Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 
體育版>再來英超第四.....(已更新)
皇家馬爹里 09:52 PM 03-18-04
第四~第十位相差5分,還剩5~6場,
大家估邊隊會係第四位
排名 隊名 賽 勝 和 負 得球 失球 積分
4 利物浦 33 13 10 10 48 36 49
5 紐卡素 32 12 13 7 45 33 49
6 維拉 33 13 9 11 44 40 48
7 查爾頓 32 13 8 11 43 40 47
8 伯明翰 33 12 10 11 39 41 46
9 米杜士堡 33 12 9 12 40 40 45
10 富咸 33 12 8 13 47 44 44
Kris 09:56 PM 03-18-04
希望利記啦
Shark 10:00 PM 03-18-04
伯明翰
怪人怪人 10:11 PM 03-18-04
希望維拉最後o個週碌到上去啦
碧克 10:18 PM 03-18-04
幾隊中我還是比較喜歡查爾頓.
仲記得他們降班那年曾經在季尾其中一場以4:3擊敗維拉(米斯仍在陣中),
當時的查爾頓踢出的組織已經扣人心弦.
有今天的成績,大概已是累積幾年的成果吧.

希望他們接下來的幾仗打出身價波,進軍歐洲~
Jamie 10:18 PM 03-18-04
最希望當然是熱刺了
當現實點, 我估利記 =)
FOKKIT 10:22 PM 03-18-04
修咸頓 ...~
Coquelicot 10:28 PM 03-18-04
我自己比較喜歡富咸, 但冇左沙夏影響都唔細
而家覺得查爾頓同紐卡素機會較大
其實今季維拉, 伯明翰, 富咸同查爾頓都好正呀
garuda 10:33 PM 03-18-04
我最唔想利記~ 因為houllier可以走人
Oaf 11:19 PM 03-18-04
作者: :
Originally posted by garuda :
我最唔想利記~ 因為houllier可以走人
I totally agree with u
我想查爾頓~
年年唔係利記就紐記~有d悶~~~
masaki 11:19 PM 03-18-04
我想紐卡素

利物浦...唔得既候先生就會走人
到時懷斯史米沙有救
butterfly 11:30 PM 03-18-04
Originally posted by masaki :
我想紐卡素

利物浦...唔得既候先生就會走人
到時懷斯史米沙有救
其實我諗泰國總理先生如果真係買下利記
利記入唔入到歐聯候生都要著草................
garuda 12:28 AM 03-19-04
Originally posted by YanKan :

I totally agree with u
我想查爾頓~
年年唔係利記就紐記~有d悶~~~
我想維拉~~
安祖&華素爾 質素都幾好~幾like佢地
DQGUNDAM 12:37 AM 03-19-04
利物浦
紅血人 12:42 AM 03-19-04
我覺得係查爾頓,紐卡素之爭
garuda 01:21 AM 03-19-04
Originally posted by DQGUNDAM :
利物浦
你想下年見到侯生?
Jamie 01:35 AM 03-19-04
你想下年見到侯生?
我估計...就算利記第四, 他也一樣會消失 =)
啤梨王子 05:15 AM 03-19-04
熱刺!!!
garuda 09:39 AM 03-19-04
Originally posted by Jamie :

我估計...就算利記第四, 他也一樣會消失 =)
我估利記如果第四~佢唔會消失啦
garuda 09:40 AM 03-19-04
Originally posted by 啤梨王子 :
熱刺!!!
熱刺太海鮮啦~
迪仔 11:12 AM 03-19-04
利物浦!!!!!!!!!!!!!!!
迪仔 11:12 AM 03-19-04

熱刺太海鮮啦~
講海鮮....利物浦都唔差丫
蒲公英 11:13 AM 03-19-04
伯明翰今年好努力~希望佢掂
煩死人 11:55 AM 03-19-04
我估係紐記,不過阿伯都唔差,唔係冇機o既!
Gundam MK-2 12:01 PM 03-19-04
最想:查爾頓
最唔想:利記
1 2 3 

返回主題版面