Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 11-05-08, 10:17 PM   #926
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
問米皇...佢實有好介紹比你
我等頹人冇錢買lenspen只識用衫尾
玩野咩
衫尾唔花咩?

舊 11-05-08, 10:18 PM   #927
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
引用:
鏡頭會貴過lenspen掛a

舊 11-05-08, 10:20 PM   #928
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: lauchai 查看文章
玩野咩
衫尾唔花咩?
點會花....識我的朋友都知
我連filter都冇用的, 即使我
用得粗但從未花過鏡

舊 11-05-08, 10:20 PM   #929
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: abcdekfc 查看文章
鏡頭會貴過lenspen掛a
當然貴.....但用不著買黎做乜呢

舊 11-05-08, 10:24 PM   #930
abcdekfc
Game Master
乜都要學

引用:
點會花....識我的朋友都知
我連filter都冇用的, 即使我
用得粗但從未花過鏡
用咩衫.尼龍的話應該會好hurt

舊 11-05-08, 10:27 PM   #931
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
用咩衫.尼龍的話應該會好hurt
我雖然唔見下次見到你地會著乜野衫
但我應承你地示範用衫尾抹鏡XD
close topic啦, 這只是我個人習慣
無謂深究落去

舊 11-05-08, 10:37 PM   #932
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
死油王又燒埋我....

我cheap, 在日本入了一批平Hakuba用咋....

Rice

舊 11-05-08, 10:39 PM   #933
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
<--出街從來不帶任何清潔用品的人

我都係用衫之嘛

舊 11-05-08, 10:47 PM   #934
The One
業餘歌手

其實, 我都係用眼鏡布

舊 11-05-08, 11:14 PM   #935
getter173
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
我用lenspen枺鏡的
超簡單易用
o岩晒我呢d新手

~~~~

連續兩日行星際睇左好多野
副廠鏡真係好抵玩
但要睇真d先攪

心郁郁想買過個袋

又要買防潮箱...(好彩呢家夠乾 )

準備放血

引用:
作者: 凍冰冰綠茶 查看文章

<===咁o岩呢排係果度做
勁有興趣
邊樹有

舊 11-05-08, 11:17 PM   #936
abcdekfc
Game Master
乜都要學

引用:
作者: getter173 查看文章
超簡單易用
o岩晒我呢d新手

~~~~

副廠鏡真係好抵玩
但要睇真d先攪

心郁郁想買過個袋

準備放血

勁有興趣
邊樹有
鏡多唔係萬能咖...用死一支鏡練熟咗再諗升lv啦..

舊 11-05-08, 11:23 PM   #937
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: getter173 查看文章
超簡單易用
o岩晒我呢d新手

~~~~

副廠鏡真係好抵玩
但要睇真d先攪

心郁郁想買過個袋

準備放血

勁有興趣
邊樹有
去睇/敗家都唔搵我一齊行

一齊行安全d架 ww

舊 11-05-08, 11:27 PM   #938
getter173
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
鏡多唔係萬能咖...用死一支鏡練熟咗再諗升lv啦..
諗之ma
防潮箱點都要買
袋,燈,鏡呢d都係遲早既事
睇定冇壞

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
去睇/敗家都唔搵我一齊行

一齊行安全d架 ww
半路過je

~~~

收獲係買左本教構圖既書

舊 11-05-08, 11:35 PM   #939
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
一般沖曬店係咪都有LENSPEN 賣? @_@

我都有用專用鏡頭紙~ 但太薄~ 越抹越多油落去~ =.=

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-08, 01:20 AM   #940
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

引用:
我用衫尾
我用原味(無味)Tempo...

舊 11-06-08, 02:03 AM   #941
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
用條唎+口水的乃落去嘛
真正唾手可得且不傷Coating
Unbelievable?
我可以告訴你鏡片的味道是苦的......
b
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-08, 02:04 AM   #942
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: 基路亞 查看文章
一般沖曬店係咪都有LENSPEN 賣? @_@

我都有用專用鏡頭紙~ 但太薄~ 越抹越多油落去~ =.=
LENSPEN好似都係HAKUBA的抵玩
有兩個筆頭的說
b
舊 11-06-08, 02:47 AM   #943
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: ビスケット 查看文章
用條唎+口水的乃落去嘛
b
小餅... 你好核突~~~

我聽日都係去FEVER 望望了~ @V@

XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
舊 11-06-08, 02:57 AM   #944
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: 基路亞 查看文章
小餅... 你好核突~~~
聞說這招是寫在某名廠產品的說明書上的喔~
舊 11-06-08, 03:10 AM   #945
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
我要scan 圖~ XDD

舊 11-06-08, 10:03 AM   #946
Paptimus

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
用條唎+口水的乃落去嘛
b
會唔會中毒身亡
我唔係食玻璃大 r2

舊 11-06-08, 10:12 AM   #947
The One
業餘歌手

引用:
用條唎+口水的乃落去嘛
b

我搵日試吓

舊 11-06-08, 10:33 AM   #948
Paptimus

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
作者: lauchai 查看文章

我搵日試吓
我都係搵筆算
係鴨記買, $50有找

舊 11-06-08, 12:03 PM   #949
teamkiller
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
我支lenspen個說明話如遇到干左既污漬....請用"口"的哈氣輕輕一呼才清潔XD
口水我相信都唔出奇XD...

舊 11-06-08, 12:11 PM   #950
abcdekfc
Game Master
乜都要學

引用:
作者: teamkiller 查看文章
我支lenspen個說明話如遇到干左既污漬....請用"口"的哈氣輕輕一呼才清潔XD
口水我相信都唔出奇XD...
office摸窗果D都係咁咋嘛

論壇跳轉

現在的時間是 03:48 AM

手機版 | APP版