Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

查看投票結果: research
玩過(緊)PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 會玩理PC版 43 47.25%
玩過(緊)PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 不過沒有打算玩PC版 15 16.48%
冇玩過PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 會玩PC版 24 26.37%
冇玩過PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 也沒有打算玩PC版 9 9.89%
投票者: 91. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 07-17-09, 12:28 PM   #401
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: koala 查看文章
17-21
明天請早 /

巴哈今日派左8xx個ccb a/c
係就幾日 但派晒就無

so聽日無

pchome方法

舊 07-17-09, 12:36 PM   #402
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
要玩的人一定買mycard
pchome咁易拎,200個好快就冇

ps:海外人仕用信用咭係買唔到的

此篇文章於 07-17-09 12:58 PM 被 koala 編輯。
koala 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-09, 01:00 PM   #403
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
咁麻煩,咁唔搞嚕

舊 07-17-09, 01:58 PM   #404
冬樹
Crazy Gamer
潛水中

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDloungemode
聽聞已經派晒,唔知係咪真

我又看到巴哈果d問卷,內容又出錯
題目

下列何者尾巴斷尾後,還會再長出來?
(1)雷舞龍
(2)轟龍
(3)黑角龍
(4)尾晶蠍

妖怪Buster白犬隊 歡迎link機
3DS FC 5472-8593-7630
冬樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-09, 02:57 PM   #405
koala
Game Master
天霸封神斬

20-24號登記HKBN送MH Frontier封測賬戶.......

http://game.hkbn.net/games/web/popup/monsterhunter.html

此篇文章於 07-17-09 07:49 PM 被 koala 編輯。
koala 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-09, 03:17 PM   #406
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
HKBN送MH Frontier封測賬戶.......

http://game.hkbn.net/games/web/popup/monsterhunter.html
呢個...要新安先有?
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-09, 03:18 PM   #407
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
引用:
作者: 冬樹 查看文章
聽聞已經派晒,唔知係咪真

我又看到巴哈果d問卷,內容又出錯
題目

下列何者尾巴斷尾後,還會再長出來?
(1)雷舞龍
(2)轟龍
(3)黑角龍
(4)尾晶蠍
尾晶蠍唔係會生番既咩?
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-09, 04:00 PM   #408
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
打電話問 HKBN,現有客戶有無得玩封測 Phase : 1

打果頁個電話去問... >>3493 6888

姐仔: 我地未收到有關資料,而且...呢度係登記用,你可以試下打去 128128

我:128128...無一個Option 係有人聲呢...再講...你地果頁叫我打去呢度問bor...

打去智冠先

新幹線打唔通
直踩,智冠香港業務課電話

我:我想問你地 Online Game 嘅資料
姐仔:你都係打去新幹線問問,我地呢個部門唔係處理呢方面事務
我:試左架啦,無人聽...
姐仔:你都係打去新幹線問問,香港呢邊無server 架

此篇文章於 07-17-09 04:08 PM 被 TCS_disable 編輯。
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-09, 04:07 PM   #409
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 森羅 查看文章
尾晶蠍唔係會生番既咩?
唔係只係會食自己條尾咩 ?
食完又生
斷完又食loop ?

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-09, 05:59 PM   #410
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
HKBN送MH Frontier封測賬戶.......
打電話問 HKBN,現有客戶有無得玩封測 Phase : 2

要係前面加返 "20-24號登記"

此篇文章於 07-17-09 06:02 PM 被 TCS_disable 編輯。
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-09, 06:02 PM   #411
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
即係聽日仲有?

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-09, 06:12 PM   #412
ゆり

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
即係聽日仲有?
http://www.gamedb.com.tw/gamedb_even...x?id=46&gid=45

今日開始

舊 07-17-09, 06:14 PM   #413
Sar8
The One

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
廿個點搶丫.....
仲難過考試

舊 07-17-09, 06:17 PM   #414
ゆり

引用:
作者: Sar8 查看文章
廿個點搶丫.....
仲難過考試
開連點

舊 07-17-09, 07:50 PM   #415
koala
Game Master
天霸封神斬

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
打電話問 HKBN,現有客戶有無得玩封測 Phase : 2

要係前面加返 "20-24號登記"
ok

舊 07-17-09, 07:57 PM   #416
koala
Game Master
天霸封神斬

【帳號換領活動】魔物獵人Frontier Online - 說出你不能不玩的理由

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3592283

2000FUN都有得拎了

舊 07-17-09, 08:01 PM   #417
Sar8
The One

引用:
【帳號換領活動】魔物獵人Frontier Online - 說出你不能不玩的理由

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3592283

2000FUN都有得拎了
作文咩....
返學都要寫文...返屋企打機都要作文

舊 07-17-09, 08:07 PM   #418
Sar8
The One

引用:
開連點
睇巴哈話8點一禁都可以話冇哂

舊 07-17-09, 08:19 PM   #419
koala
Game Master
天霸封神斬

引用:
我仲呀~~~~

但序號係空的

舊 07-17-09, 08:25 PM   #420
Sar8
The One

引用:
我仲呀~~~~

但序號係空的
咁神奇
你打哂d資料佢會唔會係個e貓比返你

舊 07-17-09, 08:27 PM   #421
koala
Game Master
天霸封神斬

引用:
咁神奇
你打哂d資料佢會唔會係個e貓比返你
email乜都冇

舊 07-17-09, 09:03 PM   #422
Sar8
The One

引用:
email乜都冇
咁咪白搶
你試下同返佢地講下睇下拿唔拿得返
你登記左d資料

舊 07-17-09, 09:57 PM   #423
ゆり

引用:
我註冊左

但到而家都未寄封認証信來...

舊 07-17-09, 10:20 PM   #424
koala
Game Master
天霸封神斬

引用:
咁咪白搶
你試下同返佢地講下睇下拿唔拿得返
你登記左d資料
因server出現問題
佢會打電話黎確定你有冇拎到序號
但佢冇打黎...

引用:
我註冊左

但到而家都未寄封認証信來...
而家唔洗認証
認証唔洗理的

舊 07-17-09, 10:41 PM   #425
Sar8
The One

有幾個都話中獎冇序號
真係中獎啦今次

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] NEW:PSP及NDS最新全球百萬遊戲大作名單 神祕人1號 手提遊戲機討論版 80 12-31-06 11:08 PM
[PS2]Monster Hunter圖片及影片,3/11發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 112 03-10-04 08:53 PM

現在的時間是 07:38 PM

手機版 | APP版