Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 12-04-11, 02:32 AM   #276
川上双葉
God of Gamer
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
引用:
作者: tallken 查看文章
國民妹妹 一出橫掃全部音原榜

Perfect All Kill
btw,上music bank D舞又杯具了

舊 12-06-11, 01:44 PM   #277
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
張VIP飛之前係d歌迷會買,破財都值,尤其經歷完8月那次
呢d係睇BD都俾唔到我的感覺

國民妹妹出來屈機嗎

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-11, 03:17 PM   #278
endymion
Ultimate Gamer
ハン・イェスル

註冊日期: Dec 2001
我想貴都唔得,輪椅有位置限死,除非我賣甩個朋友XD
今星期m bank, iu應該斷到the boy個7連啦掛.

舊 12-07-11, 09:10 AM   #279
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
引用:
作者: endymion 查看文章
我想貴都唔得,輪椅有位置限死,除非我賣甩個朋友XD
今星期m bank, iu應該斷到the boy個7連啦掛.
其實我唔明點解the boys可以top足咁多個星期

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-11, 10:54 AM   #280
jason_kasim
我愛港女

引用:
作者: BistonC 查看文章
其實我唔明點解the boys可以top足咁多個星期
fans的力量
連買碟時間都計過度過晒真係唔連win都唔得
T-ara首cry cry真係生不逢時,
又WG 又 Girl Gen,宜家又黎國民妹妹

舊 12-07-11, 10:06 PM   #281
tallken
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
XBox Live Gamertagtallkenwong
delete

此篇文章於 04-23-12 07:54 AM 被 tallken 編輯。
tallken 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-11, 10:12 PM   #282
tallken
Crazy Gamer

delete

此篇文章於 04-23-12 07:54 AM 被 tallken 編輯。
舊 12-12-11, 02:20 PM   #283
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
張VIP飛之前係d歌迷會買,破財都值,尤其經歷完8月那次
呢d係睇BD都俾唔到我的感覺

國民妹妹出來屈機嗎
我想問下8月KPOP黎HK嗰次, 係咪唔可以戴相機入場影相架?

如果嗰次唔得, 即係今次都唔得LA, 因為訂飛嗰度我見佢寫明話會查袋, IF我拎大機就一望都知LA.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-11, 02:29 PM   #284
jason_kasim
我愛港女

引用:
作者: HON HON 查看文章
我想問下8月KPOP黎HK嗰次, 係咪唔可以戴相機入場影相架?

如果嗰次唔得, 即係今次都唔得LA, 因為訂飛嗰度我見佢寫明話會查袋, IF我拎大機就一望都知LA.
8月那次冇人查袋

舊 12-13-11, 12:35 PM   #285
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
8月那次冇人查袋
IC....咁好唔好帶大機去博下呢...!?

多口問句, online買飛or其他方法入手snsd concert飛既ching, 你地收晒飛未? 因為有人trade可以俾埋飛, 我擔心唔知係咪假野, 所以多口想問句, 麻煩晒.

舊 12-13-11, 02:55 PM   #286
jason_kasim
我愛港女

引用:
作者: HON HON 查看文章
IC....咁好唔好帶大機去博下呢...!?

多口問句, online買飛or其他方法入手snsd concert飛既ching, 你地收晒飛未? 因為有人trade可以俾埋飛, 我擔心唔知係咪假野, 所以多口想問句, 麻煩晒.
不同主辦單位,不知道今次嚴不嚴
d飛開始派緊,不過我未收到(可能我訂那兒太多人訂)
唔會有假野掛

舊 12-14-11, 10:27 AM   #287
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
不同主辦單位,不知道今次嚴不嚴
d飛開始派緊,不過我未收到(可能我訂那兒太多人訂)
唔會有假野掛
因為我未try過hkticketing.com訂飛, 以為同打電話嗰d一樣, show前1week至收飛, 所以奇怪咁問下, 唔該晒.

諗落都係唔帶部大機算la, 橫掂個位又唔係好靚...

舊 12-23-11, 10:55 PM   #288
tallken
Crazy Gamer

delete

舊 12-25-11, 12:06 AM   #289
tallken
Crazy Gamer

delete

舊 12-25-11, 12:08 AM   #290
tallken
Crazy Gamer

delete

舊 12-25-11, 12:31 AM   #291
tallken
Crazy Gamer

delete

此篇文章於 04-23-12 07:55 AM 被 tallken 編輯。
舊 12-25-11, 12:41 AM   #292
tallken
Crazy Gamer

delete

此篇文章於 04-23-12 07:55 AM 被 tallken 編輯。
舊 12-25-11, 12:42 AM   #293
tallken
Crazy Gamer

delete

舊 12-25-11, 01:02 AM   #294
tallken
Crazy Gamer

delete

舊 12-28-11, 07:38 PM   #295
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
少時搞個日版 re-debut 都真係幾無良下
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-11, 09:22 AM   #296
jason_kasim
我愛港女

唔知係唔係見近排係香港搞的concert反應唔差,同埋見俾隔離台rm離香港時的盛況嚇親,搞到下年好多人都願意黎呢度搞concert

Music Bank黎香港搞
http://www.allkpop.com/2011/12/music...-aires-in-2012

舊 12-31-11, 10:58 AM   #297
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
唔知係唔係見近排係香港搞的concert反應唔差,同埋見俾隔離台rm離香港時的盛況嚇親,搞到下年好多人都願意黎呢度搞concert

Music Bank黎香港搞
http://www.allkpop.com/2011/12/music...-aires-in-2012
應該係佢地出年開始黎HK搵錢就真...

舊 12-31-11, 10:25 PM   #298
endymion
Ultimate Gamer
ハン・イェスル

註冊日期: Dec 2001
我唔介意KARA來香港幫我放血GA XD.

舊 01-11-12, 08:01 PM   #299
tallken
Crazy Gamer

delete

舊 01-11-12, 08:25 PM   #300
jason_kasim
我愛港女

KARA今年亞巡有香港站
好窮啊

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[urgent] pop up Q頭 手機資訊/電腦軟硬討論 0 02-24-07 04:50 PM
廣告 POP UP Q頭 手機資訊/電腦軟硬討論 0 10-30-06 12:33 PM
POP'N MUSIC  jamsquare 街機遊戲討論版 40 09-08-05 11:03 PM
What's Hindi Pop? Freeman02hk Neo Music UNIVERSE 0 10-29-04 10:26 PM
好多pop up 暴走EVA初號機 手機資訊/電腦軟硬討論 5 11-10-03 12:51 AM

現在的時間是 12:24 PM

手機版 | APP版