Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22 62  ... 最後
攻略及心得交流區>Xenoblade 2『異度神劍2』|攻略及心得交流︱**劇透請spoiler**
Rance 03:13 PM 12-05-17
我都試過,以前訂D書連FIGURE隻FIGURE缺件佢都FREE左畀我
陸奧 貴志 03:14 PM 12-05-17
作者: charcsc2000:
咁正@@???即係免費????
仲唔訂多次限定版...

今次真係一隻儲一隻玩....
我唔好呢味....

其實我只係想一換一咋,唔係想賺佢,但又唔係我整爛
wang2009hk 03:17 PM 12-05-17
作者: rinxlun:
咁我都玩到去工廠先再算喇,同埋跟本無咁多錢去買氣樽

SIDE QUEST其實係咪最好盡量清左先呢??
依家都無刻意停低去清
錢這種東西..只要有3萬~10萬資本..
不到半小時就1~200百萬回來啦www

支線沒時限,看高興的清就好
先接了也行,畢竟有些要打怪或找東西的有可能路上順便看到.
但看到有好報酬的先清也行
Rance 03:19 PM 12-05-17
你寄返比佢都蝕百幾蚊運費啦
陸奧 貴志 03:22 PM 12-05-17
作者: Rance:
你寄返比佢都蝕百幾蚊運費啦
機制係如果係佢地既問題而要退件,佢會退埋運費(要回件既話)俾你

不過對換價都會蝕幾十
RPG之鬼 03:28 PM 12-05-17
作者: wang2009hk:
腦衝主角就頭3章要做坦一下外
之後蘿蔔妹子加入後就沒這問題啦.

蘿蔔妹子這專業坦入隊後主角就可以主打輸出
坦克不是寅嗎?
寅加仇恨加高血加防之類
主角基本中頭果下之後就係背後出勾(回血)、出直插(主要攻擊輸出)同垂直回旋斬(降仇恨)
貓娘回復同執藥,加大佢回血技,有三支出再加主角有兩支出,基本好難會唔夠血

主角抽普通蛋抽咗10幾粒都冇RARE
貓娘一抽就有……

=======================
剛剛有講連擊簡介,但佢講既party能量計是指哪個?

==================================
作者: 野良猫:
你第三章要出最大技我覺得有啲難,因為敵人血量未必等你到儲夠屬性
一係拎咗二回攻擊道具先,咁起碼一個人儲超必速度會快啲先
主角用焰會易睇到連技位,但用拳就好難捉,想要連得易看來要揀攻擊慢的神劍
wang2009hk 03:31 PM 12-05-17
作者: RPG之鬼:
坦克不是寅嗎?
寅加仇恨加高血加防之類
主角基本中頭果下之後就係背後出勾(回血)、出直插(主要攻擊輸出)同垂直回旋斬(降仇恨)
貓娘回復同執藥,加大佢回血技,有三支出再加主角有兩支出,基本好難會唔夠血

主角抽普通蛋抽咗10幾粒都冇RARE
貓娘一抽就有……

多啦(誤)就是要蘿蔔妹子在再能上場嘛~XD
(重點是玩下去可看得出製作組對這蘿蔔滿滿的愛ww)
野良猫 03:36 PM 12-05-17
坦克不是寅嗎?
主角用焰會易睇到連技位,但用拳就好難捉,想要連得易看來要揀攻擊慢的神劍
拳套完全唔難睇,同雙劍一樣都係兩下兩下咁去
CCemi 04:16 PM 12-05-17
作者: 陸奧 貴志:
機制係如果係佢地既問題而要退件,佢會退埋運費(要回件既話)俾你

不過對換價都會蝕幾十
佢全數退比你, 你咪玩住等有限定版返貨再買囉
返左另一套限定版後就放左你玩緊呢套出去
Gundam MK-2 04:20 PM 12-05-17
最後結果: REFUND全數+唔使退貨
咁搞笑
仲簡單,放套sad貨出去+另買多次限定

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
superworm12 04:21 PM 12-05-17
第四章 屈晶大法 屈到出kos mos先繼續

Sent from my iPhone using Gaforum
MultiPASS 04:26 PM 12-05-17
真係好多養眼設定

高級嘍囉 05:16 PM 12-05-17
最後結果: REFUND全數+唔使退貨
應該係冇貨再寄俾你。

可以用refund去任記shop買淨特典再轉運。
ゆり 05:43 PM 12-05-17

老實講,圓滑位真係好圓好滑

但整體真係朦得太緊要...唔知PATCH有冇機會可以升番上720P
Tannhauser Gate 08:09 PM 12-05-17
坦克不是寅嗎?

==================================

party能量計 左上角
fantasy俊仔 08:24 PM 12-05-17
我都係日森買又貼下,順便買埋壽屋上集XBX 隻doll

圖圖圖

捲毛老爺 08:38 PM 12-05-17
巴哈有人 po 左條 內地出既 戰鬥系統教學,真係幾詳盡,可以一睇。

http://www.vgtime.com/strategy/detai...0.jhtml?page=1

風間鈴木仁 09:49 PM 12-05-17
作者: fantasy俊仔:
我都係日森買又貼下,順便買埋壽屋上集XBX 隻doll

圖圖圖

十分感謝分享圖片 ,
因為屋企地方問題 應該唔買限定版了,
真的精美。
lunn 11:25 PM 12-05-17
作者: 捲毛老爺:
巴哈有人 po 左條 內地出既 戰鬥系統教學,真係幾詳盡,可以一睇。

http://www.vgtime.com/strategy/detai...0.jhtml?page=1
好有用!!!! 睇真D先!!!
lunn 11:26 PM 12-05-17
作者: superworm12:
第四章 屈晶大法 屈到出kos mos先繼續

Sent from my iPhone using Gaforum
我都諗住咁做,唔好話要中Kos mos
起碼都中多幾隻自己鐘意既blade先
Kaori Yae 11:52 PM 12-05-17
岩岩諗住幫妮雅儲冰屬blade
點知用普通水晶就+5粒誠實就出kos mos
fortel 12:25 AM 12-06-17
有無人可以解釋一下點解我主角永遠都係低全隊人1~2LV,連無出戰D人都高LV過我到底係咩玩法?
1pi 12:47 AM 12-06-17
我嗰兩件限定版都到咗 (星期二, 12月5號 下午放工時間)

日本亞馬遜
第一盒用大運輸箱。 入面用一層膠包住限定版盒, 同埋一塊硬紙皮。 硬紙皮同外層運輸箱中間, 用左D痴膠痴住, 痴得唔實、甩甩地。 暫時, 我未分開嗰層膠包住限定版盒 + 硬紙皮。

第二盒用細運輸箱。 箱入面, 唔知點解限定版盒被人開左, 用一個膠袋袋住。 依盒限定版係連季票一齊買嘅。

唔知有冇巴打, 又係咁啦
Gundam MK-2 12:50 AM 12-06-17
其實我日亞限定仲未到
可能因為用economy?
不過貨就尋晚已到香港

1pi 12:52 AM 12-06-17
作者: Gundam MK-2:
其實我日亞限定仲未到
可能因為用economy?
不過貨就尋晚已到香港

我都係economy呀
不過, 我好早就買咗
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22 62  ... 最後

返回主題版面