Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-13-20, 04:24 PM   #401
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: 小光 查看文章
MAXI BOOST MISSION模式都計覺醒架話?
咁多關點都有幾百次啦
你個諗法只係最理想嘅諗法,實際情況係去獎盃網睇,你就會睇到好多人多數白金前都係卡係1000次覺醒。

任務模式咁簡單都唔會點受傷啦,好難積累覺醒槽。用最短路線到達z11有一擊必殺,一擊必殺前玩嘅關卡有限數目,一擊必殺後清關完場難儲氣。
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-20, 04:33 PM   #402
1pi

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: Reishin 查看文章
任務mode真係用嚟續命用,無咩戰略/樂趣可言
好彩打完Z區有一擊必殺,加快過埋X區收工

同埋D模型我仲以為打咗返嚟可以放大嚟睇,擺吓pose(好似bio re2/3咁樣)
點知乜都無得做
任務模式真係無以前ps2嗰時咁好玩,好彩有一擊必殺,唔係真係悶到仆街。

佢啲模型鑑賞模式hea爆,改過 過名叫郵票或勳章會重貼切過依家個名。
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-20, 04:37 PM   #403
Hunter
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
個MISSION MODE宜家先去到D區
我每日只係玩少少, 但每次打都係悶到訓著

上2集EXTREME都打到白金, 今集可能卡係個mission mode度

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-20, 01:00 AM   #404
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
現在已更新到 1.03。

https://www.playstation.com/cht-hk/g...iboost-on-ps4/

MOBILE SUIT GUNDAM EXTREME VS. 極限爆發

是於2016年開始營運的大型電玩版《MOBILE SUIT GUNDAM EXTREME VS. 極限爆發》的移植版作品。

發售日: 2020年07月30日
遊戲類型: 動作
開發廠商: BANDAI NAMCO Studios
發售廠商: BANDAI NAMCO Entertainment Inc.
語音: 日文
字幕: 繁體中文 , 韓文

* 必須持有PS Plus才可進行線上遊玩

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html

此篇文章於 08-14-20 01:06 AM 被 風間鈴木仁 編輯。
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-20, 11:01 PM   #405
Hunter

註冊日期: Jan 2002
笨大死SERVER, 全世界都連唔到線

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-20, 11:50 PM   #406
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
好彩死ser之前打完500場
但係打完500都未夠1000覺醒

舊 08-15-20, 04:24 PM   #407
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
開房名WIFI VPN死全家PSN會唔會BAN

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-20, 04:38 PM   #408
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
成日見到有popo同光復房

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-20, 07:05 AM   #409

註冊日期: Aug 2005
其實有冇師兄知道覺醒1000點計法?
058719057 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-20, 10:12 AM   #410
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: 058719057 查看文章
其實有冇師兄知道覺醒1000點計法?
應該等人開打練習個隻唔計
我睇住杯黎打其實都好有意識咁爆EX
不過我打晒500場同單機都仲要去刷Z06
一場2分鐘爆到8-10次
都刷左兩個幾鍾,我懷疑係咪個舖打輸就唔計

舊 08-18-20, 10:39 AM   #411
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
而定仲有冇機好似當年咁夠人開GAF房
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-20, 12:22 PM   #412
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: izumo 查看文章
而定仲有冇機好似當年咁夠人開GAF房
遲D啦, 真係玩呢隻game既應該打緊ranking
不過升到將級後真係好痛苦,場場都係李瘋子
打到我頹, 少打左ranking, 出去氣樂算

亦都令我開始練佢sosad

舊 08-18-20, 12:39 PM   #413
izumo

引用:
作者: STRIFE 查看文章

已經冇當年EXVS 咁ge 耐力打足成日
水平應該追唔到你地班將級
舊 08-18-20, 02:00 PM   #414
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
有房+1 /

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-20, 02:27 PM   #415
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:

當年開左好多個TOPIC,又有M群既日子

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-20, 05:05 PM   #416
izumo

引用:
作者: mario0606 查看文章
當年開左好多個TOPIC,又有M群既日子
Support me!
同大師一齊玩細機
俾Mami Tomoe ge 紅渣砲打到唔識郁
舊 08-18-20, 05:14 PM   #417
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:

我都成日見到你

用緊weJweLearn打

依家少/中將個幾隻再生用巴力打好好JAP

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-20, 11:43 PM   #418
izumo

引用:

有幸同巨巨PART 過2鋪 將級真係完全carry 全場
舊 08-19-20, 12:05 AM   #419
STRIFE

XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
我都成日見到你

用緊weJweLearn打

依家少/中將個幾隻再生用巴力打好好JAP
好似有見過,用廣志?

舊 08-19-20, 12:05 AM   #420
STRIFE

引用:
作者: izumo 查看文章
有幸同巨巨PART 過2鋪 將級真係完全carry 全場
我係小薯嚟

舊 08-19-20, 02:27 PM   #421
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
好似有見過,用廣志?
D對手唔太惡劣都係廣志 KPF

唔只見過 成日見

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-20, 02:36 PM   #422
呆王
Game Master

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDleocy_2011
XBox Live Gamertagleo cy
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
D對手唔太惡劣都係廣志 KPF

唔只見過 成日見
02呢

呆王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-20, 02:46 PM   #423
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
成日見到有popo同光復房
日日都見到 不過望到入面好多妖魔鬼怪階級就quit左

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-20, 03:50 PM   #424
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
日日都見到 不過望到入面好多妖魔鬼怪階級就quit左
同日服比 港服好多佐級技術感覺係疊屍疊上去, 係到將級同元帥先真才實料
不過都唔少超級民間人

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-20, 10:30 PM   #425
Reishin
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
引用:
作者: kyo353 查看文章
應該等人開打練習個隻唔計
我睇住杯黎打其實都好有意識咁爆EX
不過我打晒500場同單機都仲要去刷Z06
一場2分鐘爆到8-10次
都刷左兩個幾鍾,我懷疑係咪個舖打輸就唔計
上twitter睇輸咗都會計
喺FAILED個畫面度出嘅

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS. FULL BOOST 機師約戰區 第2回 五飛終參戰(Line群組成立) mario0606 攻略及心得交流區 606 11-16-23 07:04 AM
機動戦士ガンダム EXTREME VS Vol.3(新 DLC: ザク3改, ゴールドフレーム天) ist 電視遊戲討論版 1056 01-25-13 01:23 PM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第拾發回(歡迎約戰及加入M群) 新規DLC配信中:敗家仔與新TK王哥奧 mario0606 攻略及心得交流區 1014 12-21-12 08:02 PM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第拾柒回 (歡迎約戰及加入M群) - 喪B們:依家係我既主場 mario0606 攻略及心得交流區 1049 04-13-12 06:00 PM
機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第十六回 (歡迎約戰及加入M群) - もう下がれ!死にたいのか地雷さん!! no name 攻略及心得交流區 1039 03-12-12 01:26 PM

現在的時間是 07:22 AM

手機版 | APP版