Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-13-12, 11:16 PM   #1001
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: 卡柏 查看文章
差唔多0售後服務既公司, 有咩值得人睇重
其他廠玩 unroot都冇關係了

LG 有冇人知售後服務有冇改善??

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 06-14-12, 01:28 AM   #1002
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
htc J 乃木坂46

石先生: 呢部野叫 J 真係有原因!睇相明哂!XD 唔知香港出個時,HTC 會唔會保持番設計原意呢?用番相同角度來宣傳呢?

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[主題公園] WindowsPhone 系統/手提/平板 討論區 (一) KTN 手機資訊/電腦軟硬討論 678 03-19-18 08:02 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (六) KTN 手機平板遊戲討論版 1018 04-04-12 04:29 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (五) KTN 手機平板遊戲討論版 1000 02-16-12 04:01 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (四) 神龍 手機平板遊戲討論版 999 12-12-11 09:57 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (三) KTN 手機平板遊戲討論版 1009 09-23-11 02:56 PM

現在的時間是 12:35 AM

手機版 | APP版