Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-13-12, 08:53 PM   #251
小備兵
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2012
引用:
作者: 無題 查看文章
輸左比小備sad
5勝1敗
39証了
謝謝師兄 手下留情
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 08:55 PM   #252
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
打全國對到識既人真係好少

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 08:55 PM   #253
小備兵

引用:
作者: 小備兵 查看文章
我尋日打重係加6, 今日打變左加5

夜d 再打confirm 有無發雞盲
岩岩打返, 係我埋城走位有問題

所以加少左隻
舊 06-13-12, 09:04 PM   #254
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
謝謝師兄 手下留情
大大輸軍師lv都贏證明實力勁

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 09:25 PM   #255
alucardp
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2011
引用:
作者: Norm 查看文章
你係咩deck?
無敵既軍團哥戰騎 =.=v
最討厭 車輪>加速槍>加速騎>超大力號令

舊 06-13-12, 09:41 PM   #256
小備兵

引用:
大大輸軍師lv都贏證明實力勁
控兵明顯師兄高幾班, 只不過是相性問題,令我僥倖贏姐
舊 06-13-12, 09:59 PM   #257
swaggerpuipui

註冊日期: Nov 2011
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120613125852
我今日對到官塘高手

swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 10:02 PM   #258
alucardp

引用:
咩deck對咩deck 0.0

有D軍師既lv 唔係好重要姐
我張春華15lv之前, 集增一直都係lv1
係升得慢D, 效果唔差好遠ga

舊 06-13-12, 10:09 PM   #259
風音
The One

華姐剩係有無限界突破已經差好遠
集增差既只係幾時儲得滿

⊃天⊂
舊 06-13-12, 10:11 PM   #260
無題
Game Master

引用:
其實你副我算有打過下~
所以SIN有應對能力~(不過我係落飛將神弓)

中間果波走唔倒比你清左場追返轉頭已經估倒輸既機會好高~

引用:
作者: alucardp 查看文章
咩deck對咩deck 0.0
象極忙牙長朶思無雙 對 飛將強進強滅強毒成宜

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

舊 06-13-12, 10:30 PM   #261
小備兵

引用:
其實你副我算有打過下~
所以SIN有應對能力~(不過我係落飛將神弓)

中間果波走唔倒比你清左場追返轉頭已經估倒輸既機會好高~

象極忙牙長朶思無雙 對 飛將強進強滅強毒成宜
閣下中間開天下無雙殺呂布再反壓, 精彩.

那剎那, 我想個game完左架啦.
舊 06-13-12, 10:41 PM   #262
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
多得鬼哥升征霸激勵(?), 加上遇上嘅朋友夠多, 小弟今日順利升征蜀

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 10:42 PM   #263
無題
Game Master

引用:
作者: b_boy 查看文章
多得鬼哥升征霸激勵(?), 加上遇上嘅朋友夠多, 小弟今日順利升征蜀 :g18:
恭喜B大~~~
B大快D教小第打機~

引用:

果波唔小心死左隻忙牙長好MAIN(自己我要求)

舊 06-13-12, 10:42 PM   #264
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
多得鬼哥升征霸激勵(?), 加上遇上嘅朋友夠多, 小弟今日順利升征蜀
今日打左好多?

舊 06-13-12, 10:49 PM   #265
alucardp

引用:

好想知3象係點玩...好難想像
攻係泊車天下無雙/1掛 守係天下無雙/2掛?

我一直都想用象 , 只係覺得自己未用得好
之前玩大德都有加花環, 冇人可以封到我槍既.....大慨-0-
可惜攻/守果時唔係好識用象撞
我朋友話我用象當騎O甘用, 浪費左時間控呢隻兵wor (1cost)

舊 06-13-12, 10:49 PM   #266
b_boy
↘呆~

引用:
恭喜B大~~~
B大快D教小第打機~

果波唔小心死左隻忙牙長好MAIN(自己我要求)
我好屎的, 教壞人

引用:
作者: Norm 查看文章
今日打左好多?
12場, 同鬼哥一樣7w2l

淯底可保一世平安
舊 06-13-12, 10:50 PM   #267
風音
The One

蒸熟b爺

⊃天⊂
舊 06-13-12, 11:00 PM   #268
小備兵

引用:
我好屎的, 教壞人

12場, 同鬼哥一樣7w2l
B哥好野, 用俠者都升到征霸, 勁!!!
舊 06-13-12, 11:01 PM   #269
DavidH
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
睇左幾版,搞到小弟都想試下玩象仔

星期日約友人試下先

舊 06-13-12, 11:02 PM   #270
無題
Game Master

引用:
作者: alucardp 查看文章
好想知3象係點玩...好難想像
攻係泊車天下無雙/1掛 守係天下無雙/2掛?

我一直都想用象 , 只係覺得自己未用得好
之前玩大德都有加花環, 冇人可以封到我槍既.....大慨-0-
可惜攻/守果時唔係好識用象撞
我朋友話我用象當騎O甘用, 浪費左時間控呢隻兵wor (1cost)
打象要有愛

同意你朋友既講法~
浪費時間又唔會控得D象~
1COST象未控好都已經死左~

片可以睇韓國PM10忍浪(象單)/日本既末謙讚馬~
打象最少要打3隻~要有心理準備冇槍打馬單~

我都住北區嫁大大~
如果去開YL打可以搵我等我學下野~
我真係除左識打象咩都唔識打XD

舊 06-13-12, 11:19 PM   #271
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
我係三國新手
各位征霸大大請教我打機

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 11:21 PM   #272
alucardp

引用:
打象要有愛

同意你朋友既講法~
浪費時間又唔會控得D象~
1COST象未控好都已經死左~

片可以睇韓國PM10忍浪(象單)/日本既末謙讚馬~
打象最少要打3隻~要有心理準備冇槍打馬單~

我都住北區嫁大大~
如果去開YL打可以搵我等我學下野~
我真係除左識打象咩都唔識打XD
我唔去YL, 因為有煙味 (我朋友唔鍾意
多數天水圍, 放工約埋就荃灣

我"覺得"自己玩騎弓槍會勁D
但打魏礎輸到灰左之後 宜家就用軍團哥戰騎
感覺ok 叫有得win下
對我黎講 戰騎:有時有得屈下機 魏礎:極度需要技術

舊 06-13-12, 11:26 PM   #273
b_boy
↘呆~

感謝咁多位
始於改版後易升証好多, 連我LEE D半桶水都升到
各位大大好快追到我

淯底可保一世平安
舊 06-13-12, 11:44 PM   #274
風音
The One

以前就阿豬阿狗都霸者
宜家使唔使update下名句?a

⊃天⊂
舊 06-14-12, 12:14 AM   #275
DavidH
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
OT

to 火鳳:

team已有兩條既錢係我手

幾時再有活動搞? 可以比大家揮霍一下

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM
三國志大戰討論區 Vol.L(實第45回) b_boy 街機心得交流討論區 1003 04-03-12 11:11 AM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM

現在的時間是 12:45 AM

手機版 | APP版