Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-05-13, 10:06 AM   #726
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
發生問題...強制登出PSN!?!?!?!?

原來日PSN問題...
好驚唔見SAVE now

--------------
無回潮...呼...

此篇文章於 10-05-13 10:11 AM 被 涅吉.水母 編輯。
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 10:14 AM   #727
0826使者
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
我想問所有車船機都要儲鐘?

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 10:28 AM   #728
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
話說 <保平安>呢個任, 你地點破壞載具?我好不瀟灑地hea射車頭...

舊 10-05-13, 10:30 AM   #729
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: holsety 查看文章
話說 <保平安>呢個任, 你地點破壞載具?我好不瀟灑地hea射車頭...
打幫會o個個?

交完毒品會有
油桶
舊 10-05-13, 10:45 AM   #730
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
嘩negaxx兄你真係超落力, 排第一之餘, 個時間仲要多第二位咁多

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 10:48 AM   #731
gun2506

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code2535 4440 7562
PSN  IDOoJunWaTaRaSeoO
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
發生問題...強制登出PSN!?!?!?!?

原來日PSN問題...
好驚唔見SAVE now

--------------
無回潮...呼...
我日本PSN 中伏了

回溯了剛洗的錢...

話說NEGI兄你很拼命

這個20級的任超難...
gun2506 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 10:50 AM   #732
holsety

引用:
打幫會o個個?

交完毒品會有
油桶
應該唔係crew mission, 我未入
我身上冇油桶,边度可以再攞?
交毒品有得攞?

舊 10-05-13, 10:50 AM   #733
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: holsety 查看文章
應該唔係crew mission, 我未入
我身上冇油桶,边度可以再攞?
交毒品有得攞?
我意思係指
個任應該分兩次
第一次去搶毒品>第二次仇殺npc幫會

第一次交毒品時交任位
面前應該有避彈衣+油桶
只限一位拎

引用:
作者: whassupbun 查看文章
嘩negaxx兄你真係超落力, 排第一之餘, 個時間仲要多第二位咁多

我2號先開始玩Orz
邊有5日

-------

頭先有場同我玩既...
我揸車自爆左兩次 XDDDDDDDD
D旅遊車飛起左一跌就爆炸 痴線架wwww

個場天黑無得打...都睇唔到敵人係邊

此篇文章於 10-05-13 11:22 AM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-05-13, 11:26 AM   #734
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:
萊斯特第一個任黎?

360版?
ps3的話+好友一齊解

-----

好多人真係唔識解"追蹤者"...
死撞嘛去跑車到...orz
尋晚再試既時候手車順, 同d警車又咁啱見唔到我
solo響三粒星閃住咁黎過到

心得:
買定幾個手榴彈, 只憑佢比果4個好易瀨野
身上冇其他可以響車用既爆炸物, 而仲有車要爆
基本上可以收得工
搵唔到果架所謂裝甲車, 但佢比果架肌肉車都好硬淨幾快
應該有改造過, 唔可以冇左架車
即係話唔可以死, 死就返唔到去架肌肉車度
同埋限時, 死後既重生點
尤其是爆第2種車果個位
會響下層重生, 要好耐先返到上去
響車掟手榴彈, 有時會因為比警車撞或者其他原因變成[原地放], 要小心
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 12:00 PM   #735
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: whassupbun 查看文章

我想踢哩D人 (非自衛殺人, 而係主動為殺而殺) 唔想比D害群之馬整臭個Crew既名
點樣踢人?

尋晚遇到班狗
我本來開被動自己一個做任升呢
之後有人邀我
佢邀完我, 我加入
之後唔知點樣會無法加入(係咪主持人取消?)
但我都會瞬移左去佢個地方
然後即比人射死
開被動模式都冇用
見我死過一次
之後成班友係咁邀我
所以我都幾肯定佢地成班係fd
咁樣比人殺我試過兩次(唔係連續兩次)
所以我認為係某d狗招
咁我去搵返殺我果個人
狗到響條單程路度camp
之後我send message媽佢
跟住我就被kick了
kick係咪要投票?
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 12:08 PM   #736
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
點樣踢人?
...
kick係咪要投票?
我原本係指想踢哩D人出crew, 因為樓上話見到同crew既會員有咁既行為

不過如果喺Free roam都可以要求踢走指定玩家, 你按Start跟住有一頁有得睇Players, 揀條友個名按O, 有選項比你投票Kick佢, 應該超過一定票數就會踢佢走

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 12:36 PM   #737
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
我想問唔見save個bug佢fix左未?
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 12:45 PM   #738
涅吉.水母
地下&アイドル住人

個偷飛機任wwww
玩鬼咩

又玩時限
又要偷飛機
又要清飛機場既場
做得幾多樣wwww

此篇文章於 10-05-13 12:53 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-05-13, 12:58 PM   #739
holsety

都重係刷緊<保平安>, 揾唔到油桐, 淨係見到石油氣

舊 10-05-13, 01:06 PM   #740
nastyblade
Junior Member

註冊日期: Jul 2013
引用:
個偷飛機任wwww
玩鬼咩

又玩時限
又要偷飛機
又要清飛機場既場
做得幾多樣wwww
唔知你係唔係講緊同一個任....
D電腦仲會開RPG 打我地部飛機....
nastyblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 01:09 PM   #741
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: nastyblade 查看文章
唔知你係唔係講緊同一個任....
D電腦仲會開RPG 打我地部飛機....

係 見到wwww
頭先第一次玩困難>普通
好似係用旅行車撞wwww

好彩死亡唔扣錢
算係咁

21lv時小羅有電話話會空投綠色箱叫你去執
原來送神兵 XDDD

拎到狙擊槍了....
原來做少左樣野搞到咁難玩wwww

此篇文章於 10-05-13 01:18 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-05-13, 02:04 PM   #742
Anson225

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
lol played a 16 player off road race... hella fun!
keep seeing drewhung from HKGU lol

舊 10-05-13, 04:46 PM   #743
nastyblade
Junior Member

註冊日期: Jul 2013
又回潮....
第三次了......
有冇方法可以減少回潮機率....
nastyblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 04:58 PM   #744
Peter Yu
God of Gamer
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
360都有新patch了
終於on到line玩到去改車就比人打死左

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 05:03 PM   #745
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
1.03???

舊 10-05-13, 05:33 PM   #746
Anson225

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
今晚有無人玩?

舊 10-05-13, 05:40 PM   #747
terrylong123
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2012
3DS Friend Code4210 5245 5677
我岩岩新買 佢叫我更新 一按就黑MON冇反應??

點算?
terrylong123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 05:43 PM   #748
Game Master
YOONA!!!!

3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
想幫下個幫會做下嘢都唔得

點解入唔到嫁

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 06:27 PM   #749
涅吉.水母
地下&アイドル住人

訓醒繼續...今日至少30先訓

-----
好似真係回左少少潮
我唔見左支狙擊+步槍

此篇文章於 10-05-13 06:53 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-05-13, 06:56 PM   #750
涅吉.水母
地下&アイドル住人

琴日個HIHI同公會都殺
有火

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 04:48 PM

手機版 | APP版