Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10
電視遊戲討論版>BIOHAZARD バイオハザード 4、5、6 繁/簡體中文字幕版再炒多一次冷飯
jeffyen83 03:03 PM 12-08-17
如果呢隻唔會更新買左果d做中文

甘dmc合集就唔買住啦,相信c社會夠疆甘樣玩多次
charcsc2000 03:03 PM 12-08-17
作者: david:
石頭人都應該可以用同一招。
石頭人轉買NS版算....中文更新唔會變左"專用中文版"掛...
charcsc2000 03:08 PM 12-08-17
作者: jeffyen83:
如果呢隻唔會更新買左果d做中文

甘dmc合集就唔買住啦,相信c社會夠疆甘樣玩多次
其實dmc合集 PS3係好錯....根本不算係REMASTER...
PS4版如果REMASTER都做唔到, 肯定不會買佢...
david 03:11 PM 12-08-17
作者: charcsc2000:
下....就算要錢都未至於要比多次成隻GAME錢....
字幕呢D都係吸引中港台玩家者....

根本可以透過更新解決.....但而加佢做到咁好老套....
要幾錢整就真係得CRAPCOM先知,話唔定佢今次係落重本搵中港台三地最高質O既翻譯達人去整呢!
mario0606 03:12 PM 12-08-17
反正都係吸金,出落NS度得唔得?
我PS4本身456已經買左…你有NS體感又有中文我buy架…
david 03:13 PM 12-08-17
石頭人轉買NS版算....中文更新唔會變左"專用中文版"掛...
點解中文版會唔出多一次?
david 03:15 PM 12-08-17
作者: mario0606:
反正都係吸金,出落NS度得唔得?
我PS4本身已經買左…你有NS體感我buy架
你估佢唔會?

先出NS 456,之後再出NS 456亞洲專用中文字幕版,之之後再出NS 456亞洲專用中文字幕加配音版。
david 03:19 PM 12-08-17
其實佢可以用BIO RE1+2個模做BIO 2 REMAKE...
而加根本沒心做GAME....不斷REMASTER都算...
而加直頭玩字幕....亞洲人係水魚....
咁又係O的亞洲玩鬼成鬼日都話無中文就係廢GAME,而家CRAPCOM只係按亞洲玩家意願去做事,咁又要插實在有點不公吧?
charcsc2000 03:37 PM 12-08-17
點解中文版會唔出多一次?
我唸住NS GAME普遍用更新語言方法嘛....
MO 08:13 PM 12-08-17
去capcom fb睇過啲圖.
4, 5, 6 啲中文字幕fonts都唔同.
怪怪的...
八仙果 12:47 AM 12-09-17
作者: 血之淚:
呢度係唔係冇人玩過GBC版BH
無論各方面都係黑歷史
以前細路仔果陣都唔知點解會堅持玩到爆機
GBC 版相信呢度好多人玩過,
我有玩但冇爆。

黑唔黑就見仁見智,
如果講黑,
手提機不得不提 Game.com 版 Resident Evil 2,
相信呢隻比 GBC 更少人玩過。

不過以當年技術,
算係咁啦。
charcsc2000 06:56 AM 12-09-17
要幾錢整就真係得CRAPCOM先知,話唔定佢今次係落重本搵中港台三地最高質O既翻譯達人去整呢!
你真心信佢比錢整?
9成買漢化版個版權,
聽聞NS版個skyrim中文字幕都係咁~
david 07:10 AM 12-09-17
你真心信佢比錢整?
9成買漢化版個版權,
聽聞NS版個skyrim中文字幕都係咁~
聽聞呢O的就算把啦,我唔識讀心術又無CRAPCOM股份,我無必要做護主犬吧。

而家CRAPCOM肯接納亞洲玩家主流意見去出中文版,在商言商,今次銷量唔達標O既話,CRAPCOM就未必會再出心出力去做翻譯囉。
charcsc2000 08:06 AM 12-09-17
聽聞呢O的就算把啦,我唔識讀心術又無CRAPCOM股份,我無必要做護主犬吧。

而家CRAPCOM肯接納亞洲玩家主流意見去出中文版,在商言商,今次銷量唔達標O既話,CRAPCOM就未必會再出心出力去做翻譯囉。
老實講,佢另出中文版就肯定不會達標啦,如果佢識做,轉更新仲可能吸引新玩家~
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10

返回主題版面