Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 球會討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-23-11, 11:37 PM   #26
風之將
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
唔好再做水魚啦,20m一個軒達臣已經好夠

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士

此篇文章於 06-23-11 11:41 PM 被 風之將 編輯。
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-11, 12:53 AM   #27
owen10
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 風之將 查看文章
唔好再做水魚啦,20m一個軒達臣已經好夠
軒達臣16m only~不過都係貴
king好似對英人特別鐘情..
其實左翼位用後生仔得唔得,
有個Raheem Sterling 的青年軍好似幾好波
http://www.youtube.com/watch?v=wocPU...eature=related
雖然欠啲火喉~但勝在波底唔差+有速度
owen10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-11, 01:27 AM   #28
風之將

引用:
作者: owen10 查看文章
軒達臣16m only~不過都係貴
king好似對英人特別鐘情..
之前又話用尼高+錢換,而家只係比錢,其實埋單係比左16m

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
舊 06-24-11, 03:19 PM   #29
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
80m咁用法我真係眼淚在心裡流

舊 06-24-11, 10:49 PM   #30
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
週末繼續追擊阿當10m

安歷基貴 轉入基治

加碼10m入自少已是利迷既域咸

傳左好耐既馬達佢老豆兼經理人對黎利記有興趣...但曼城有意插手..
老女人阿古都買唔起...黎美路+錢想入m4

10m阿當+10m域咸都好過19m唐寧的說

此篇文章於 06-24-11 11:10 PM 被 暴走蟹 編輯。
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-11, 02:46 PM   #31
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
其實我覺得唐寧OK
利記根本是但搵隻翼, 踢法都會好好多
好似賓納呀利亞拿呢D級數唔高, 都已經可以令隊波唔同晒
唐寧隻右腳練得幾好, 雙槍威力大好多, 加埋卡路爾可能會有火花
反而前鋒就是但啦, 古治蘇亞雷斯卡路爾, 前兩個都唔易傷, 仲要有時踢4-5-1
下面仲有Pacheco, Morgan果D等住上
我寧願買貴D係翼上面好過

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-11, 04:50 PM   #32
暴走蟹

引用:
作者: Rse9 查看文章
其實我覺得唐寧OK
利記根本是但搵隻翼, 踢法都會好好多
好似賓納呀利亞拿呢D級數唔高, 都已經可以令隊波唔同晒
唐寧隻右腳練得幾好, 雙槍威力大好多, 加埋卡路爾可能會有火花
反而前鋒就是但啦, 古治蘇亞雷斯卡路爾, 前兩個都唔易傷, 仲要有時踢4-5-1
下面仲有Pacheco, Morgan果D等住上
我寧願買貴D係翼上面好過

唐寧d料早早係米杜已經摸清哂
如果單純只以維拉上一季表現覺得唐寧升呢

我只能說句﹕兄弟!你已中伏!

打左翼咁耐
一直都更上唔到一層
本黎就已經比人摸清底
連國家隊欠左腳都無乜點用佢

恰恰上一季轉打右邊
比人新鮮感打法改變

但隨著時間流逝人們熟秀佢右路習性咪又變番平庸

19m
舊 06-25-11, 04:57 PM   #33
某F
我的歌聲裡

用19m買佢不如30m買馬達

舊 06-25-11, 04:59 PM   #34
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
唐寧d料早早係米杜已經摸清哂
如果單純只以維拉上一季表現覺得唐寧升呢

我只能說句﹕兄弟!你已中伏!

打左翼咁耐
一直都更上唔到一層
本黎就已經比人摸清底
連國家隊欠左腳都無乜點用佢

恰恰上一季轉打右邊
比人新鮮感打法改變

但隨著時間流逝人們熟秀佢右路習性咪又變番平庸

19m
雖然唔想講,但唔可以用國家隊表現黎睇一個球員

有d球員踢國家隊就勁,有d反之亦然

舊 06-25-11, 06:14 PM   #35
Rse9

唐寧的確唔係好勁, 但勝在係純翼(雖然近排有變左打中間), 同埋乜都有D咁
速度出波遠射左右腳等等,
唔係最好但都唔係差, 係冇歐洲賽打既情況下又有幾多人可以揀

馬達反而有D保留
雖然佢係好勁, 但唔係一隻傳統既翼, 相比起拉邊出波反而鐘意入中間多D
但利物浦中間已經好多人多到塞車
而家邊路球員先係最重要, 上年拉S7去打邊既比賽成隊表現都好好多

翼對利記黎講真係好缺乏, 再係打無翼陣都幾難重返BIG 4

舊 06-25-11, 06:20 PM   #36
暴走蟹

引用:
作者: 某F 查看文章
雖然唔想講,但唔可以用國家隊表現黎睇一個球員

有d球員踢國家隊就勁,有d反之亦然
係國家連表現機會都無乜

個重點係英唱左無左腳咁耐都唔用佢

黎顯出19m黎係咪真係咁ok

咁買沙灘波射手唔買阿so都ok

沙灘波入球率咁勁
頂王子應該最好
舊 06-25-11, 06:32 PM   #37
暴走蟹

引用:
作者: Rse9 查看文章
唐寧的確唔係好勁, 但勝在係純翼(雖然近排有變左打中間), 同埋乜都有D咁
速度出波遠射左右腳等等,
唔係最好但都唔係差, 係冇歐洲賽打既情況下又有幾多人可以揀

馬達反而有D保留
雖然佢係好勁, 但唔係一隻傳統既翼, 相比起拉邊出波反而鐘意入中間多D
但利物浦中間已經好多人多到塞車
而家邊路球員先係最重要, 上年拉S7去打邊既比賽成隊表現都好好多

翼對利記黎講真係好缺乏, 再係打無翼陣都幾難重返BIG 4
其實個分歧點基本唔係唐寧能力

係個身價
舊 06-26-11, 12:45 AM   #38
owen10
Game Master

引用:
其實個分歧點基本唔係唐寧能力

係個身價
我估最後個價應該都唔會好高
有消息指唐寧申請轉隊+利記唔願意出到19m

另外,再嚟48hrs加盟系列之阿當,不過今次嚟埋做體測,應該係真啦啩~

再另外,阿古因為冇人要,下年會返嚟
咁中場就真係塞爆人...
舊 06-26-11, 01:00 AM   #39
暴走蟹

引用:
我估最後個價應該都唔會好高
有消息指唐寧申請轉隊+利記唔願意出到19m

另外,再嚟48hrs加盟系列之阿當,不過今次嚟埋做體測,應該係真啦啩~

再另外,阿古因為冇人要,下年會返嚟
咁中場就真係塞爆人...
阿當8m好ok

之前睇第二度個個話佢新沙比
不期然反感起來
舊 06-26-11, 01:11 AM   #40
owen10
Game Master

引用:
阿當8m好ok

之前睇第二度個個話佢新沙比
不期然反感起來
之前係youtube睇過阿當啲片,踢法唔似沙比
不停上上落落,又分波又做埋tackle
如果8m,真係買得抵~

沙比果種感染力係冇人取代到..
舊 06-26-11, 01:22 AM   #41
暴走蟹

引用:
之前係youtube睇過阿當啲片,踢法唔似沙比
不停上上落落,又分波又做埋tackle
如果8m,真係買得抵~

沙比果種感染力係冇人取代到..

我都係咁睇

季尾睇佢係後場派波
剩睇精華都睇到佢d失誤
反而係前場唔錯

不過佢最大問題係黑池做慣重心
黎到利記整體平衡下仲發唔發揮到?

過往呢d小池大魚例子真係多不勝數

不過8m博得過
舊 06-26-11, 01:48 AM   #42
Rse9

Adam黎左我覺得比佢派牌都冇問題
咁多個中場中包括隊長都冇一個識分波控制節奏
已經睇夠左右後傳比人迫甩波啦...

不過D中場中真係多到夠砌隊波出黎
究竟想打乜陣

舊 06-26-11, 03:10 AM   #43
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
蟹蟹好文彩

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-11, 01:39 AM   #44
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
傳利記用20m買連濃

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-11, 01:01 PM   #45
某F
我的歌聲裡

咁傳法,邊度有錢買閘同MATA

舊 06-27-11, 01:07 PM   #46
風之將

呢排傳極都係中場球員,唔係學熱刺打10個中場嘛
阿當好似今日有消息?

舊 06-27-11, 11:34 PM   #47
暴走蟹

亞當個48小時係咪唔計星期日架
舊 06-28-11, 12:38 AM   #48
owen10
Game Master

引用:
亞當個48小時係咪唔計星期日架
等左第3,4個48hrs都仲未有消息...

真係冇諗到咁耐都仲未有第2簽
之前見買軒達臣咁爽快...以為會陸續有嚟
舊 06-28-11, 02:38 PM   #49
暴走蟹

羅馬GK當尼話唔肯降薪

唔黎無損失
呢位仁兄好似比曼聯入過六粒定七粒?

黑貓13m搶域咸

8m+外借舒爾非和達比=查理亞當

不過黑池比唔起兩位借將週薪
想我地分擔

亞當係黑池人工肯定好少
舊 06-29-11, 02:19 AM   #50
某F
我的歌聲裡

補少少咪當比阿當就得啦
咁都唔識變通

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
車路士球迷會Vol.20 ﹝~ 請移至Vol.21繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 998 05-31-11 11:47 AM
車路士球迷會Vol.19 ﹝~ 請移至Vol.20 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 01-11-11 11:15 AM
利物浦之友News and Discussion Vol.16 ~ 神奇隊長休戰三週 ~ syncmaster 球會討論區 1076 02-08-09 11:02 AM
利物浦之友 News & Discussion Vol.14 ~ 紅軍三球敗走奧脫福 ~ syncmaster 球會討論區 1030 03-24-08 09:43 AM
利物浦之友 News & Discussion Vol.9 syncmaster 球會討論區 1008 07-20-06 01:45 PM

現在的時間是 09:10 AM

手機版 | APP版