Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22
國家隊討論區>全新Oranje 荷蘭國家隊討論區 [繼續做 "無冕之王"......]
(=v=)b 07:40 AM 09-07-15
算把啦~返屋企坐一屆先啦~
史杜文幾時先好返呀~?
DevilElvis 08:01 AM 09-07-15
作者: (=v=)b:
史杜文幾時先好返呀~?
感覺無乜青訓……前鋒咁耐都要用雲佩斯、獵人…
okabe 08:40 AM 09-07-15
作者: (=v=)b:
史杜文幾時先好返呀~?
佢再要做手術,唔好期待佢出番呢會有以前既表現,基本踢得番已經收貨
中場反而係缺迪莊同古治有團火既球員,暫時成班中場都係懶散型

作者: DevilElvis:
感覺無乜青訓……前鋒咁耐都要用雲佩斯、獵人…
唔係乜青訓,係青訓有潛質太早俾大球會買左出國
未成熟就出國踢,無邊個踢得掂

以前荷甲水準都有番咁上下,訓練到唔少國腳出呢
現在淪為歐洲3-4流聯賽,點會有人出到接到班
荷蘭足總係時候正視一下

世盃時都仲可以靠當打既洛賓同雲佩斯,加上戰術湊效
有運拎到第3,實際上現今既荷蘭好幾位主力高峰以過
再加上無鬥心先係最大問題,輸緊波仲遊遊閒咁款
早D出局回家睇電視好過入決賽踢
DevilElvis 10:10 AM 09-07-15
作者: okabe:
佢再要做手術,唔好期待佢出番呢會有以前既表現,基本踢得番已經收貨
中場反而係缺迪莊同古治有團火既球員,暫時成班中場都係懶散型

唔係乜青訓,係青訓有潛質太早俾大球會買左出國
未成熟就出國踢,無邊個踢得掂
唔好話我係曼聯fans,迪比基本就係E類人 (懶散型、有潛質太早&未成熟就買左出國)
(=v=)b 10:55 AM 09-07-15
唯一一個接到班都搞到咁~
okabe 11:34 AM 09-07-15
作者: DevilElvis:
唔好話我係曼聯fans,迪比基本就係E類人 (懶散型、有潛質太早&未成熟就買左出國)
去左曼聯既迪比我覺得佢有點高傲,華已不實

好懷念有佢既荷蘭時代
Busconcamp 12:56 PM 09-07-15
尋晚有"空閒時間"睇左上半場...
班友輸係好正常...
(=v=)b 01:19 PM 09-07-15
好懷念有佢既荷蘭時代
世界頂級防中~唯一從後追上朗拿度剷走波既人~
DevilElvis 07:06 PM 10-11-15
應該可以同決賽週say byebye
Gundam MK-2 03:38 AM 10-14-15
半場輸緊0:2
雖然捷克打少個,不過睇黎好難追3球囉
Gundam MK-2 04:44 AM 10-14-15
2:3
荷蘭拜拜
(=v=)b 06:33 AM 10-14-15
再見啦~
DevilElvis 10:13 AM 10-14-15
抵啦,根本一直無做好青訓
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22

返回主題版面