Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-20-20, 02:27 PM   #101
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: mrk 查看文章
太佛心!

PS:好彩一早見電玩直銷開訂,訂左ge!
好彩電玩直銷冇cut我單ge!
最後啱啱$770中限版到手,唔洗食炒價!

PS: 之前出中普版時,訂唔到中限版,
今次終於買到中限版啦!
今次我響返荃灣果面Walkin買
$798
香港果件Tee 個Print好似係金色?? 我無開個盒黎睇

另外,電玩直銷真係平

但我以後都唔會再去依間野買野
D態度極度惡劣,以為自己平過其他舖就好似唔憂做咁
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-20, 06:47 PM   #102
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
係咪本身有P5買升級版就有R新內容?
SAVE,LV,能力值有無繼承?要重練嗎?
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-20, 06:49 PM   #103
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
有少量item繼承 初期算幾有用
lv能力p一切無繼承
r本身就係P5+R新劇情
換句話講唔計舊劇情中間改動
你要係度再玩多次p5劇情先

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-20, 07:54 PM   #104
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
今天平宜了$3xx就有一般版,昨天買$428

此篇文章於 02-20-20 07:56 PM 被 紫紅豆 編輯。
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-20, 08:26 PM   #105
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Akira 明 查看文章
係咪本身有P5買升級版就有R新內容?
SAVE,LV,能力值有無繼承?要重練嗎?
無升級dlc買的吧

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-20, 08:27 PM   #106
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
可以買賊神dlc比你一週目就打橫行ge

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-20, 08:47 PM   #107
pet3
The One

引用:
作者: anyone 查看文章
可以買賊神dlc比你一週目就打橫行ge
看別人不是說要購買 白衣大神嗎

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 02-20-20, 09:38 PM   #108
bear007
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDsidearms46
XBox Live Gamertagpeterbear360
引用:
作者: rinxlun 查看文章
普通版$438呀
昨日係葵芳買, $438, 真係遲買平幾條

bear007 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-20, 12:38 AM   #109
pet3
The One

引用:
作者: 紫紅豆 查看文章
今天平宜了$3xx就有一般版,昨天買$428
3幾
我未出市區睇
唔係差好多我就唔出去了
畢竟現在香港咁

FGO 目標預算
舊 02-21-20, 01:31 AM   #110
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: pet3 查看文章
3幾
我未出市區睇
唔係差好多我就唔出去了
畢竟現在香港咁
一般版四百有找一大元,是旺角信和價

此篇文章於 02-21-20 01:34 AM 被 紫紅豆 編輯。
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-20, 09:21 AM   #111
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
如果未玩過P5,買唔買得過?會唔會好多野唔明
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-20, 10:02 AM   #112
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: stephen1980 查看文章
買得過,400 蚊玩足你百幾個鐘,無拖無farm無mobile game 成份,仲想點。

怕你玩到唔玩,每日最多玩到 2-3 個鐘,玩玩下又要查下資料,女人見我玩足四個月都未玩完,問我係咪得幾一隻 game

P5R 係 P5 既完全版,無玩過 P5 無任何影響

玩過 P5 既先要諗諗值唔值玩多次

不過 Altus game 好多野都要細味文字同對白,畫面其實只係 PS3 最 TOP 果種,追求視聽享受既人未必好岩。
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-20, 10:12 AM   #113
stephen1980
Game Master

甘入手得了,去買隻switch版慢慢玩
舊 02-21-20, 10:21 AM   #114
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

Switch 果隻係 P5 無雙 wor

P5R 得 PS4
由手機版發出
舊 02-21-20, 11:14 AM   #115
stephen1980
Game Master

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
Switch 果隻係 P5 無雙 wor

P5R 得 PS4
由手機版發出
我亂了
舊 02-21-20, 11:57 AM   #116
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
簡單講,近日有兩隻persona 5出左

P5Royal 是中文RPG, 得PS4
P5 scramble 類似「無雙」玩法,有PS4/ switch 日版(中文版遲些出)

舊 02-21-20, 02:31 PM   #117
bear007

XBox Live Gamertagpeterbear360
引用:
作者: stephen1980 查看文章
直接買P5R, 因為都係重新開始玩

舊 02-21-20, 04:53 PM   #118
pet3
The One

395 買了

便宜了的20元去買大神 dlc

剛剛好

FGO 目標預算
舊 02-21-20, 06:07 PM   #119
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
諗住買ps4版 p5s
點知灣仔188得ns 版有貨
p5r 中文有幾間做388
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-20, 07:41 PM   #120
bear007

引用:
作者: X&Y 查看文章
諗住買ps4版 p5s
點知灣仔188得ns 版有貨
p5r 中文有幾間做388
ns版會唔會好似diablo同zelda咁, 有得免費更新中文??

舊 02-22-20, 06:02 PM   #121
hlcw99
LAZY KING

註冊日期: Dec 2013
PSN  IDhlcw99
引用:
作者: rinxlun 查看文章
今次我響返荃灣果面Walkin買
$798
香港果件Tee 個Print好似係金色?? 我無開個盒黎睇

另外,電玩直銷真係平

但我以後都唔會再去依間野買野
D態度極度惡劣,以為自己平過其他舖就好似唔憂做咁
尋日o係熱X walkin買799, 件tee個print 係令既紅色

直銷態度麻麻 x 2
hlcw99 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-20, 11:54 PM   #122
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: hlcw99 查看文章
尋日o係熱X walkin買799, 件tee個print 係令既紅色

直銷態度麻麻 x 2
好似話
台版個Print係金色,送抹布
港版個Print係紅色,送Poster Card

見到好似大大細細既舖頭都有限定版買
所以諗緊P5S隻中文版駛唔駛去訂

不過就算訂都唔會去直銷度訂
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-20, 09:16 AM   #123
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
尋日信和有間行限賣$768

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-20, 12:13 PM   #124
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: bear007 查看文章
ns版會唔會好似diablo同zelda咁, 有得免費更新中文??
佢出得中文版就一定唔會更新

舊 03-03-20, 08:48 AM   #125
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

岩岩打完明智, 想玩第三學期, 之後果晚訓覺時要揀乜野選項 ?

網上話要揀乜野 corp 8 有關, 睇唔明...
由手機版發出

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
出售 Persona 5: The Royal 中文版 trdsport01 買賣專區 0 02-23-20 09:15 PM
收 SUPER GUNDAM ROYAL ACC hokhin 買賣專區 0 11-04-15 01:53 AM
Royal Elastics Sebastian veronique 潮流版 0 01-15-06 07:37 PM
請問有誰有BLOOD ROYAL 3 KYRIE的爆機檔? pingneo H-GAMEの部屋 3 06-23-04 05:10 PM
CherrySoft: Blood Royal 3 ??? why H-GAMEの部屋 4 11-07-03 03:34 AM

現在的時間是 05:56 PM

手機版 | APP版