Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 48 98 138 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
C.Ryo 11:28 PM 04-27-20
入支砲算了~
wingzero_W0 08:01 PM 05-30-20
白金天冇人理咁慘嘅,明明佢隻金屬金色靚過舊版,又多把劍
不過同當年比貴成5xx
Sar8 09:34 PM 05-30-20
金天行情本身都麻麻地
Endless Death 12:07 PM 06-05-20
又唔係咁講
咪又俾人秒晒
DevilElvis 12:51 AM 06-23-20
想問EVA見街未
怪盜小G 12:54 AM 06-23-20
行岩岩寄出左應該哩兩日收到

日版早幾日已經有
man05 09:29 AM 06-23-20
請問如果日魂落單用Amazon
Pay付款, 但在最終確認時因為Amazon Pay error而落唔到單,
通常係點解?
怪盜小G 02:28 PM 06-23-20
收到行初號機
wingzero_W0 04:29 PM 06-26-20
Load到一半page not available。日魂任㩒,真係另一個世界咁
GN00508771 05:52 PM 06-26-20
作者: man05:
請問如果日魂落單用Amazon
Pay付款, 但在最終確認時因為Amazon Pay error而落唔到單,
通常係點解?
試多一次通常冇問題
man05 10:28 AM 06-29-20
作者: GN00508771:
試多一次通常冇問題
試咗幾次都唔得
唔通係個amazon 未買過野?
怪盜小G 12:07 PM 06-29-20
作者: man05:
試咗幾次都唔得
唔通係個amazon 未買過野?
日亞登記左信用卡未
man05 01:29 PM 06-29-20
作者: 怪盜小G:
日亞登記左信用卡未
有,登記咗
怪盜小G 06:45 PM 07-02-20
白雪姬第2水15/7出貨
C.Ryo 04:17 PM 07-04-20
B仔記真係幾有趣,2020别色二號機又唔夾隻幻彩別色初夜機
不過仲未show隻自由二嘅? 正義應該差不多要公開了
怪盜小G 05:28 PM 07-06-20
https://m.toysrus.com.hk/bandai-meta...CA%20Pre-order

反嘔城痴L左
anyone 06:18 PM 07-06-20
炒狗都唔要ge價
izumo 06:23 PM 07-06-20
作者: anyone:
炒狗都唔要ge價
是咪有D乜乜會員呀 信用卡 POINT CARD 呀剩呀咁俾你計?
GN00508771 06:58 PM 07-06-20
我都係戈句 個價唔係佢SET 話佢都冇用
佢地都係跟瑞華行個價賣

要屌就屌瑞華行
怪盜小G 10:39 PM 07-07-20
https://www.facebook.com/38260290189...611501897/?d=n

支那廠又一間玩L完
wingzero_W0 08:40 AM 07-08-20
4月底已經死咗,GK魔改自由同GK山渣餅變成遺作。我覺得冇依d廠,00q唔會咁快出,自由可能冇2.0添。
wingzero_W0 03:30 PM 07-16-20
無心流㩒到隻Eva02,好想買嘅劍裝之 前就㩒唔到要出面訂。
最後結果一樣要畀2k, 同食炒差不多。
wingzero_W0 03:46 PM 07-29-20
第二批白雪雞冇中左左右右,面相冇中獎已經好開心。好想買多隻長擺變形模式。
怪盜小G 02:03 PM 07-30-20
睇人話有人訂AMAZON FREEDOM被CUT單
wingzero_W0 03:36 PM 08-06-20
自由好貴,正義冇價。

貓店同米青已經開現,訂唔到孤仔只好到老深。希望唔會有深水埗群組。
第一 ... 48 98 138 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154  ... 最後

返回主題版面