Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 
體育版>YAHOO NBA FANTASY討論區
Penny仔 11:43 PM 10-06-07
oh,奶野.....pick完先發覺blocks唔夠
Revy 12:46 AM 10-07-07
返到黎先知原來今日pick人
整左個頹陣
下雪邊界 01:35 AM 10-07-07
add完之後睇番自己d仔,...更加確定今年係陪跑中堅份子,最多都只係季初出黎搞下事
邦。AxC 09:45 AM 10-07-07
琴晚去去下廁所先記得要draft
一望...而且auto draft 左十個
頹陣....
啤梨王子 10:43 AM 10-07-07
年年都係要pick返個傷兵
上年pick左個打兩場就off成季既k. martin
今年就整件未開季已經抖成季既....

呢d就係唔做功課既後果
Penny仔 11:04 AM 10-07-07
作者: 邦。AxC:
琴晚去去下廁所先記得要draft
一望...而且auto draft 左十個
頹陣....
不過你好似有KG
下雪邊界 07:43 PM 10-08-07
建議:如果加fantasysports首頁條link響頭post會唔會方便d?因為公司電腦唔方便bookmark任何網頁
Penny仔 08:14 PM 10-08-07
作者: 下雪邊界:
建議:如果加fantasysports首頁條link響頭post會唔會方便d?因為公司電腦唔方便bookmark任何網頁
ok, 已update
Greenhead 11:08 PM 10-08-07
自從第三 round 本來想pick d.howard,因電腦窒窒地攪到自動幫我pick 左 LaMarcus Aldridge 後,我都無乜心機再 pick........ 結果揀左勁多 rookies......
邦。AxC 08:03 PM 10-09-07
作者: rienno_ccw:
自從第三 round 本來想pick d.howard,因電腦窒窒地攪到自動幫我pick 左 LaMarcus Aldridge 後,我都無乜心機再 pick........ 結果揀左勁多 rookies......
我以為你特登架
仲心諗點解你咁搏tim...
Revy 08:39 PM 10-14-07
Al Harrington (GS - PF,C)
Stephon Marbury (NY - PG)
Eddy CurryINJ (NY - C)

Mike Bibby (Sac - PG)
Al Jefferson (Min - PF,C)
Nene Hilario (Den - PF,C)

咁都否決a
Penny仔 03:21 PM 10-15-07
證明個league參與率高....因為我連否決左都唔知
Easyman 12:44 AM 10-16-07
而家trade果d都好似....
邦。AxC 12:56 AM 10-16-07
可能nba 未開始, 大家都無乜留意掛

我oppose 左
因為好似... 有d送禮wor
Revy 12:58 AM 10-16-07
我通常睇數據
差唔多既話我以為應該無問題啦 @@
下雪邊界 01:07 AM 10-16-07
講開互吹球員呢家野呢...
我諗我暫時都唔會同人吹自己d仔住,起碼常規賽開打之後,過番幾場老豆癮之後先諗下同人長吹定短聚 (draft pick果日坐左成粒鐘,先至生左十幾個仔出黎,點都要睇佢地打番幾場先得 )
Penny仔 09:48 AM 10-16-07
單trade我覺得ok,bibby舊年已經有點頹
jefferson去到西岸會比上季難打
下雪邊界 10:04 PM 10-31-07
今日T-back大爆發,希望佢今季可以健健康康啦

另,想問一問今年點樣睇自己各個position各自用左幾多個quota?
我響 My team 個版面入面搵極都搵唔到,其他版面都好似唔見有

另,原來 my team 個版面中右位置果度可以click "classic"揀番上年揀人出場果個版面設計,方便得多
啤梨王子 12:20 PM 11-01-07
另,想問一問今年點樣睇自己各個position各自用左幾多個quota?
我響 My team 個版面入面搵極都搵唔到,其他版面都好似唔見有
我都搵唔到
順便問問冇出場d人仔,會唔會都計quota架??
Greenhead 04:55 PM 11-01-07
會唔會set左無計quota?
Penny仔 05:57 PM 11-01-07
頭幾日係咁......個quota而家又出現返
下雪邊界 08:50 PM 11-01-07
作者: 啤梨王子:
我都搵唔到
順便問問冇出場d人仔,會唔會都計quota架??
如果果日無比賽的話,你出果個仔係唔會計Quota
但係有比賽而無落過場的話,你出左就會計數

e.g. Pacers今日有比賽,但係Murphy今日竟然無出過場,而我有出佢喎,咁就蝕左
(尋晚睇news都無講佢傷...頂...)
Penny仔 09:07 PM 11-01-07

e.g. Pacers今日有比賽,但係Murphy今日竟然無出過場,而我有出佢喎,咁就蝕左
冇出場都唔會計
你個Murphy都冇計到quota
啤梨王子 11:29 AM 11-02-07

明白哂,thx
Penny仔 06:43 PM 11-02-07
作者: rienno_ccw:
會唔會set左無計quota?
sorry 各位......原來我真係set漏左
而家補返
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 

返回主題版面