Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
收藏品討論版>超合金討論區 IV
GN00508771 11:14 AM 10-01-11
作者: XMew:
SRダイガード已出,$))連初回特典
只係因為先天設計問題,比起換手臂我更加驚擺姿勢時會一個唔小心扭斷肩關節…a
忠於原著罷了
HAKAIDER 06:03 PM 10-01-11
作者: mikemike:
我期待隻AEGIS多D
係SSP 福利見AEGIS 有貨

睇display 除左面相同官方相有少少出入外, 整体真係幾靚但有幾多金屬件就唔知了

不過以3 百頭價位計一定抵玩過買figma 果隻, 起碼超合金盤骨 / 肩位既金色正好多
lan 07:32 PM 10-01-11
作者: HAKAIDER:

睇display 除左面相同官方相有少少出入外, 整体真係幾靚但有幾多金屬件就唔知了

不過以3 百頭價位計一定抵玩過買figma 果隻, 起碼超合金盤骨 / 肩位既金色正好多
隻野睇住figma 來打.超合金盤骨 / 肩位 連著pvc body .無條條fing 之餘,又夠獵奇.
mikemike 11:34 PM 10-01-11
作者: lan:
隻野睇住figma 來打.超合金盤骨 / 肩位 連著pvc body .無條條fing 之餘,又夠獵奇.

根本就是figma來的
應該話是bandai應該撬左max factory果班designer過檔
睇隻大鐵衛隻手既關節個位就知
用上max合金果D遮掩技術
比著以前bandai D design
尤得你露D關節出來就算
xeno 12:48 AM 10-02-11

隻野真係輕到不得了.....
ビスケット 12:58 AM 10-03-11

買咗?
睇完K島張臉相圖好不安
不過三百頭的話又有啲心郁郁的說
lan 01:05 AM 10-03-11
作者: ビスケット:
買咗?
睇完K島張臉相圖好不安
不過三百頭的話又有啲心郁郁的說
係ok 的.講臉相 就要買alter 將出果隻pvc.
Dangerous-boy 06:35 PM 10-03-11

販売価格:5,040円

http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000012894
Dangerous-boy 11:30 PM 10-03-11
スーパーロボット超合金 勇者王ガオガイガー 勝利の鍵セット2 竟然唔係魂Shop!

http://www.tamashii.jp/item/item.php...2&hatsubai3=01
God Gundam 10:51 PM 11-22-11

http://ga.sbcr.jp/mgangu/018660/

終於等到了
green232432 11:02 PM 11-22-11
2012年3月發售: SuperRobot超合金 魔法戰隊 5,000Yen

同食玩比係兩回事
lwl 08:41 PM 11-23-11
2012年4月發售 超合金魂-大王者!

Source: http://www.facebook.com/tamashii.nations
Rance 09:27 PM 11-23-11
我都已經忘記左會出呢隻野
Hunter 09:48 PM 11-23-11
作者: Shinning Gundam:

http://ga.sbcr.jp/mgangu/018660/

終於等到了
好似好掂咁WOR
不過唔知會唔會好快俾人掃哂

green232432 07:52 AM 11-25-11

淨係買豪快王都會買窮
(以上為參考出品)
emoil 02:53 PM 11-25-11
作者: Hunter:
好似好掂咁WOR
不過唔知會唔會好快俾人掃哂
正野..一陣出去拎~
AshleyYan 08:55 PM 11-25-11
Q版天威入手
emoil 09:23 PM 11-25-11
作者: AshleyYan:
Q版天威入手
恭喜~

不過小心d玩, d位好易斷咁..
AshleyYan 09:38 PM 11-25-11
作者: emoil:
恭喜~

不過小心d玩, d位好易斷咁..
咁恐怖?
未開呀~陣間兩隻天威一齊擺出黎
鳳熾魂 09:45 PM 11-25-11
作者: green232432:

淨係買豪快王都會買窮
(以上為參考出品)
侍戰果隻好靚
雖則現家果隻仲型
Hunter 11:57 PM 11-25-11
我都入左Q版天威
隻劍龍個頭向下, 整唔到向上, 成日望地下

不過除左呢點外, 暫時都好滿意