份都係用嚟預位置。
樹我就一定係咁隨開種:

樹 樹

樹 樹

樹一定要執位,否則又係阻路。
花果都未特別執位,都係用柵欄間開左就算,遲吓諗清楚再搞
樹我就開始慢慢執緊,同埋真係清緊個島,有排搞

其實唔想覆既留意,直接無視,跳過就算啦
Forum係公開既,好難叫人唔好講唔好睇既

引用:
作者: march 查看文章
剛剛看完這個POST,已加了大家。

我也剛玩可以一齊分享個島~多多指教

我的NS編號:8287-9500-4417
應該加左你喇
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-20, 07:41 PM   #179
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: rinxlun 查看文章
花果都未特別執位,都係用柵欄間開左就算,遲吓諗清楚再搞
樹我就開始慢慢執緊,同埋真係清緊個島,有排搞

其實唔想覆既留意,直接無視,跳過就算啦
Forum係公開既,好難叫人唔好講唔好睇既
慢慢攪,動森足夠大家玩一年或以上。

我會無視佢,唔會再回覆任何嘢。
佢唔玩動森唔同意人地做法又要講道德,咁只係話俾大家知,
怇做唔到「做人都係自律同埋顧己及人比較好」。

我已經開村,可能掛到9-10點。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-20, 07:41 PM   #180
march

註冊日期: Oct 2008
引用:
應該加左你喇
係呀
march 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-20, 07:44 PM   #181
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
作者: march 查看文章
係呀
加埋你,我掛機中。

舊 03-28-20, 09:34 AM   #182
padage
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2016
連隻game都炒埋上去,唔明點解咁多人執著要買實體版
由其是呢隻根本長註app黎
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-20, 11:50 AM   #183
sugoteam
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005

其實使乜炒,喺日森正價送香港,不過如師兄所言我都係買 Download 版,呢隻係老婆話有 Amazon 送個餐盒想要至買

另外琴日終於收到任天堂Store訂嘅淨手掣同底座,仲順便要埋兩個化妝箱,真係幾精美

此篇文章於 03-28-20 11:53 AM 被 sugoteam 編輯。
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-20, 12:27 PM   #184
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
下載用券好彩連340都唔駛
出面無幾年都做唔到呢個價
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-20, 01:20 PM   #185
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
可以係每個星期日早上買蘿蔔﹙等於股票﹚,
星期一至六上午及下午各有一個價格,價高就賣走佢賺錢。
通常大家見到自己條村蘿蔔價高,就開俾人地入去賣賺大錢。
唔知點見到係收購大頭菜而唔係蘿蔔,仲要呢一刻收購價係127

BTW,啱啱ADD咗你FC
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-20, 01:21 PM   #186
阿聰

引用:
作者: padage 查看文章
鍾意儲game咪買實體版囉⋯⋯有幾難理解?

依家掛機,歡迎各位嚟參觀。

舊 03-28-20, 01:24 PM   #187
阿聰

引用:
作者: teealpha 查看文章
唔知點見到係收購大頭菜而唔係蘿蔔,仲要呢一刻收購價係127

BTW,啱啱ADD咗你FC
「蘿蔔」,我地玩咗好多年叫慣咗,其實等於今集嘅大頭菜。
記得聽日早上買大頭菜,賺下大錢建設容易好多。

舊 03-28-20, 01:43 PM   #188
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
「蘿蔔」,我地玩咗好多年叫慣咗,其實等於今集嘅大頭菜。
記得聽日早上買大頭菜,賺下大錢建設容易好多。
原本前晚話可以起辦事處要一日所以我全副身家攞晒去還果348k貸款之後申請擴建,諗住用三日時間搵返廿萬股本星期日瞓身

結果琴晚外遊一次就送咗我去狼蛛島
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-20, 01:53 PM   #189
阿聰

引用:
原本前晚話可以起辦事處要一日所以我全副身家攞晒去還果348k貸款之後申請擴建,諗住用三日時間搵返廿萬股本星期日瞓身

我未還果$348000,反而儲咗$900000聽日訓身買大白菜,
另外起定兩條橋方便連接平地一帶(其中一條聽日先起好),
只要下個禮拜同下下個禮拜大頭菜賺到大錢,
基本上房錢同建設錢就夠晒,可以專心執好條村。

舊 03-28-20, 02:44 PM   #190
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
因為儲開實體,唔鐘意DL版
不過有心買既人第一日買,根本唔駛400蚊
我買都係$360
真係完全唔明點解依隻Game會無啦啦咁炒到上天際咁高價

引用:

依家我都係自製狼蛛島去搵錢先

引用:
我未還果$348000,反而儲咗$900000聽日訓身買大白菜,
另外起定兩條橋方便連接平地一帶(其中一條聽日先起好),
只要下個禮拜同下下個禮拜大頭菜賺到大錢,
基本上房錢同建設錢就夠晒,可以專心執好條村。
我都儲左D錢諗住買小小
舊 03-28-20, 03:02 PM   #191
阿聰

引用:
我都儲左D錢諗住買小小
冇可能買少少,成副身家訓落去,
跟住星期二至四係咁問有冇好價散貨。

舊 03-28-20, 05:28 PM   #192
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
引用:
因為其他game 係dl 版:p

我同意應該買數位版。
我本身打算用卷換但買既時候實體平過數位所以買左實體。唔計炒呢個point ,switch(任何portable)除了換game真心煩><外又會花又會壞又會唔見

此篇文章於 03-28-20 05:43 PM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-20, 07:54 PM   #193
newlife2010
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
ADD哂上面咁多位有留friend code既朋友了
小弟friend code: 4423-5588-4699
小樂土島的肥仔B, 多多指教~
newlife2010 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-20, 09:18 PM   #194
takuya

新手啱啱開始,SW: 2874-2041-2044。

多多指教!
takuya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-20, 09:40 PM   #195
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
問一下, 開閘俾friend來, friend的定義是指NS互加的friend, 定係動森game內的friend?

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-20, 09:59 PM   #196
tsewh

註冊日期: Jun 2008
PSN  IDHKCT88
XBox Live GamertagHKCT88
小弟FC係 SW-5114-6148-6327 ~
大家多多指教 ~
tsewh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-20, 11:23 PM   #197
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 小光 查看文章
問一下, 開閘俾friend來, friend的定義是指NS互加的friend, 定係動森game內的friend?
應該係指響動森加左既FD

引用:
作者: tsewh 查看文章
小弟FC係 SW-5114-6148-6327 ~
大家多多指教 ~
已加

引用:
作者: takuya 查看文章
新手啱啱開始,SW: 2874-2041-2044。

多多指教!
已加

引用:
作者: newlife2010 查看文章
ADD哂上面咁多位有留friend code既朋友了
小弟friend code: 4423-5588-4699
小樂土島的肥仔B, 多多指教~
已加

引用:
冇可能買少少,成副身家訓落去,
跟住星期二至四係咁問有冇好價散貨。
講就咁講買小小姐
應該都係會重槌出擊架喇

另外想問問
知唔知龍克斯出現既條件呀???
我留左D狼蛛等緊佢黎呀!!
舊 03-28-20, 11:56 PM   #198
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
開始上手既小島……但我唔係島主XD

請多多指教

SW-1871-3139-0320

舊 03-29-20, 08:44 AM   #199
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

今朝有大菜頭賣喇

但我果面賣成$106

好貴…
舊 03-29-20, 11:43 AM   #200
阿聰

引用:
今朝有大菜頭賣喇

但我果面賣成$106

好貴…
我$96,但買入價幾錢唔係重點,重點係你幾錢放得走。
你$106買$600賣,同我$96買$200賣,你話邊個有SO?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[出讓]3DS美版遊戲 Animal Crossing, Luigi, etc tom 買賣專區 1 07-08-13 11:25 AM
[3DS] 動物之森 / Animal Crossing | 美版6月9日發售 W!LL 手提遊戲機討論版 560 04-09-13 01:05 AM
[Wii] Animal Crossing: City Folk (街へいこうよ どうぶつの森) 神祕人1號 電視遊戲討論版 461 11-27-08 12:28 PM
[NDS]動物之森 (Animal Crossing Wild World) [美版日版不可互動] neo2046 手提遊戲機討論版 642 07-27-06 04:29 PM
[DS]ANIMAL CROSSING!!!! + Multiplayer!! GimGim 手提遊戲機討論版 14 05-12-04 09:53 PM

現在的時間是 04:04 PM

手機版 | APP版