Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 11-04-05, 01:36 AM   #1301
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy
Kim少, 可否幫本童子留隻"Look"普通版連poster呀?
本童子響今個/下個禮拜六會過香港公幹
到時大約會響5:00~6:30左右上黎天音

順便問下
天音而家仲有冇"順時針"的poster呀?
上次上黎買個陣仲未有
殖民星呢度的poster又只會跟碟送冇散賣...
不能的~~~不過應該都有!!!
殖民星我估數量少掛~~~!
正如老外的CD POSTER, HK都較少啦~~~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-05, 08:14 PM   #1302
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
嘻...響殖民星慣左口......

查實普通版仲有冇貨呀?
響其他forum到話有d舖普通版已經清哂

聽日信和見!!

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-05, 03:30 AM   #1303
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
嘻...響殖民星慣左口......

查實普通版仲有冇貨呀?
響其他forum到話有d舖普通版已經清哂

聽日信和見!!
如果連信和都冇, 全香港應該都冇~~~

舊 11-06-05, 12:17 AM   #1304
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: KIM
如果連信和都冇, 全香港應該都冇~~~
收左貨了

p.s. 下晝5點幾個陣排緊碟個位係咪你黎呢?

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 11-06-05, 12:19 AM   #1305
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
收左貨了

p.s. 下晝5點幾個陣排緊碟個位係咪你黎呢?
不是~~~今日代表gaf出陣去了~~~!

我多數早d/夜d~~~!

舊 11-06-05, 12:25 AM   #1306
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
不是~~~今日代表gaf出陣去了~~~!

我多數早d/夜d~~~!
o...
唔怪得之本童子問佢仲有冇"順時針"poster剩個陣當堂"O"哂嘴啦

死神Lv.3能力覺醒
舊 11-06-05, 10:54 PM   #1307
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
今年11月好恐佈~~

Jay開始了前奏,
今個月有hocc第二版, 周爸爸, 方大同既CD要出, 唔知天音收到訂單未??
好鬼心急呀~~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-05, 10:56 PM   #1308
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 小恐
今年11月好恐佈~~

Jay開始了前奏,
今個月有hocc第二版, 周爸爸, 方大同既CD要出, 唔知天音收到訂單未??
好鬼心急呀~~
12月仲恐佈~~~

舊 11-06-05, 11:17 PM   #1309
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
12月仲恐佈~~~
12月我要留俾game喇...gc+nds games....
今個月未必有餘錢買埋gigi 同克勤...

大乱闘X
舊 11-06-05, 11:20 PM   #1310
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
12月我要留俾game喇...gc+nds games....
不緊要~~~買次輪CD又可以平D~~~!

舊 11-06-05, 11:26 PM   #1311
kingtin1

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
引用:
克勤果隻我諗我都係緊緊有~
要草錢睇Twins演唱會 ~佢地下個月尾可能已經有新碟~

金大,一有佢地新碟消息,記住單聲呀~~
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-05, 11:29 PM   #1312
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: kingtin1
克勤果隻我諗我都係緊緊有~
要草錢睇Twins演唱會 ~佢地下個月尾可能已經有新碟~

金大,一有佢地新碟消息,記住單聲呀~~
克勤唔知會否因為一叮拍檔事件而阻遲出呢?

舊 11-06-05, 11:34 PM   #1313
kingtin1

引用:
克勤唔知會否因為一叮拍檔事件而阻遲出呢?
唔會掛...佢已經無幾多時間咖喇~
其實,咩叫"發燒碟"?我見克勤個網咁寫:
"因今次會做「發燒碟」,音和影的要求高很多,所以後期製作花的時間也比較長,大家忍耐一下吧! "
舊 11-06-05, 11:47 PM   #1314
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

克勤呢排仲谷緊情非首爾, 唔係諗住谷郅隻碟出嘛...
但係齋用呢首歌好難拎多d獎喎...各大傳媒一到12月就截止計數
環球應該襯仲有一個月谷多首歌...

大乱闘X
舊 11-07-05, 11:47 PM   #1315
Chris皇

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
我想問這single到貨了嗎?

thx
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-05, 01:13 AM   #1316
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Chris皇
我想問這single到貨了嗎?

thx
到左一定會call你的, 費事多一隻阻住.........如果你已經訂了留mobile~~~

舊 11-09-05, 07:44 PM   #1317
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

金金啊, 聽日爸爸幾時會到貨??
3:00左右落黎~!

大乱闘X
舊 11-09-05, 09:59 PM   #1318
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
金金啊, 聽日爸爸幾時會到貨??
3:00左右落黎~!
星期四的貨, 多是中午有!

舊 11-10-05, 04:27 PM   #1319
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

入手了~~
原來天音之花是爸爸的超級Fans~~

大乱闘X
舊 11-10-05, 10:28 PM   #1320
AIR
Junior Member

註冊日期: Feb 2004
我想問kinki kids 係咪係十一月出碟?
仲有冇得訂?
thx
AIR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-05, 10:40 PM   #1321
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
Kim哥哥!!! Hocc的舞台劇dvd and cd 2nd edition有消息未呀

舊 11-10-05, 11:47 PM   #1322
KIM
GAF足球隊金虎拾號

有冇同天音花交流下呀?

KIDS......訂都得, 應該都有大貨返!

CC有! 不過未實時間~~~!

-----------------------------------
天音 :

今日出了林X連~$7X

王宛X明天有貨!

鐵達尼THX 少量DVD已經SOLD OUT, 要買就要再訂~~~$14X

(叫我金哥哥好D, 似 孫哥哥~~~ )

舊 11-11-05, 11:35 PM   #1323
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
金金,這樣怪雞既貨品會入嗎
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-05, 11:38 PM   #1324
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 阿高
金金,這樣怪雞既貨品會入嗎
如果有怪雞的客要訂, 都可以取~

舊 11-12-05, 02:16 AM   #1325
kingtin1

金大人,其實天音仲會唔會有依隻賣??

雖然有點妄想,但都想試下~

論壇跳轉

現在的時間是 05:30 AM

手機版 | APP版