Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-07-11, 11:43 AM   #701
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: shodanng2 查看文章
呢隻game正野黎架
我爆左真係好玩同難玩

前排先見到有外國傳媒話呢隻game係Top幾幾之一
我見過兩次有外國傳媒激讚

但隻game出之前同出完後都極少宣傳囉
Marketing做得超差
浪費左開發人員既心機
我記得好多人話佢太短, 4-5 hr爆機.

不過而家 $119 就無所謂了, 所以我都買左
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 11:50 AM   #702
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
其實實體都係二舊左右, 有隻碟楂手個感覺好D.

舊 09-07-11, 12:29 PM   #703
T9P2L
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
引用:
作者: Sar8 查看文章
呢隻真係正野
成就又易拿
最難莫過於challenge 6
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 12:46 PM   #704
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: T9P2L 查看文章
最難莫過於challenge 6
反而我卡最耐係CH4
CH6三個鐘搞店

舊 09-07-11, 12:49 PM   #705
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
引用:
作者: ahleung 查看文章

唔覺意買左
咁平, 買定先冇壞

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 01:02 PM   #706
shodanng2
Ultimate Gamer
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
引用:

4-5 hrs爆機我懷疑唔係玩normal
或者係死衝玩法
因為好多遊戲編輯趕住交稿
真係快餐打法唔會正常咁玩

隻game難度算高
我玩左十幾年槍game
呢隻玩normal我絕對唔能夠4-5鐘爆機
呢度邊位得既不妨係度留個名

雖然無online/co-op
但我個時買2百幾蚊
爆完機完全無後悔買左
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 01:04 PM   #707
shodanng2
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
引用:
作者: Sar8 查看文章
反而我卡最耐係CH4
CH6三個鐘搞店
玩到後期D武器升哂級
自動lock-on把槍升級到可以lock-on大量target
咪易玩左囉

早期武器廢
剩係打隻巨型識變形既機械人
都打左我好多次
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 01:12 PM   #708
Sar8
The One

引用:
玩到後期D武器升哂級
自動lock-on把槍升級到可以lock-on大量target
咪易玩左囉

早期武器廢
剩係打隻巨型識變形既機械人
都打左我好多次
咩啊,挑戰6 wor
challenge邊有default高lv武器

舊 09-07-11, 01:16 PM   #709
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
挑戰有冇咩攻略?
借左返黎咁耐仲未開始玩

舊 09-07-11, 01:18 PM   #710
松田悟志
隼龍

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
引用:
4-5 hrs爆機我懷疑唔係玩normal
或者係死衝玩法
因為好多遊戲編輯趕住交稿
真係快餐打法唔會正常咁玩

隻game難度算高
我玩左十幾年槍game
呢隻玩normal我絕對唔能夠4-5鐘爆機
呢度邊位得既不妨係度留個名

雖然無online/co-op
但我個時買2百幾蚊
爆完機完全無後悔買左
其實NORMAL都係好易玩...
唔計GOD HARD既話係challenge先有難度,C6果卡左堅耐架
不過challenge 6 真係好玩,超爽,全程都係高速戰鬥

舊 09-07-11, 01:20 PM   #711
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005
之個排開黎睇,重$199... $119今晚番去買...

360其實有好多$119正Game
Shinjyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 01:21 PM   #712
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
已經$119?? 係邊到?想買隻玩下~~
之前最平都係信和見過P3版有$150...

舊 09-07-11, 01:24 PM   #713
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: hell & heaven 查看文章
已經$119?? 係邊到?想買隻玩下~~
之前最平都係信和見過P3版有$150...
360 download version only
http://marketplace.xbox.com/zh-HK/Pr...5-d80253450841
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 01:27 PM   #714
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2008
PS3宜家咩價錢?如果平買黎擺都唔錯
1727877 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 03:15 PM   #715
nami_tamaki999
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: 1727877 查看文章
之前PS3日版一手見過$200 @ MK
而家唔知了, 上年年尾果段時間咁多games, 我只係記得哩隻要買返黎打
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 03:53 PM   #716
海虎武神

註冊日期: Mar 2007
Nintendo Switch IDSW-6160-7431-8343
PSN  IDseatigershark
引用:
冇記錯, 最近係信和見過大約$150~

舊 09-07-11, 03:55 PM   #717
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
我見過ps3版200蚊實有得找....haha

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 03:57 PM   #718
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:

OH THX~~
咁D/L 黎玩下先~

舊 09-07-11, 04:06 PM   #719
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
前兩日先問fd借黎玩
真係超正
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 04:37 PM   #720

引用:
作者: 海虎武神 查看文章
冇記錯, 最近係信和見過大約$150~
個價都唔錯,可以買隻黎玩下
舊 09-07-11, 07:19 PM   #721
T9P2L

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
引用:
作者: kyo353 查看文章
挑戰有冇咩攻略?
借左返黎咁耐仲未開始玩
youtube有片參考
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 07:31 PM   #722
Sar8
The One

youtube神人超強
Challenge6 5分鐘過完

此篇文章於 09-07-11 07:35 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 07:37 PM   #723
阿kit

註冊日期: Mar 2010
個起呢隻
玩玩下 玩到三紅左
都依家都未爆到機
同埋未整............
阿kit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 08:24 PM   #724
c9234

註冊日期: Sep 2003
引用:
PS3
全新 Vanquish $156
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-3rda.html
c9234 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-11, 06:55 PM   #725

今日行信和唔覺有得賣喔

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收ps3 game: vanquish 蝦片人 買賣專區 0 09-30-15 06:43 PM
[Rumor] VANQUISH 2 |三上真司 武藤遊戲 電視遊戲討論版 27 06-16-15 04:36 PM
賣PS3 vanquish,少量輕小說 jzeroj2 買賣專區 2 10-08-13 04:52 PM
放/賣 全新未開封PLAT ART 改 Vanquish Sam Gideon shukei 買賣專區 0 07-13-13 01:39 AM
賣PS3 vanquish,少量輕小說 jzeroj2 買賣專區 4 03-26-13 11:31 PM

現在的時間是 06:14 AM

手機版 | APP版