Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
電視遊戲討論版>Vanquish (三上真司新作) [已售]
ahleung 11:43 AM 09-07-11
作者: shodanng2:
呢隻game正野黎架
我爆左真係好玩同難玩

前排先見到有外國傳媒話呢隻game係Top幾幾之一
我見過兩次有外國傳媒激讚

但隻game出之前同出完後都極少宣傳囉
Marketing做得超差
浪費左開發人員既心機
我記得好多人話佢太短, 4-5 hr爆機.

不過而家 $119 就無所謂了, 所以我都買左
wing 11:50 AM 09-07-11
其實實體都係二舊左右, 有隻碟楂手個感覺好D.
T9P2L 12:29 PM 09-07-11
作者: Sar8:
呢隻真係正野
成就又易拿
最難莫過於challenge 6
Sar8 12:46 PM 09-07-11
作者: T9P2L:
最難莫過於challenge 6
反而我卡最耐係CH4
CH6三個鐘搞店
Bandit-Anji 12:49 PM 09-07-11
作者: ahleung:

唔覺意買左
咁平, 買定先冇壞
shodanng2 01:02 PM 09-07-11

4-5 hrs爆機我懷疑唔係玩normal
或者係死衝玩法
因為好多遊戲編輯趕住交稿
真係快餐打法唔會正常咁玩

隻game難度算高
我玩左十幾年槍game
呢隻玩normal我絕對唔能夠4-5鐘爆機
呢度邊位得既不妨係度留個名

雖然無online/co-op
但我個時買2百幾蚊
爆完機完全無後悔買左
shodanng2 01:04 PM 09-07-11
作者: Sar8:
反而我卡最耐係CH4
CH6三個鐘搞店
玩到後期D武器升哂級
自動lock-on把槍升級到可以lock-on大量target
咪易玩左囉

早期武器廢
剩係打隻巨型識變形既機械人
都打左我好多次
Sar8 01:12 PM 09-07-11
玩到後期D武器升哂級
自動lock-on把槍升級到可以lock-on大量target
咪易玩左囉

早期武器廢
剩係打隻巨型識變形既機械人
都打左我好多次
咩啊,挑戰6 wor
challenge邊有default高lv武器
kyo353 01:16 PM 09-07-11
挑戰有冇咩攻略?
借左返黎咁耐仲未開始玩
松田悟志 01:18 PM 09-07-11
4-5 hrs爆機我懷疑唔係玩normal
或者係死衝玩法
因為好多遊戲編輯趕住交稿
真係快餐打法唔會正常咁玩

隻game難度算高
我玩左十幾年槍game
呢隻玩normal我絕對唔能夠4-5鐘爆機
呢度邊位得既不妨係度留個名

雖然無online/co-op
但我個時買2百幾蚊
爆完機完全無後悔買左
其實NORMAL都係好易玩...
唔計GOD HARD既話係challenge先有難度,C6果卡左堅耐架
不過challenge 6 真係好玩,超爽,全程都係高速戰鬥
Shinjyo 01:20 PM 09-07-11
之個排開黎睇,重$199... $119今晚番去買...

360其實有好多$119正Game
hell & heaven 01:21 PM 09-07-11
已經$119?? 係邊到?想買隻玩下~~
之前最平都係信和見過P3版有$150...
ahleung 01:24 PM 09-07-11
作者: hell & heaven:
已經$119?? 係邊到?想買隻玩下~~
之前最平都係信和見過P3版有$150...
360 download version only
http://marketplace.xbox.com/zh-HK/Pr...5-d80253450841
1727877 01:27 PM 09-07-11
PS3宜家咩價錢?如果平買黎擺都唔錯
nami_tamaki999 03:15 PM 09-07-11
作者: 1727877:
之前PS3日版一手見過$200 @ MK
而家唔知了, 上年年尾果段時間咁多games, 我只係記得哩隻要買返黎打
海虎武神 03:53 PM 09-07-11
冇記錯, 最近係信和見過大約$150~
HON HON 03:55 PM 09-07-11
我見過ps3版200蚊實有得找....haha
hell & heaven 03:57 PM 09-07-11
360 download version only
http://marketplace.xbox.com/zh-HK/Pr...5-d80253450841

OH THX~~
咁D/L 黎玩下先~
女裝少年 04:06 PM 09-07-11
前兩日先問fd借黎玩
真係超正
1727877 04:37 PM 09-07-11
作者: 海虎武神:
冇記錯, 最近係信和見過大約$150~
個價都唔錯,可以買隻黎玩下
T9P2L 07:19 PM 09-07-11
作者: kyo353:
挑戰有冇咩攻略?
借左返黎咁耐仲未開始玩
youtube有片參考
Sar8 07:31 PM 09-07-11
youtube神人超強
Challenge6 5分鐘過完
阿kit 07:37 PM 09-07-11
個起呢隻
玩玩下 玩到三紅左
都依家都未爆到機
同埋未整............
c9234 08:24 PM 09-07-11
PS3
全新 Vanquish $156
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-3rda.html
1727877 06:55 PM 09-08-11
今日行信和唔覺有得賣喔
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 

返回主題版面